Cure molim vas za mišljenje!
Danas mi je 8. dan od transfera i počelo je lagano krvarenje(više kao spotting). Menstruacija mi je tek trebala doći za 4 dana i dobila sam plus na testu 5. dan od transfera. Nisam još vadila betu, ali svaki dan testiram i crtice su znatno tamnije čak i jutros. Jel li to od implenentacije ili gubim svoju mrvicu? Streslo me kad sam vidjela krv
Vjerujem da te je streslo. Moje implementacijsko je trajalo 2 dana, za koja stvarno ne znam kako sam ih preživjela i išlo je od smeđeg spottinga pa baš do sviježe krvi na papiru. Po meni je jos prerano za neko predkrvarenje prije menge jer se u vecini slucajeva ciklus produzi zbog terapije. Mozda je i neki hematom u pitanju. Izvadi sutra betu da budes sigurna.
Danas mi je 8. dan od transfera i počelo je lagano krvarenje(više kao spotting). Menstruacija mi je tek trebala doći za 4 dana i dobila sam plus na testu 5. dan od transfera. Nisam još vadila betu, ali svaki dan testiram i crtice su znatno tamnije čak i jutros. Jel li to od implenentacije ili gubim svoju mrvicu? Streslo me kad sam vidjela krv
Vjerujem da te je streslo. Moje implementacijsko je trajalo 2 dana, za koja stvarno ne znam kako sam ih preživjela i išlo je od smeđeg spottinga pa baš do sviježe krvi na papiru. Po meni je jos prerano za neko predkrvarenje prije menge jer se u vecini slucajeva ciklus produzi zbog terapije. Mozda je i neki hematom u pitanju. Izvadi sutra betu da budes sigurna.
Ja nikad nemam predkrvarenja nego odmah u istoj sekundi kad dobijem krene poplava pa znam da ovo nije menga...više mi nalikuje na neki hematom. U ponedjeljak ću znat što mi se sprema i nazvat ću kliniku pa da čujem i njih što kažu
Evo napokon poslali nalaz uglv. na 13dnt beta je bila 336,4 i dns na 15dnt beta je 573,9 valjda je to oke...
Suncica ne gubi nadu, ne gubis svoju mrvicu. To je samo znak implantacije. Sve ce biti u redu. Ne brini se. Jedna od 3 zene imaju implantacijsko krvarenje, neke jace neke slabije. I uvijek se dogodi tocno 4do7 dana prije nego trebas dobiti m. Tvojoj mrvici sad treba pozitivno razmisljanje i veselje, pruzi joj to.
❤N i V💙
Evo napokon poslali nalaz uglv. na 13dnt beta je bila 336,4 i dns na 15dnt beta je 573,9 valjda je to oke…
Pikica jesi li vadila u isto doba dana? Mislim u pravilu bi trebalo biti sve ok. Najbolje da nazoves svog dr i kazes mu nalaze. Ali ja vjerujem da ce bit sve super. 😘
❤N i V💙
Evo napokon poslali nalaz uglv. na 13dnt beta je bila 336,4 i dns na 15dnt beta je 573,9 valjda je to oke…
Pikica jesi li vadila u isto doba dana? Mislim u pravilu bi trebalo biti sve ok. Najbolje da nazoves svog dr i kazes mu nalaze. Ali ja vjerujem da ce bit sve super. 😘
Da jesam vadila sam ujutro isto kao i prvi put zvala sam ga Al je na go do pon u pon mu se moram javiti zbog dogovora za prvi pregled
Da jesam vadila sam ujutro isto kao i prvi put zvala sam ga Al je na go do pon u pon mu se moram javiti zbog dogovora za prvi pregled
Probaj se ne opterecivati betom..zaokupi misli necim sto te uveseljava. u pon ako zelis odi ponovo vadi betu pa i s novim nalazom nazovi dr. Probaj sa sto zdravijom prehranom prezivjeti vikend i puno vode kroz dan. Mislim na tebe i vjerujem da ce sve biti super 😘
❤N i V💙
Ja kad sam vadila drugu betu ova STA mi je vadila krv je rekla da mi se ne mora tocno uduplala tako da mislim da Ce bit sve u redu samo pozitivno😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji