Cure molim vas za mišljenje!
Danas mi je 8. dan od transfera i počelo je lagano krvarenje(više kao spotting). Menstruacija mi je tek trebala doći za 4 dana i dobila sam plus na testu 5. dan od transfera. Nisam još vadila betu, ali svaki dan testiram i crtice su znatno tamnije čak i jutros. Jel li to od implenentacije ili gubim svoju mrvicu? Streslo me kad sam vidjela krv
Da li piješ terapiju? Samo nastavi piti i dalje..
1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo
Cure molim vas za mišljenje!
Danas mi je 8. dan od transfera i počelo je lagano krvarenje(više kao spotting). Menstruacija mi je tek trebala doći za 4 dana i dobila sam plus na testu 5. dan od transfera. Nisam još vadila betu, ali svaki dan testiram i crtice su znatno tamnije čak i jutros. Jel li to od implenentacije ili gubim svoju mrvicu? Streslo me kad sam vidjela krv
Da li piješ terapiju? Samo nastavi piti i dalje..
Da, pijem 3x po 2 Utrogestana, 3x po jedan Estrofem i 1 Andol 100g. Kako su mi i preporučili. Krvarenje je skroz prestalo...nema ničega kao da se nista nije desilo
Znam da sam dosadna al danas 7 dpt meni nista nije. Ujutro bolio trbuh kao pred m i mrvicu muka ali nista zivo vise. Pomalo se pripremam da nis ovaj put.
Netrebas se brinuti, nisam ni ja imala nikakve simptome osim one kao da cu dobiti m.Mozda me malo kraljeznica boljela ali kad se sjetim mozda sam vise umisljala simptome nego kao sto su stvarno bili.Uglavnom onaj osjecaj kao pred mengu se pojavio pa nestao pa opet pojavio.Znam da sam bila sva napuhana od tih hormona tako da je bio problem nesto osjetiti.Nisam imala nikakva krvarenja jer to nema svaka zena.Tako da samo pozitivno.
Pardon, Andol 100 mg
A folnu kiselinu?
I to, Solgar prenatalne vitamine
Stigao mi je nalaz, beta je 219 😊 i 9. je dan nakon transfera jedne blastice
Stigao mi je nalaz, beta je 219 😊 i 9. je dan nakon transfera jedne blastice
Znam da sam dosadna al danas 7 dpt meni nista nije. Ujutro bolio trbuh kao pred m i mrvicu muka ali nista zivo vise. Pomalo se pripremam da nis ovaj put.
Netrebas se brinuti, nisam ni ja imala nikakve simptome osim one kao da cu dobiti m.Mozda me malo kraljeznica boljela ali kad se sjetim mozda sam vise umisljala simptome nego kao sto su stvarno bili.Uglavnom onaj osjecaj kao pred mengu se pojavio pa nestao pa opet pojavio.Znam da sam bila sva napuhana od tih hormona tako da je bio problem nesto osjetiti.Nisam imala nikakva krvarenja jer to nema svaka zena.Tako da samo pozitivno.
Isto tako je i meni nemam nikakva krvarenja ni smeđarenja malo leđa ,i trbuh kao pred m ali ne cijeli dan samo nekada.
Sortiraj odgovore
Najstariji