Drage moje od srca cestitam svima koje su ugledale svoj prvi plusic na testu i pozitivne bete 😊😇❤
Kod mene ovaj put nista…u subotu (11 dnt) popiskila minus, a danas (14 dnt) beta potvrdila minus s neslavnih 0,103 😣
Nastavljam dalje dok ne vidim i ja svoj + 😇
Ima li koja kakav savjet za dalje…klinika, doktor, terapija…sto god, sve dobro dođe 😊
I da, pusaaaaa svim bebicama koje su odlucile usreciti svoje mame 😘
Ej Ivana ne znam koji problem imate al cujem a evo i iz vlastitog iskustva za sada poliklinika Cito i dr. Poljak su super.on ima malo grublji pristup al je veliki stručnjak..ako nista mozes mu poslati mail s svojim podacima problemima koje imate i on Ce ti odg iskreno jel' ima sanse. dr.poljak@cito.hr
Također preporučam polikliniku Cito i prije svega dr Poljaka koji je možda drugima grub ali meni ima savršen smisao za humor i pravi je stručnjak. Svaki cikus mu je bitan i njegov tim je u potpunosti posvećen vašem slučaju.
Od tableta svakako preporučujem Ovaboost koje sam naručila preko Amazona i mislim da su mi dosta pomogle (embrija su se dosta brzo dijelili i 5. dan su se počeli izljegati) i tablete Fertil Up i L-Cariten za muža
Želim ti puno sreće na tvom putu do bebić a
Za koliko su ti dolazile tablete od dana kada si naručila i da li se doktori s tim slazu? Mislim jesi pitala za misljenje? Ja bih probala s tim jer mi js ne dolaze do blasta i propadaju mi…od 9js oplode mi se 2js
Nisam pitala za mišljenje jer ne sadržavaju nikakve hormone nego melatonin, myo-inositol i coenzime q10 koji su prirodni deoksidansi i melatonin daje dodatnu energiju jajnoj stanici za dijeljenje (imaš statistike istraživanja na internetu u postupku ivf-a). Čekala sam ih tjedan dana, međutim zadržalo ih je još 5 dana na carini i još su mi carinu naplatili 190 kn 😑.
Za koliko su ti dolazile tablete od dana kada si naručila i da li se doktori s tim slazu? Mislim jesi pitala za misljenje? Ja bih probala s tim jer mi js ne dolaze do blasta i propadaju mi…od 9js oplode mi se 2js
hope1234, imam isti problem, jajne stanice mi nisu dobre tj.kvalitetne. Ja narucujem sa iherba vitamine i uvijek mi dođu za maksimalno 10 dana i nikada mi nisu još naplatili carinu, moraš paziti da ti iznos narudžbe ne prelazi 160 kn. A jel piješ sada nešto od vitamnina?
Ja pijem mioinozitol jer prema amh imam pcos i biologica smatra da su mi zbog toga loše jajne stanice, uz to još folnu, D3 i vit C. I još ću si Q10 naručiti isto preko iherba
Noa 💙
Cureeee dobila nalazz od beteee suze mi iduu bezz prestankaaa... Beta na 12dnt 336,4 ajmeeeeee
Cureeee dobila nalazz od beteee suze mi iduu bezz prestankaaa… Beta na 12dnt 336,4 ajmeeeeee
Pikicaaa superr cestitam ti od srca 😘😘 sad se lijepo pazi i uzivaj u trudnoci
❤N i V💙
Hvalaaaaa ja sammm josss u sokuuuu
Suuuuuper cestitam bas mi je drago😘😘😘
Cure hvala vam puno i ja vama svima želim pozitivne beteee i plusiceeee..evo prekosutra idem ponavljati betu da vidimo kak se dupla
Cure hvala vam puno i ja vama svima želim pozitivne beteee i plusiceeee..evo prekosutra idem ponavljati betu da vidimo kak se dupla
Ma ne brini super ce se duplati, sigurna sam. Opusti se i uzivaj..imas svoje mrvice 😘😘
❤N i V💙
Cureeee dobila nalazz od beteee suze mi iduu bezz prestankaaa… Beta na 12dnt 336,4 ajmeeeeee
Čestitam, baš sam ze se sjetila jutros i samo gledam na forumu kad ćeš objaviti pozitivnu betu jer sam imala dobar osjećaj 😊. Uživaj draga, a beta će lijepo duplati ne sumnjam!
Sortiraj odgovore
Najstariji