Manuella kad ces na uzv? Bas me zanima koliko ih je 😄😄
SutrA moram opet vadit betu a ultrazvuk tek za dva tjednakad ti ides?

Zanima me koliko dana treba proći, 1 ili 2, nakon vađenja prve bete da bi provjerila je li se pravilno dupla? Prvu betu ću ic vaditi 12 dnt…
U pravilu se beta dupla tocno svaka dva dana. Tako da ako ides vaditi 12dnt onda iduci put ides 14dnt. Ja sam isla 12dnt i 15dnt jer je izmedju bio Uskrs i u pon nisu radili i tocno mi se uduplalo za 2.5puta. Tako ako slucajno nisi u mogucnosti ici tocno za dva dana (preporucaju cak vaditi u odprilike isto vrijeme radi lakseg racunanja) ides nakon 3 ili 4 dana ili kako ti kazu iz bolnice gdje si isla na postupak.
Hvala puno na objašnjenju, sad mi je sve jasno 😘
Pozdrav zenske, sorry sto upadam ovako na temu al mozda koja od vas ima mi tu informaciju posto ste sve u postupku. Da li zna koja da ima negdje na podrucju Rijeke ili eventualno Istre koja poliklinika privatna za potpomognutu? Hvala i sretno svima da sto prije ostvarite uredne trudnoce.

Jeste vi cule da ako imate D1 uputnicu kao po novom vam vas ginekolog ne daje vise uputnice za briseve, hepatitis ili bilo sto?
U bolnici su mi prije 2 dana napisali preporuku za trombofiliju, a kako cu i drge stvari uskoro trebati , isla sam kod svoje dr. Nece mi nista pisati. Jos me nagovarala da svojim mobitelom slikam pravilnik i pokazujem u bolnici. Fakat mi to ide na... Ovo je vec 100-ti put natezanje oko uputnica tko ce dati. Kaze da moja bolnica ako nema testove nor na trombofiliju, mora me naruciti ili dati uputnicu za drugu bolnicu. Sad opet cekanje i gubljenje vremena
Tencii nisam i nek odu kvragu. Nedavno je moj partner dobio internu uputnicu za antitreponemski od androloga. Mozda nam fakat tak mogu dati i mpo ginici.

Ne znam kako onda u bolnici nisu upoznati s tim i salju me svojoj dr. Provjerit cu to i pokusati traziti od njih. Drugi tjedan idem vidjeti jel beta skroz pala i hoce li mi to dati. Bolje da i vi svi provjerite u bolnicama
To vam sve ovisi kakvog gin.imate..Po pravilu da ako daju d1 uputnicu s internom bi trebali rjesavati sve sto se moze u bolnici u kojoj je predana ta d1 uputnica vezano za neplodnost, no ako imate ok ginekologa nece cjepidlacit oko nicega i dat ce sve sto trazite...
waithing
Ma je do sada, kaze da je to neko novo oravilo od ovog mj. A i neda mi uputnicu za drugu bolnicu, tj pretragu u drugoj bolnici, koja mi inace nema veze sa internom
Manuella kad ces na uzv? Bas me zanima koliko ih je 😄😄
SutrA moram opet vadit betu a ultrazvuk tek za dva tjednakad ti ides?
Ja idem na uzv u pon. Jedva cekam 😄 javi obavezno i betu i uzv i sve novosti.

❤N i V💙
Zanima me koliko dana treba proći, 1 ili 2, nakon vađenja prve bete da bi provjerila je li se pravilno dupla? Prvu betu ću ic vaditi 12 dnt…
U pravilu se beta dupla tocno svaka dva dana. Tako da ako ides vaditi 12dnt onda iduci put ides 14dnt. Ja sam isla 12dnt i 15dnt jer je izmedju bio Uskrs i u pon nisu radili i tocno mi se uduplalo za 2.5puta. Tako ako slucajno nisi u mogucnosti ici tocno za dva dana (preporucaju cak vaditi u odprilike isto vrijeme radi lakseg racunanja) ides nakon 3 ili 4 dana ili kako ti kazu iz bolnice gdje si isla na postupak.
Hvala puno na objašnjenju, sad mi je sve jasno 😘
Nema problema, drago mi je ako sam pomogla 😘 obavezno javi sve novosti 😊

❤N i V💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji