Pozdrav curke.
Danas mi je 6dnt,osjetim malo bolove kao pred M ali puno slabije,cice malo bole vruce su,pa malo ništa i tak 3 puta u danu,neka kao žgaravica i užasna žeđ.
Imali smo transfer 3.dnevne morule u Embryo glue mediju.(dr. i embriolog su rekli da su jako napredni zameci)
Moje pitanje je imate li vi kakvih simptoma ili ne simptoma pa da je sve ok ? Najvise me brinu (.)(.) sto se tako mijenjaju
Srecica ne zamaraj se previse simptomima. Svatko ima razlicite simptome, ne samo svaka zena nego i jedna zena u svakoj trudnoci moze imati sve potpuno razlicito. Ja sam npr imala vec 3 puta osjecaj da bum dobila, ali beta mi se pravilno poduplala tako da opce vise ne zelim ragmisljati o tom..a primjetila sam jedini sigurni simptom a to su upravo one (.)(.) Postale su drugacije nekako, tvrđe no inace..odmah nakon jedno 3 4 dana od transfera..ugl imala sam raznih simptoma..od ne jedenja do prezderavanja, zatvor, mucnine, smusenost, drzim trbuh stalno, mirise sam jako osjetila iako mi nisu smetali, maternica mi je tvrda...itd..ali kazem ne zamaraj se previse simptomima, oni te mogu ubiti u pojam..samo budi sretna i misli pozitivno, najvaznije je da si misli okupiras necim..ja npr cijele dane gledam serije..a tv nisam gledala zadnje 2 godine (al ozbiljno)..tako da..samo pozitiva 😉😘😘
❤N i V💙
Pozdrav curke.
Danas mi je 6dnt,osjetim malo bolove kao pred M ali puno slabije,cice malo bole vruce su,pa malo ništa i tak 3 puta u danu,neka kao žgaravica i užasna žeđ.
Imali smo transfer 3.dnevne morule u Embryo glue mediju.(dr. i embriolog su rekli da su jako napredni zameci)
Moje pitanje je imate li vi kakvih simptoma ili ne simptoma pa da je sve ok ? Najvise me brinu (.)(.) sto se tako mijenjajuSrecica ne zamaraj se previse simptomima. Svatko ima razlicite simptome, ne samo svaka zena nego i jedna zena u svakoj trudnoci moze imati sve potpuno razlicito. Ja sam npr imala vec 3 puta osjecaj da bum dobila, ali beta mi se pravilno poduplala tako da opce vise ne zelim ragmisljati o tom..a primjetila sam jedini sigurni simptom a to su upravo one (.)(.) Postale su drugacije nekako, tvrđe no inace..odmah nakon jedno 3 4 dana od transfera..ugl imala sam raznih simptoma..od ne jedenja do prezderavanja, zatvor, mucnine, smusenost, drzim trbuh stalno, mirise sam jako osjetila iako mi nisu smetali, maternica mi je tvrda…itd..ali kazem ne zamaraj se previse simptomima, oni te mogu ubiti u pojam..samo budi sretna i misli pozitivno, najvaznije je da si misli okupiras necim..ja npr cijele dane gledam serije..a tv nisam gledala zadnje 2 godine (al ozbiljno)..tako da..samo pozitiva 😉😘😘
Istina da smo razlicite i imam par bliskih frendica koje su bez simptoma trudne ali iskreno najvise me zabrinjavaju (.)(.) jer mislim (ali misliti je drek znati) da bi trebale one ipak reagirati,a mene malo bole navecer po noci i ujutro preko dana nista,kak je to moguce .
Pozdrav curke.
Moje pitanje je imate li vi kakvih simptoma ili ne simptoma pa da je sve ok ? Najvise me brinu (.)(.) sto se tako mijenjajuSrecica ne zamaraj se previse simptomima. Svatko ima razlicite simptome, ne samo svaka zena nego i jedna zena u svakoj trudnoci moze imati sve potpuno razlicito. Ja sam npr imala vec 3 puta osjecaj da bum dobila, ali beta mi se pravilno poduplala tako da opce vise ne zelim ragmisljati o tom..a primjetila sam jedini sigurni simptom a to su upravo one (.)(.) Postale su drugacije nekako, tvrđe no inace..odmah nakon jedno 3 4 dana od transfera..ugl imala sam raznih simptoma..od ne jedenja do prezderavanja, zatvor, mucnine, smusenost, drzim trbuh stalno, mirise sam jako osjetila iako mi nisu smetali, maternica mi je tvrda…itd..ali kazem ne zamaraj se previse simptomima, oni te mogu ubiti u pojam..samo budi sretna i misli pozitivno, najvaznije je da si misli okupiras necim..ja npr cijele dane gledam serije..a tv nisam gledala zadnje 2 godine (al ozbiljno)..tako da..samo pozitiva 😉😘😘
Istina da smo razlicite i imam par bliskih frendica koje su bez simptoma trudne ali iskreno najvise me zabrinjavaju (.)(.) jer mislim (ali misliti je drek znati) da bi trebale one ipak reagirati,a mene malo bole navecer po noci i ujutro preko dana nista,kak je to moguce .
Ma nema ti to veze..mene nisu jako boljele..isto tako pomalo ali su postale tvrde..vise su me vrhovi bradavica boljeli zadnjih 10 dana ali tak mi je svaki mj..no ovaj put je bilo drugacije jer su se bas zljezde povecale tj stvrdnule..s obzirom da ti je 6ti dan..to je sasvim normalno..od sad do bete svasta ce se desavati..ali ti samo smireno osmjeh na lice i ponosno nosi svoje mrvice 😘
❤N i V💙
Hvala vam cure. Tako ste drage ,ipak mi je lakse dok s nekim porazgovaram tko je prosao te dane..
Hvala vam cure. Tako ste drage ,ipak mi je lakse dok s nekim porazgovaram tko je prosao te dane..
Znam kako ti je, i ja u toj kaši trenutno.
7dana od trans.i lagano luda. jedno vrijeme imam osjecaj ko da ce m. doci pa onda vise nemam. Pa malo bole cice jace pa slabije. Nervozna zivcana i tako....a dani prolaze polako 😛
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Nemas beda..svi smo mi u istoj kaši...netko duze netko krace..ja se isto bolje osjecam kad sam tu..jednostavno sam mirnija kad vidim da netko kuzi o cemu pricam..nisam sama..
❤N i V💙
Znam kako ti je, i ja u toj kaši trenutno.
7dana od trans.i lagano luda. jedno vrijeme imam osjecaj ko da ce m. doci pa onda vise nemam. Pa malo bole cice jace pa slabije. Nervozna zivcana i tako….a dani prolaze polako 😛
Nonina samo zaokupi misli necim drugim..isto nemoj pratiti simptome bas previse..znaju samo bzvz ubiti u pojam..misli pozitivno, druzi se, radi sto volis i ponosno nosi svoje mrvice 😘
❤N i V💙
Pozdrav curke.
Ma nema ti to veze..mene nisu jako boljele..isto tako pomalo ali su postale tvrde..vise su me vrhovi bradavica boljeli zadnjih 10 dana ali tak mi je svaki mj..no ovaj put je bilo drugacije jer su se bas zljezde povecale tj stvrdnule..s obzirom da ti je 6ti dan..to je sasvim normalno..od sad do bete svasta ce se desavati..ali ti samo smireno osmjeh na lice i ponosno nosi svoje mrvice 😘
Ja sam uvijek mislila kad ostanem trudna da ću znati po (.)(.) jer imam jako male i nikad me ne bole ( čak ni pred stvari), međutim evo crtica na testu je sad skoro tamna kao i kontrolna a moje (.)(.) nisu svjesne što se događa i kao da ih nema 🤣
Pozz cure, da i tu javim. Beta mi 14dnt 76, pravilno se dupla ali je niska. Nastavljam sa terapijom i ponavljam u pon. 😕
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Sortiraj odgovore
Najstariji