Pozz cure, da i tu javim. Beta mi 14dnt 76, pravilno se dupla ali je niska. Nastavljam sa terapijom i ponavljam u pon. 😕
Studentica pa to su odlicne vjesti, cemu tuga? Ako se pravilno dupla sve je super i ne brini. Samo nastavi sa terapijom kako su ti i rekli i veseli se prvom uvz, do njega misli pozitivno i okupiraj misli lijepim stvarima. Sve ce biti supeeerrr 😘 ponosno nosi svoje mrvice
❤N i V💙
Pozz cure, da i tu javim. Beta mi 14dnt 76, pravilno se dupla ali je niska. Nastavljam sa terapijom i ponavljam u pon. 😕
Jejjjjj to je superrr ne briniii
Hvala cure, ali nekako nisu dobra iskustva sa tako niskom betom.. ne nadam se puno, al kako bude.
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Hvala cure, ali nekako nisu dobra iskustva sa tako niskom betom.. ne nadam se puno, al kako bude.
Ma samo ti misli pozitivno i sve ce biti super
❤N i V💙
Curke, puno vas je sa plusicima i lijepim betama! Svima cestitam od ❤
Najbitnije je da se ona lijepo dupla, bez obzira sto je mala!!! 😚
Cure molim vas za mišljenje!
Danas mi je 8. dan od transfera i počelo je lagano krvarenje(više kao spotting). Menstruacija mi je tek trebala doći za 4 dana i dobila sam plus na testu 5. dan od transfera. Nisam još vadila betu, ali svaki dan testiram i crtice su znatno tamnije čak i jutros. Jel li to od implenentacije ili gubim svoju mrvicu? Streslo me kad sam vidjela krv
Danas mi je 8. dan od transfera i počelo je lagano krvarenje(više kao spotting). Menstruacija mi je tek trebala doći za 4 dana i dobila sam plus na testu 5. dan od transfera. Nisam još vadila betu, ali svaki dan testiram i crtice su znatno tamnije čak i jutros. Jel li to od implenentacije ili gubim svoju mrvicu? Streslo me kad sam vidjela krv
Najsigurnije je izvaditi betu! Krvarenje ne mora nuzno biti los znak, cura koja je bila sa mnom na transferu nosi blizance i krvarila je prakticki od pocetka. Uzv je pokazao da hematom izaziva krvarenje i strogo miruje uz terapiju i sve je ok! Drzim fige da i kod tebe bude sve u redu!
url=https://lilypie.com]
Najsigurnije je izvaditi betu! Krvarenje ne mora nuzno biti los znak, cura koja je bila sa mnom na transferu nosi blizance i krvarila je prakticki od pocetka. Uzv je pokazao da hematom izaziva krvarenje i strogo miruje uz terapiju i sve je ok! Drzim fige da i kod tebe bude sve u redu!
Htjela sam izvaditi betu ali šta će mi kad je prekosutra nedjelja i ne mogu je izvaditi za provjeru je li se dupla. Sad mi je žao što od početka nisam radila krvni nalaz
Sutra ujutro idem radit betu i u ponedjeljak ponoviti nalaz da vidim šta se dešava. Ufff tko će dočekat i taj ponedjeljak.
Sutra ujutro idem radit betu i u ponedjeljak ponoviti nalaz da vidim šta se dešava. Ufff tko će dočekat i taj ponedjeljak.
Pricaj mi ...ja dns ujutro vadila betu da vidimo kak se dupla i cekamm i cekamm pa nikak da nalaz posalju hehe
Sortiraj odgovore
Najstariji