Pozdrav curke.
Danas mi je 6dnt,osjetim malo bolove kao pred M ali puno slabije,cice malo bole vruce su,pa malo ništa i tak 3 puta u danu,neka kao žgaravica i užasna žeđ.
Imali smo transfer 3.dnevne morule u Embryo glue mediju.(dr. i embriolog su rekli da su jako napredni zameci)
Moje pitanje je imate li vi kakvih simptoma ili ne simptoma pa da je sve ok ? Najvise me brinu (.)(.) sto se tako mijenjaju
Ja nisam imala nikakvih simptoma i dalje ih nemam a sad mi je 7. dan nakon transfera blastice i dobila sam plusić već 5. dan nakon transfera. Jedini simptom koji je odao da se nešto događa je zatvor 3. dan nakon t, a ostalo ništa (nakon tog dana opet se sve vratilo u normalu). Ne opterecuj se sa simptomima i opusti se!
Ah znam..bila sam cool ovih 6 dana ali evo danas me malo hvata..
Beta danas nakon dva dana 4055..meni je ovo 15 dnt ogromna mi je beta..cekam da mi doktor odgovori mail al valjda je u redu kad se poduplala jer je prekjučer bila 1909..cure jeste ikad čuli da je nekome ovolika beta?srecice STA se tice simptoma meni ti je ka da cu dobit stvari svaki cas i tako zadnjih 5 dana
Beta danas nakon dva dana 4055..meni je ovo 15 dnt ogromna mi je beta..cekam da mi doktor odgovori mail al valjda je u redu kad se poduplala jer je prekjučer bila 1909..cure jeste ikad čuli da je nekome ovolika beta?srecice STA se tice simptoma meni ti je ka da cu dobit stvari svaki cas i tako zadnjih 5 dana
Lijepa ti je beta,čestitamm!
Ne mogu si pomoci. Danas i tulim kao godina jer me to sve bedira i to cekanje i sve.
A tocno znam kako ti je...i ja sam bila luda problem je STA ti to Nece prestat nikad...uvik nesto cekas
Najbitnije je da se lijepo dupla, ne brini se. Referentne vrijednosti beta HCG-a odnose se na trudnoću s jednim plodom što mislim da kod tebe nije slučaj nego da su twinsi 😍
Manuella jesi dva embrija imala u transferu? Ako da mozda imas twinse.
Pozdrav zenske, sorry sto upadam ovako na temu al mozda koja od vas ima mi tu informaciju posto ste sve u postupku. Da li zna koja da ima negdje na podrucju Rijeke ili eventualno Istre koja poliklinika privatna za potpomognutu? Hvala i sretno svima da sto prije ostvarite uredne trudnoce.
Ja sam iz Istre ,ali koliko ja znam toga nema ovdje,cure idu u ZG privatno ili Ri humana,ja sam tamo bila jedan prirodni i sad trebam ići na drugi
url=https://lilypie.com]
DANTE
Ja isto mislim da nema privatnika osim Zagreb i Split, u Osijeku jedan radi pripremu za nekog iz Zg. Manuella, i po duplanju i brojci je stvarno moguce da ces za 9 mj imat dva poroda u jednom ;)
Predivno..mozda budu i trojceki 😊😊😊 javi u svakom slucaju cim obavis uzv.
❤N i V💙
Sortiraj odgovore
Najstariji