Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • IvanaB
    29. Ožujak 2018. 10:09

hope1234

Drage moje betočekalice i one koje će tek postati SRETNO!!! nisam odgovarala(jučer sam isplakala dušu),vratila sam se na posao, radila dva dana,dns sabrana spremam se na nove konzultacije i evo mene doma na mirovanju! Dakle nakon svih šokova ,pozitivnih testova,male bete,krvarenja(M ili ne sad mi je već takva situacija da sam i zab kakva mi je M) odem ja dns ponavljati betu i dobijem nalaze a kad ono moja beta se lijepo uduplala…Zovem doktora prenosim informacije- čudim se nalazu ,svemu i govorim da ja krvarim i da ja radim i sta sad? A odg je: beta se pravilno dupla,vi lijepo pijete terapiju i doma odmarate!!! Dakle ja ne znam da li mogu dočarati ijednoj od vas svojih zadnjih 6 dana …Šta raditi,kako se ponašati,kako se ne izlagati stresu! Ok ja vjerujem da ima i znam da ima žena s malim početnim vrijednostima BETE,ali zar je moguće da sam za onako upisat u neku statistiku jer imam sve ono što ne bih trebala imati a zvanično trudna sam dok se ne dokaže suprotno.

Znaci zenooo 😂😂 koja si ti kraljica 👑 dakle, ti si odlucila nama pomoci i skratiti vrijeme cekanja tako sto si nam priustila pracenje najuzbudljivije price cekanja bete za koje sam ikada cula...
    Od srca ti zelim najbolje duplanje bete ikada 😇😇❤❤ 

• hope1234
    29. Ožujak 2018. 10:46

IvanaB

hope1234

Drage moje betočekalice i one koje će tek postati SRETNO!!! nisam odgovarala(jučer sam isplakala dušu),vratila sam se na posao, radila dva dana,dns sabrana spremam se na nove konzultacije i evo mene doma na mirovanju! Dakle nakon svih šokova ,pozitivnih testova,male bete,krvarenja(M ili ne sad mi je već takva situacija da sam i zab kakva mi je M) odem ja dns ponavljati betu i dobijem nalaze a kad ono moja beta se lijepo uduplala…Zovem doktora prenosim informacije- čudim se nalazu ,svemu i govorim da ja krvarim i da ja radim i sta sad? A odg je: beta se pravilno dupla,vi lijepo pijete terapiju i doma odmarate!!! Dakle ja ne znam da li mogu dočarati ijednoj od vas svojih zadnjih 6 dana …Šta raditi,kako se ponašati,kako se ne izlagati stresu! Ok ja vjerujem da ima i znam da ima žena s malim početnim vrijednostima BETE,ali zar je moguće da sam za onako upisat u neku statistiku jer imam sve ono što ne bih trebala imati a zvanično trudna sam dok se ne dokaže suprotno.

Znaci zenooo 😂😂 koja si ti kraljica 👑 dakle, ti si odlucila nama pomoci i skratiti vrijeme cekanja tako sto si nam priustila pracenje najuzbudljivije price cekanja bete za koje sam ikada cula…
    Od srca ti zelim najbolje duplanje bete ikada 😇😇❤❤

Jednostavno morate biti u toku jer ja to ne mogu prepricati nikome jer nemam nikoga tko je mpo vodama i niti znaju sto je beta,sto je transfer,sto je punkcija...tako da ovako mi je lakse da prolazite to sa mnom...ahhahahha.....

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

• hope1234
    29. Ožujak 2018. 10:49

Što se tiče iščekivanja bete,osluškivanja simptoma.Stvarno je potrebno ne stresirati se.Znam da je to teško,nema šanse da ćemo poslušati savjete nekoga koliko god se trudimo.Ali vjerujte ima trudnoća sa simptomima i ima trudnoća bez simptoma.Svaka prolazi svoju bitku na svoj naćon,svaka je jedinstvena na svoj način.Samo glavu gore ,sve će to doći na svoje.

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

student13ica
    29. Ožujak 2018. 11:57

Ja se bas ne sekiram oko simptoma.. ne osluskivam nista. Ali ta dva dana me bas bolilo nije moglo proci da nisam primjetila 😜
    Slazem se da se ne treba previse sekirati.. samo strpljenja 😊 i velike bete svima

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

En@
    29. Ožujak 2018. 12:37

Sve nas nesto boli a to je ovo neznanje i iscekivanje.eto to nas boli,sve se nadamo nekom znaku da kazemo e to je to, a zapravo kiflaaaaa...
    I to je shvatljivo samo nama i nikom drugom oko nas jel nitko nezna kroz sta sve prolazimo u ovim postupku i dok cekamo taj pozitivan nalaz
    Zato je dobro da imamo ovdje jedna drugu jer isto prolazimo 

Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
    On 41,oligoasthenozospermia
    3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
    menopur 150,225, cetrotide
    14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
    7.mj/18 Petrova dr.😍
    Ovaleap 225,150, cetrotide
    18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
    9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
    Bemfola 150,225,150, Cetrotide
    transfer 8stanicnog beta 0
    2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
    Vracam se kod dr.😍

29. Ožujak 2018. 13:23

Cure koje ste imale prirodni ivf,koji dan bi vam bio transfer i koja debljina endometrija je pozeljna za vrijeme transfera,?meni je klomifen ubio endometrij,transfer bi trebao biti 5 dan pa ako se dotad ne podeblja ide na smrzavanje ako prezivi do tad,a citam da se u prirodnom obicno vraca 3 dan pa me zanimaju iskustva?

• Suncica135
    29. Ožujak 2018. 14:14

Evo da se javim s novostima...

Danas mi je bio transfer jedne blastociste koja se ocienjena odličnom od embriologa ( čak se počela izljegati). Osim te jedne imala sam još 8 odličnih blastocista koje su zamrznuli! Mojoj sreći nije bilo kraja . Također rekli su mi da je nalaz mog muža koji ima inače globozoospermiju odličan (Ja u šoku) i da nisu imali potrebu koristiti ICSI metodu. 9 mjeseci nalaz mu je bio užas i sad sve 5. Inače ovaj mjesec sam ga natjerala da pije tablete Fertil Up u kombinaciji s L-cariten i uspjelo je. Sad samo strpljivo trebam dočekati vađenje bete 

student13ica
    29. Ožujak 2018. 14:16

Suncica super..lijepe vijesti. 💕

*2021. Stigao 💙👶

• Suncica135
    29. Ožujak 2018. 14:16

Samo da dodam, potvrđena mi je hipersimulacija prvog stupnja pa sam po preporuci vratila samo jednu blastocistu da mi se stanje ne bi pogoršalo ako mi počne rast beta

student13ica
    29. Ožujak 2018. 14:17

To ste vi htjeli samo 1 vratiti ili?

*2021. Stigao 💙👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.