Čekalice jeste imale kakve simptome od transfera do bete,i ako niste jel sve bilo ok?
Meni prosla tek 4 dana ajme meni tko ce docekati jos 10. Vracena 2 zametka 3.dan u stanju morule,i imamo 3 blastice za freeze.
Meni ti je non stop bio osjecaj da cu dobit stvari i dan danas mi je..nikakav drugi simptom nemam..jutros sam vadila betu u 9 mislila sam da cu posjedit do 14 dok nisu poslali nalaz a sad cu poludit jos dva dana da vidim jeli se pravilno dupla pa cu vjerovatno zavrsit na psihijatriji do prvog ultrazvuka tako da te skroz razumom..samo se triba opustiti al skidam kapu onome ko moze ja ne mogu
Čekalice jeste imale kakve simptome od transfera do bete,i ako niste jel sve bilo ok?
Meni prosla tek 4 dana ajme meni tko ce docekati jos 10. Vracena 2 zametka 3.dan u stanju morule,i imamo 3 blastice za freeze.
Meni ti je non stop bio osjecaj da cu dobit stvari i dan danas mi je..nikakav drugi simptom nemam..jutros sam vadila betu u 9 mislila sam da cu posjedit do 14 dok nisu poslali nalaz a sad cu poludit jos dva dana da vidim jeli se pravilno dupla pa cu vjerovatno zavrsit na psihijatriji do prvog ultrazvuka tako da te skroz razumom..samo se triba opustiti al skidam kapu onome ko moze ja ne mogu
A dobro nisam jedi a😂,svaki korak meni panika ali sad do bete se nastojim smiriti ali tesko. Doma sam ne radim ovih dana pa imam vremena na pretek. Ti si super dogurala i sve ti je dobro do sada a biti ce i dalje.
Meni je dr.dabas napisao da ima dobar feeling i da su mi vratili odlicne embrije iako to nema veze s nicim ja mislim,samo sreća igra sada
Ajme cure pa ja ne mogu pratiti koliko vas ima pozitivne i testove i bete. Cestitam od srca svima. 😙😙
Curke koje ovaj mj nisu na zalost vidle svoj plusek ili veliku betu zelim vam da vec iduci mj imate veselje, velike bete i pluseke. Mislim na vas. 😙😙❤❤
Ja sam danas opet vadila betu. Znaci u subotu 12ti dan od transfera je bila 433, a danas, 3 dana nakon je 1094. U pon idem na prvi uzv i veselim se. ❤
❤N i V💙
Drage moje od srca cestitam svima koje su ugledale svoj prvi plusic na testu i pozitivne bete 😊😇❤
Kod mene ovaj put nista…u subotu (11 dnt) popiskila minus, a danas (14 dnt) beta potvrdila minus s neslavnih 0,103 😣
Nastavljam dalje dok ne vidim i ja svoj + 😇
Ima li koja kakav savjet za dalje…klinika, doktor, terapija…sto god, sve dobro dođe 😊
I da, pusaaaaa svim bebicama koje su odlucile usreciti svoje mame 😘
Draga IvanaB bas mi je zao, no ne gubi nadu. Jer vec iduci mj te mozda ceka tvoja bebica 😍😍
Sto se tice preporuke, ja sam isla na IVF polikliniku u Zg i preeeeezadovoljna sam sa svima. Toliko pozitive dobijes kod njih da to nije normalno. Svi su toliko dobri, dragi, suosjecajni, a sto je najvaznije strucni su tako da definitivno moja preporuka ide njima.
Srecom, nisam se nigdje drugdje okusala, i iskreno se nadam da necu ni morati, tako da ne mogu reci nikakvu usporedbu s nekim drugima, ali moje iskustvo kod njih je jedno savrseno iskustvo koje je na kraju i urodilo plodom ❤❤❤
❤N i V💙
Meni je ovo prvi puta isla sam u Repromed kod dr.Radončića i ne bi ih mijenjala ni za jednu drugu kliniku. Znanje i stručnost su im vrh,uvijek mu mozes poslati poruku,mail,odgovor u roku par min. Samo pohvale za doktora,njegovog biologa i sestru.
Drage moje od srca cestitam svima koje su ugledale svoj prvi plusic na testu i pozitivne bete 😊😇❤
Kod mene ovaj put nista…u subotu (11 dnt) popiskila minus, a danas (14 dnt) beta potvrdila minus s neslavnih 0,103 😣
Ima li koja kakav savjet za dalje…klinika, doktor, terapija…sto god, sve dobro dođe 😊
Ej Ivana ne znam koji problem imate al cujem a evo i iz vlastitog iskustva za sada poliklinika Cito i dr. Poljak su super.on ima malo grublji pristup al je veliki stručnjak..ako nista mozes mu poslati mail s svojim podacima problemima koje imate i on Ce ti odg iskreno jel' ima sanse. dr.poljak@cito.hr
Ej Ivana ne znam koji problem imate al cujem a evo i iz vlastitog iskustva za sada poliklinika Cito i dr. Poljak su super.on ima malo grublji pristup al je veliki stručnjak..ako nista mozes mu poslati mail s svojim podacima problemima koje imate i on Ce ti odg iskreno jel' ima sanse. dr.poljak@cito.hr
Također preporučam polikliniku Cito i prije svega dr Poljaka koji je možda drugima grub ali meni ima savršen smisao za humor i pravi je stručnjak. Svaki cikus mu je bitan i njegov tim je u potpunosti posvećen vašem slučaju.
Od tableta svakako preporučujem Ovaboost koje sam naručila preko Amazona i mislim da su mi dosta pomogle (embrija su se dosta brzo dijelili i 5. dan su se počeli izljegati) i tablete Fertil Up i L-Cariten za muža
Želim ti puno sreće na tvom putu do bebić a
Cure, jel netko radio nedavno testove za trombofiliju?
Ako je znate li koliko se ceka termin i nalaz?
Također preporučam polikliniku Cito i prije svega dr Poljaka koji je možda drugima grub ali meni ima savršen smisao za humor i pravi je stručnjak. Svaki cikus mu je bitan i njegov tim je u potpunosti posvećen vašem slučaju.
Od tableta svakako preporučujem Ovaboost koje sam naručila preko Amazona i mislim da su mi dosta pomogle (embrija su se dosta brzo dijelili i 5. dan su se počeli izljegati) i tablete Fertil Up i L-Cariten za muža
Želim ti puno sreće na tvom putu do bebić a
Za koliko su ti dolazile tablete od dana kada si naručila i da li se doktori s tim slazu? Mislim jesi pitala za misljenje? Ja bih probala s tim jer mi js ne dolaze do blasta i propadaju mi...od 9js oplode mi se 2js
1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo
Cure, jel netko radio nedavno testove za trombofiliju?
Ako je znate li koliko se ceka termin i nalaz?
Ja sam ga vadila u st i netriba se narucivati za vaditi krv na patologiju.a nalaz se ceka 3 do 4 tjedna.sretno
Sortiraj odgovore
Najstariji