Cureeee dobila nalazz od beteee suze mi iduu bezz prestankaaa… Beta na 12dnt 336,4 ajmeeeeee
Super!!! Cestitam!!! 😁😁😁
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Zanima me koliko dana treba proći, 1 ili 2, nakon vađenja prve bete da bi provjerila je li se pravilno dupla? Prvu betu ću ic vaditi 12 dnt...
Zanima me koliko dana treba proći, 1 ili 2, nakon vađenja prve bete da bi provjerila je li se pravilno dupla? Prvu betu ću ic vaditi 12 dnt…
Evo ja sam vadila betu dns, a za dva dana opet vadim da vidimo kak se dupla
Zanima me koliko dana treba proći, 1 ili 2, nakon vađenja prve bete da bi provjerila je li se pravilno dupla? Prvu betu ću ic vaditi 12 dnt…
U pravilu se beta dupla tocno svaka dva dana. Tako da ako ides vaditi 12dnt onda iduci put ides 14dnt. Ja sam isla 12dnt i 15dnt jer je izmedju bio Uskrs i u pon nisu radili i tocno mi se uduplalo za 2.5puta. Tako ako slucajno nisi u mogucnosti ici tocno za dva dana (preporucaju cak vaditi u odprilike isto vrijeme radi lakseg racunanja) ides nakon 3 ili 4 dana ili kako ti kazu iz bolnice gdje si isla na postupak.
❤N i V💙
Za koliko su ti dolazile tablete od dana kada si naručila i da li se doktori s tim slazu? Mislim jesi pitala za misljenje? Ja bih probala s tim jer mi js ne dolaze do blasta i propadaju mi…od 9js oplode mi se 2js
hope1234, imam isti problem, jajne stanice mi nisu dobre tj.kvalitetne. Ja narucujem sa iherba vitamine i uvijek mi dođu za maksimalno 10 dana i nikada mi nisu još naplatili carinu, moraš paziti da ti iznos narudžbe ne prelazi 160 kn. A jel piješ sada nešto od vitamnina?
Ja pijem mioinozitol jer prema amh imam pcos i biologica smatra da su mi zbog toga loše jajne stanice, uz to još folnu, D3 i vit C. I još ću si Q10 naručiti isto preko iherba
Ništa nisam pila jer nakon prvog pokušaja mislila sam ajde prvi je put pa je to lutrija ako se dobro pogodi stimulacija.od 11 folikula 6 bilo prazno,dobila 5 js od toga dvije se oplodile.u drugoj stimulaviji 12 folikula 9js,oplodile se 4, podijelile samo dvije..Biologica je rekla da su zrele ali sad zrwlost i kvaliteta ko to zna.s tim da je kod MM a retrogradna erekcija pa se spermiji vade iz urina...Tako da definitivno bih htjela nešto piti ali evo trebam neke savjete i preporuke
1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo
Za koliko su ti dolazile tablete od dana kada si naručila i da li se doktori s tim slazu? Mislim jesi pitala za misljenje? Ja bih probala s tim jer mi js ne dolaze do blasta i propadaju mi…od 9js oplode mi se 2js
hope1234, imam isti problem, jajne stanice mi nisu dobre tj.kvalitetne. Ja narucujem sa iherba vitamine i uvijek mi dođu za maksimalno 10 dana i nikada mi nisu još naplatili carinu, moraš paziti da ti iznos narudžbe ne prelazi 160 kn. A jel piješ sada nešto od vitamnina?
Ja pijem mioinozitol jer prema amh imam pcos i biologica smatra da su mi zbog toga loše jajne stanice, uz to još folnu, D3 i vit C. I još ću si Q10 naručiti isto preko iherba
A amh mi je 14
1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo
Manuella kad ces na uzv? Bas me zanima koliko ih je 😄😄
SutrA moram opet vadit betu a ultrazvuk tek za dva tjednakad ti ides?
U pravilu se beta dupla tocno svaka dva dana. Tako da ako ides vaditi 12dnt onda iduci put ides 14dnt. Ja sam isla 12dnt i 15dnt jer je izmedju bio Uskrs i u pon nisu radili i tocno mi se uduplalo za 2.5puta. Tako ako slucajno nisi u mogucnosti ici tocno za dva dana (preporucaju cak vaditi u odprilike isto vrijeme radi lakseg racunanja) ides nakon 3 ili 4 dana ili kako ti kazu iz bolnice gdje si isla na postupak.
Hvala puno na objašnjenju, sad mi je sve jasno 😘
Pozdrav zenske, sorry sto upadam ovako na temu al mozda koja od vas ima mi tu informaciju posto ste sve u postupku. Da li zna koja da ima negdje na podrucju Rijeke ili eventualno Istre koja poliklinika privatna za potpomognutu? Hvala i sretno svima da sto prije ostvarite uredne trudnoce.
Sortiraj odgovore
Najstariji