Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nonina
    08. Travanj 2018. 08:20

Srećica@

Danas 9.dan od trodnevnog embrija neki jadni jadni blijedi plus. Aj jaako blijedi jedva se vidi okomita crta. Mozda je pre rano.

Super!  Nema veze sto je blijedo jos je mozda malo rano . Al bitno da se vidi !!! Drzim fige da bude sve ok.😁😁😁 
    Meni danas 10d i test negativan nazalost...

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

• Suncica135
    08. Travanj 2018. 08:29

Srećica@

Danas 9.dan od trodnevnog embrija neki jadni jadni blijedi plus. Aj jaako blijedi jedva se vidi okomita crta. Mozda je pre rano.

Ako si koristila Clearblue s plavom tintom ne očekuj previše jer su pre loši. Da si testirala s brendom First Response dobila bi normalnu crtu. Izbjegavaj testove s plavom tintom. To su lijepe vijesti, uživaj jer trudna si! 😚

• Suncica135
    08. Travanj 2018. 08:31

Nonina koji dan si imala transfer? Možda je još rano...

• Nonina
    08. Travanj 2018. 08:35

Suncica135

Nonina koji dan si imala transfer? Možda je još rano…

3dan 8st. ahanam....znam da moze biti rano ali nikakvi simptomi nista bas. Ispuhala sam se vec nakon par dana i nekako kao da sam znala rezultat. U uto.vadjenje bete svakak jer moram javit. 
    Al idemo dalje u nove pobjede 😁😁😁

2. ) prirodni 0 js
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

• Suncica135
    08. Travanj 2018. 08:44

Nonina

Suncica135

3dan 8st. ahanam….znam da moze biti rano ali nikakvi simptomi nista bas. Ispuhala sam se vec nakon par dana i nekako kao da sam znala rezultat. U uto.vadjenje bete svakak jer moram javit.

žao mi je...Bitno da si ti već smislila plan za iduci cikus. Tko pokušava, taj i uspije! Svejedno bi voljela da ipak u utorak vidiš pozitivnu betu, tko zna...

• Nonina
    08. Travanj 2018. 08:58

Suncica135

Nonina

Suncica135

3dan 8st. ahanam….znam da moze biti rano ali nikakvi simptomi nista bas. Ispuhala sam se vec nakon par dana i nekako kao da sam znala rezultat. U uto.vadjenje bete svakak jer moram javit.
    žao mi je…Bitno da si ti već smislila plan za iduci cikus. Tko pokušava, taj i uspije! Svejedno bi voljela da ipak u utorak vidiš pozitivnu betu, tko zna…

da, tko zna mada osjecaj je osjecaj, ne mozes protiv njega....mislim da cu prvo  3,4 mjeseca  pokusati ojacati  js s vitaminima. I sad sam pila ali ne jako puno. imam niski amh pa barem kvalitetu da poboljsam mozda.  

2. ) prirodni 0 js
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

Srećica@
    08. Travanj 2018. 09:16

Suncica135

Srećica@

Ako si koristila Clearblue s plavom tintom ne očekuj previše jer su pre loši. Da si testirala s brendom First Response dobila bi normalnu crtu. Izbjegavaj testove s plavom tintom. To su lijepe vijesti, uživaj jer trudna si! 😚

Ma je cleaeblue easy, crta je kao sjena. Pricekati cu jos 2 dana pa opet.

• Kengurica
    08. Travanj 2018. 09:35

Plus je plus pa makar i blijedi. Imas u Mulleru jeftine testove, njihov brand i najjeftinija vrsta i mozes sintaj uzeti. Ako je i blijeda crta do trudnoce je doslo, a dalje ces betom vidjeti da li je sve ok. 

Srećica@
    08. Travanj 2018. 10:34

Nonina

Srećica@

Super! Nema veze sto je blijedo jos je mozda malo rano . Al bitno da se vidi !!! Drzim fige da bude sve ok.😁😁😁
    Meni danas 10d i test negativan nazalost…

Možda beta pokaže drugacije. Ja ne vjerujem bas u ovu sjenu plusa na testu. Kao prvo 9.dan je tek ali ja nestrpljiva,i tko zna mozda je test pogriješio. Doslovce se sjena vidi

08. Travanj 2018. 12:13

Kengurica

Plus je plus pa makar i blijedi. Imas u Mulleru jeftine testove, njihov brand i najjeftinija vrsta i mozes sintaj uzeti. Ako je i blijeda crta do trudnoce je doslo, a dalje ces betom vidjeti da li je sve ok.

Tako je, meni je taj mullerov test stvarno nepogrješiv, 5 puta mi ništa nije pokazao kad ničega nije ni bilo, kad su bile dvije T sjenu sam dobila jednom 6dnt drugi put već 5dnt jedne blastice, i nisu skupi, 14kn...

waithing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.