Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • hope1234
    06. Travanj 2018. 21:25

Suncica135

Cure molim vas za mišljenje!
    Danas mi je 8. dan od transfera i počelo je lagano krvarenje(više kao spotting). Menstruacija mi je tek trebala doći za 4 dana i dobila sam plus na testu 5. dan od transfera. Nisam još vadila betu, ali svaki dan testiram i crtice su znatno tamnije čak i jutros. Jel li to od implenentacije ili gubim svoju mrvicu? Streslo me kad sam vidjela krv

Da li piješ terapiju? Samo nastavi piti i dalje..

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

• Suncica135
    06. Travanj 2018. 22:00

hope1234

Suncica135

Cure molim vas za mišljenje!
    Danas mi je 8. dan od transfera i počelo je lagano krvarenje(više kao spotting). Menstruacija mi je tek trebala doći za 4 dana i dobila sam plus na testu 5. dan od transfera. Nisam još vadila betu, ali svaki dan testiram i crtice su znatno tamnije čak i jutros. Jel li to od implenentacije ili gubim svoju mrvicu? Streslo me kad sam vidjela krv

Da li piješ terapiju? Samo nastavi piti i dalje..

Da, pijem 3x po 2 Utrogestana, 3x po jedan Estrofem i 1 Andol 100g. Kako su mi i preporučili. Krvarenje je skroz prestalo...nema ničega kao da se nista nije desilo 

• Suncica135
    06. Travanj 2018. 22:02

Pardon, Andol 100 mg

truskawka
    07. Travanj 2018. 04:24

Suncica135

Pardon, Andol 100 mg

A folnu kiselinu? 

❤N i V💙

• Dolores123
    07. Travanj 2018. 09:03

Srećica@

Znam da sam dosadna al danas 7 dpt meni nista nije. Ujutro bolio trbuh kao pred m i mrvicu muka ali nista zivo vise. Pomalo se pripremam da nis ovaj put.

Netrebas se brinuti, nisam ni ja imala nikakve simptome osim one kao da cu dobiti m.Mozda me malo kraljeznica boljela ali kad se sjetim mozda sam vise umisljala simptome nego kao sto su stvarno bili.Uglavnom onaj osjecaj kao pred mengu se pojavio pa nestao pa opet pojavio.Znam da sam bila sva napuhana od tih hormona tako da je bio problem nesto osjetiti.Nisam imala nikakva krvarenja jer to nema svaka zena.Tako da samo pozitivno.

• Suncica135
    07. Travanj 2018. 09:19

truskawka

Suncica135

Pardon, Andol 100 mg

A folnu kiselinu?

I to, Solgar prenatalne vitamine

• Suncica135
    07. Travanj 2018. 10:29

Stigao mi je nalaz, beta je 219 😊 i 9. je dan nakon transfera jedne blastice

Pikica89
    07. Travanj 2018. 11:35

Suncica135

Stigao mi je nalaz, beta je 219 😊 i 9. je dan nakon transfera jedne blastice

• Cooper1012
    07. Travanj 2018. 11:40

Avoid exposure to sunlight.

royal1688-th

Srećica@
    07. Travanj 2018. 11:57

Dolores123

Srećica@

Znam da sam dosadna al danas 7 dpt meni nista nije. Ujutro bolio trbuh kao pred m i mrvicu muka ali nista zivo vise. Pomalo se pripremam da nis ovaj put.

Netrebas se brinuti, nisam ni ja imala nikakve simptome osim one kao da cu dobiti m.Mozda me malo kraljeznica boljela ali kad se sjetim mozda sam vise umisljala simptome nego kao sto su stvarno bili.Uglavnom onaj osjecaj kao pred mengu se pojavio pa nestao pa opet pojavio.Znam da sam bila sva napuhana od tih hormona tako da je bio problem nesto osjetiti.Nisam imala nikakva krvarenja jer to nema svaka zena.Tako da samo pozitivno.

Isto tako je i meni nemam nikakva krvarenja ni smeđarenja malo leđa ,i trbuh kao pred m ali ne cijeli dan samo nekada.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.