Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Suncica135
    04. Travanj 2018. 08:16

hope1234

Suncica135

Manuella

IvanaB

Drage moje od srca cestitam svima koje su ugledale svoj prvi plusic na testu i pozitivne bete 😊😇❤
    Kod mene ovaj put nista…u subotu (11 dnt) popiskila minus, a danas (14 dnt) beta potvrdila minus s neslavnih 0,103 😣
    Nastavljam dalje dok ne vidim i ja svoj + 😇
    Ima li koja kakav savjet za dalje…klinika, doktor, terapija…sto god, sve dobro dođe 😊
    I da, pusaaaaa svim bebicama koje su odlucile usreciti svoje mame 😘

Ej Ivana ne znam koji problem imate al cujem a evo i iz vlastitog iskustva za sada poliklinika Cito i dr. Poljak su super.on ima malo grublji pristup al je veliki stručnjak..ako nista mozes mu poslati mail s svojim podacima problemima koje imate i on Ce ti odg iskreno jel' ima sanse. dr.poljak@cito.hr

Također preporučam polikliniku Cito i prije svega dr Poljaka koji je možda drugima grub ali meni ima savršen smisao za humor i pravi je stručnjak. Svaki cikus mu je bitan i njegov tim je u potpunosti posvećen vašem slučaju.
    Od tableta svakako preporučujem Ovaboost koje sam naručila preko Amazona i mislim da su mi dosta pomogle (embrija su se dosta brzo dijelili i 5. dan su se počeli izljegati) i tablete Fertil Up i L-Cariten za muža
    Želim ti puno sreće na tvom putu do bebić a

Za koliko su ti dolazile tablete od dana kada si naručila i da li se doktori s tim slazu? Mislim jesi pitala za misljenje? Ja bih probala s tim jer mi js ne dolaze do blasta i propadaju mi…od 9js oplode mi se 2js

Nisam pitala za mišljenje jer ne sadržavaju nikakve hormone nego melatonin, myo-inositol i coenzime q10 koji su prirodni deoksidansi i melatonin daje dodatnu energiju jajnoj stanici za dijeljenje (imaš statistike istraživanja na internetu u postupku ivf-a). Čekala sam ih tjedan dana, međutim zadržalo ih je još 5 dana na carini i još su mi carinu naplatili 190 kn 😑.

m.girl6
    04. Travanj 2018. 10:42

hope1234

Za koliko su ti dolazile tablete od dana kada si naručila i da li se doktori s tim slazu? Mislim jesi pitala za misljenje? Ja bih probala s tim jer mi js ne dolaze do blasta i propadaju mi…od 9js oplode mi se 2js

hope1234, imam isti problem, jajne stanice mi nisu dobre tj.kvalitetne. Ja narucujem sa iherba vitamine i uvijek mi dođu za maksimalno 10 dana i nikada mi nisu još naplatili carinu, moraš paziti da ti iznos narudžbe ne prelazi 160 kn. A jel piješ sada nešto od vitamnina?
    Ja pijem mioinozitol jer prema amh imam pcos i biologica smatra da su mi zbog toga loše jajne stanice, uz to još folnu, D3 i vit C. I još ću si Q10 naručiti isto preko iherba

Noa 💙

Pikica89
    04. Travanj 2018. 13:02

Cureeee dobila nalazz od beteee suze mi iduu bezz prestankaaa... Beta na 12dnt 336,4 ajmeeeeee 

truskawka
    04. Travanj 2018. 13:04

Pikica89

Cureeee dobila nalazz od beteee suze mi iduu bezz prestankaaa… Beta na 12dnt 336,4 ajmeeeeee

Pikicaaa superr cestitam ti od srca 😘😘 sad se lijepo pazi i uzivaj u trudnoci 

❤N i V💙

Pikica89
    04. Travanj 2018. 13:11

Hvalaaaaa ja sammm josss u sokuuuu 

• Manuella
    04. Travanj 2018. 13:26

Pikica89

Hvalaaaaa ja sammm josss u sokuuuu

Suuuuuper cestitam bas mi je drago😘😘😘

• Tencii
    04. Travanj 2018. 14:22

Bravo, Pikica!  
    Zelim ti srecu dalje!

Pikica89
    04. Travanj 2018. 14:43

Cure hvala vam puno i ja vama svima želim pozitivne beteee i plusiceeee..evo prekosutra idem ponavljati betu da vidimo kak se dupla 

truskawka
    04. Travanj 2018. 15:03

Pikica89

Cure hvala vam puno i ja vama svima želim pozitivne beteee i plusiceeee..evo prekosutra idem ponavljati betu da vidimo kak se dupla

Ma ne brini super ce se duplati, sigurna sam. Opusti se i uzivaj..imas svoje mrvice 😘😘

❤N i V💙

• Suncica135
    04. Travanj 2018. 15:45

Pikica89

Cureeee dobila nalazz od beteee suze mi iduu bezz prestankaaa… Beta na 12dnt 336,4 ajmeeeeee

Čestitam, baš sam ze se sjetila jutros i samo gledam na forumu kad ćeš objaviti pozitivnu betu jer sam imala dobar osjećaj 😊.  Uživaj draga, a beta će lijepo duplati ne sumnjam!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.