Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tencii
    04. Travanj 2018. 21:16

Jeste vi cule da ako imate D1 uputnicu kao po novom vam vas ginekolog ne daje vise uputnice za briseve, hepatitis ili bilo sto? 
    U bolnici su mi prije 2 dana napisali preporuku za trombofiliju, a kako cu i drge stvari uskoro trebati , isla sam kod svoje dr. Nece mi nista pisati. Jos me nagovarala da svojim mobitelom slikam pravilnik i pokazujem u bolnici. Fakat mi to ide na... Ovo je vec 100-ti put natezanje oko uputnica tko ce dati. Kaze da moja bolnica ako nema testove nor na trombofiliju, mora me naruciti ili dati uputnicu za drugu bolnicu. Sad opet cekanje i gubljenje vremena

• Kengurica
    04. Travanj 2018. 21:20

Tencii nisam i nek odu kvragu. Nedavno je moj partner dobio internu uputnicu za antitreponemski od androloga. Mozda nam fakat tak mogu dati i mpo ginici.

• Tencii
    04. Travanj 2018. 21:37

Ne znam kako onda u bolnici nisu upoznati s tim i salju me svojoj dr. Provjerit cu to i pokusati traziti od njih. Drugi tjedan idem vidjeti jel beta skroz pala i hoce li mi to dati. Bolje da i vi svi provjerite u bolnicama

04. Travanj 2018. 21:55

To vam sve ovisi kakvog gin.imate..Po pravilu da ako daju d1 uputnicu s internom bi trebali rjesavati sve sto se moze u bolnici u kojoj je predana ta d1 uputnica vezano za neplodnost, no ako imate ok ginekologa nece cjepidlacit oko nicega i dat ce sve sto trazite...

waithing

• Tencii
    04. Travanj 2018. 22:27

Ma je do sada, kaze da je to neko novo oravilo od ovog mj. A i neda mi uputnicu za drugu bolnicu, tj pretragu u drugoj bolnici, koja mi inace nema veze sa internom

truskawka
    05. Travanj 2018. 08:09

Manuella

truskawka

Manuella kad ces na uzv? Bas me zanima koliko ih je 😄😄

SutrA moram opet vadit betu a ultrazvuk tek za dva tjednakad ti ides?

Ja idem na uzv u pon. Jedva cekam 😄 javi obavezno i betu i uzv i sve novosti. 

❤N i V💙

truskawka
    05. Travanj 2018. 08:11

Suncica135

truskawka

Suncica135

Zanima me koliko dana treba proći, 1 ili 2, nakon vađenja prve bete da bi provjerila je li se pravilno dupla? Prvu betu ću ic vaditi 12 dnt…

U pravilu se beta dupla tocno svaka dva dana. Tako da ako ides vaditi 12dnt onda iduci put ides 14dnt. Ja sam isla 12dnt i 15dnt jer je izmedju bio Uskrs i u pon nisu radili i tocno mi se uduplalo za 2.5puta. Tako ako slucajno nisi u mogucnosti ici tocno za dva dana (preporucaju cak vaditi u odprilike isto vrijeme radi lakseg racunanja) ides nakon 3 ili 4 dana ili kako ti kazu iz bolnice gdje si isla na postupak.

Hvala puno na objašnjenju, sad mi je sve jasno 😘

Nema problema, drago mi je ako sam pomogla 😘 obavezno javi sve novosti 😊

❤N i V💙

05. Travanj 2018. 09:43

Tencii

Ma je do sada, kaze da je to neko novo oravilo od ovog mj. A i neda mi uputnicu za drugu bolnicu, tj pretragu u drugoj bolnici, koja mi inace nema veze sa internom

Ne znam, iskreno ne vjerujem da su se od ovog mjeseca sad neka pravila mijenjala, jer i kad se mijenjaju neka pravila o tom i na tv-u slušamo., Ako ti pravi probleme odi kod doktora opće prakse po uputnicu za hematologa, tako sam ja.

waithing

Srećica@
    05. Travanj 2018. 11:26

Pozdrav curke. 
    Danas mi je 6dnt,osjetim malo bolove kao pred M ali puno slabije,cice malo bole vruce su,pa malo ništa i tak 3 puta u danu,neka kao žgaravica i užasna žeđ.
    Imali smo transfer 3.dnevne morule u Embryo glue mediju.(dr. i embriolog su rekli da su jako napredni zameci)
    Moje pitanje je imate li vi kakvih simptoma ili ne simptoma pa da je sve ok ? Najvise me brinu (.)(.) sto se tako mijenjaju

• Suncica135
    05. Travanj 2018. 12:32

Srećica@

Pozdrav curke.
    Danas mi je 6dnt,osjetim malo bolove kao pred M ali puno slabije,cice malo bole vruce su,pa malo ništa i tak 3 puta u danu,neka kao žgaravica i užasna žeđ.
    Imali smo transfer 3.dnevne morule u Embryo glue mediju.(dr. i embriolog su rekli da su jako napredni zameci)
    Moje pitanje je imate li vi kakvih simptoma ili ne simptoma pa da je sve ok ? Najvise me brinu (.)(.) sto se tako mijenjaju

Ja nisam imala nikakvih simptoma i dalje ih nemam a sad mi je 7. dan nakon transfera blastice i dobila sam plusić već 5. dan nakon transfera. Jedini simptom koji je odao da se nešto događa je zatvor 3. dan nakon t, a ostalo ništa (nakon tog dana opet se sve vratilo u normalu). Ne opterecuj se sa simptomima i opusti se! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.