meni je 17.1. termin i njemu je u kompu izbacilo 3.12. i s tim datumom sam na porodiljnom... tak da ti on taj dan otvara :)
bok,zanima me dali nezaposlena trudnica koja nije prijavljena na biro ostvaruje pravo na porodiljnu naknadu? hvala
Bok!
Ako mozda netko zna...
Dakle, ja sam trenutno na roditeljskom za trece dijete i eto opet trudna. Da li netko zna - ako sad dok sam na roditeljskom otvorim komplikacije koji prosjek mi uzimaju?
I, ako idem s roditeljskog na rodiljni, takodjer, koji prosjek mi uzimaju?
Inace sam u stalnom radnom odnosu, a razlika izmedju djece ce mi biti 15 mjeseci.
Pozdrav!Nova sam ovdje;)Od nedavno i nova trudnica;)))
I sada me zanimaju neka prava.Ja i muz zivimo u stanu njegova oca(otac je na drugoj adresi prijavljen)
Ja i muz smo nezaposlen bez posla i ikakvih primanja itd.
Sada me zanima dali nas njegov otac moze prijaviti kao podstanare? je potrebno da se pocnemo javljati na biro?dali imamo pravo na pomoc u rezijama 0d grada?na socijalnu pomoc?kada rodim koji su uvjeti za porodinsku naknadu?ostaje li nam onda i socijalna pomoc (ako ju dobijemo)pomozite jer sad nas je vec strah jer bit ce nas troje;)
Marija
Pozdrav!Nova sam ovdje;)Od nedavno i nova trudnica;)))
I sada me zanimaju neka prava.Ja i muz zivimo u stanu njegova oca(otac je na drugoj adresi prijavljen)
Ja i muz smo nezaposlen bez posla i ikakvih primanja itd.
Sada me zanima dali nas njegov otac moze prijaviti kao podstanare? je potrebno da se pocnemo javljati na biro?dali imamo pravo na pomoc u rezijama 0d grada?na socijalnu pomoc?kada rodim koji su uvjeti za porodinsku naknadu?ostaje li nam onda i socijalna pomoc (ako ju dobijemo)pomozite jer sad nas je vec strah jer bit ce nas troje;)
Marija
pozdrav cure..
ako bi mi netko mogao pomoći..situacija je sljedeća:
rodila sam 01.09.2014. i trenutno sam na porodiljnom te primama 100 posto plaće,ugovor mi je istekao 31.07.2014.a porodiljni otvoren sa 16.07.2014. (znači bila zaposlena u vrijeme otvaranja porodiljnog) i sad me jako zbunjuje koliku ću naknadu dobivati drugih 6 mjeseci...
unaprijed hvala na odgovorima !!!!
Mia 2014 🐰
samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤
i samo da naglasim da ispunjavam onaj uvjet 12 mjeseci stažaaa...
hvalaaa
Mia 2014 🐰
samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤
hittelica, nisam sigurna, ali mislim da ćeš drugih 6 mjeseci primati onaj minimalac koji primaju nezaposleni jer ti je ugovor istekao prije nego si produžila drugih 6 mjeseci rodiljnog.....možda sam u krivu...
Pozdrav, e ovako, ja sam trenutno 3.god na faksu, i u 9. mj cu zavrsit preddiplomski, a u 10. bi trebala roditi. Zanima me jel mogu ja zamrznuti godinu pa da imam pravo na porodiljnu naknadu, jer kad dobijem diplomu nit sam više student a nisam na burzi da se vodim kao nezaposlena... Ako itko zna? :)
Sortiraj odgovore
Najstariji