Porodiljna naknada

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    19. Prosinac 2014. 10:37

meni je 17.1. termin i njemu je u kompu izbacilo 3.12. i s tim datumom sam na porodiljnom... tak da ti on taj dan otvara :)

Nita3
    21. Prosinac 2014. 18:08

bok,zanima me dali nezaposlena trudnica koja nije prijavljena na biro ostvaruje pravo na porodiljnu naknadu?     hvala

• Tamburasko
    06. Siječanj 2015. 14:57

Bok!
    Ako mozda netko zna...
    Dakle, ja sam trenutno na roditeljskom za trece dijete i eto opet trudna. Da li netko zna - ako sad dok sam na roditeljskom otvorim komplikacije koji prosjek mi uzimaju?
    I, ako idem s roditeljskog na rodiljni, takodjer, koji prosjek mi uzimaju?
    Inace sam u stalnom radnom odnosu, a razlika izmedju djece ce mi biti 15 mjeseci.

marija24
    06. Siječanj 2015. 23:55

Pozdrav!Nova sam ovdje;)Od nedavno i nova trudnica;)))
    I sada me zanimaju neka prava.Ja i muz zivimo u stanu njegova oca(otac je na drugoj adresi prijavljen)
    Ja i muz smo nezaposlen bez posla i ikakvih primanja itd.
    Sada me zanima dali nas njegov otac moze prijaviti kao podstanare? je potrebno da se pocnemo javljati na biro?dali imamo pravo na pomoc u rezijama 0d grada?na socijalnu pomoc?kada rodim koji su uvjeti za porodinsku naknadu?ostaje li nam onda i socijalna pomoc (ako ju dobijemo)pomozite jer sad nas je vec strah jer bit ce nas troje;)

Marija

marija24
    07. Siječanj 2015. 00:06

Pozdrav!Nova sam ovdje;)Od nedavno i nova trudnica;)))
    I sada me zanimaju neka prava.Ja i muz zivimo u stanu njegova oca(otac je na drugoj adresi prijavljen)
    Ja i muz smo nezaposlen bez posla i ikakvih primanja itd.
    Sada me zanima dali nas njegov otac moze prijaviti kao podstanare? je potrebno da se pocnemo javljati na biro?dali imamo pravo na pomoc u rezijama 0d grada?na socijalnu pomoc?kada rodim koji su uvjeti za porodinsku naknadu?ostaje li nam onda i socijalna pomoc (ako ju dobijemo)pomozite jer sad nas je vec strah jer bit ce nas troje;)

Marija

MisicaMia
    06. Veljača 2015. 19:36

pozdrav cure..

ako bi mi netko mogao pomoći..situacija je sljedeća:

rodila sam 01.09.2014. i trenutno sam na porodiljnom te primama 100 posto plaće,ugovor mi je istekao 31.07.2014.a porodiljni otvoren sa 16.07.2014. (znači bila zaposlena u vrijeme otvaranja porodiljnog) i sad me jako zbunjuje koliku ću naknadu dobivati drugih 6 mjeseci...

unaprijed hvala na odgovorima !!!!

Mia 2014 🐰
    samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤

MisicaMia
    06. Veljača 2015. 19:38

i samo da naglasim da ispunjavam onaj uvjet 12 mjeseci stažaaa...

hvalaaa

Mia 2014 🐰
    samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤

cipelica
    06. Veljača 2015. 19:44

hittelica, nisam sigurna, ali mislim da ćeš drugih 6 mjeseci primati onaj minimalac koji primaju nezaposleni jer ti je ugovor istekao prije nego si produžila drugih 6 mjeseci rodiljnog.....možda sam u krivu...

kris555
    08. Veljača 2015. 10:14

Pozdrav, e ovako, ja sam trenutno 3.god na faksu, i u 9. mj cu zavrsit preddiplomski, a u 10. bi trebala roditi. Zanima me jel mogu ja zamrznuti godinu pa da imam pravo na porodiljnu naknadu, jer kad dobijem diplomu nit sam više student a nisam na burzi da se vodim kao nezaposlena... Ako itko zna? :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.