Porodiljna naknada

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renčica
    05. Prosinac 2014. 23:33

Bok svima
    Imam dilemu...naime, na komplikacijama sam od pocetka trudnoce, od 16.8. tj.prakticki sam odmah poslije go otisla na odrzavanje. Ostalo mi je 9 dana go. Placa mi je veca od 4257 kn. Nosila sam r1 na hzzo (6 zadnjih placa). E sad, ako sada u 12 mj prekinem kompl.i odem na go pa onda opet na kompl, da li mi onda taj mjesec ulazi u prosjek za porodiljnu naknadu...ne bih da mi propadne go, krvavo sam ga zaradila, a opet ne bih da me ostete u naknadi. Pliz help? Jel jetko imao tal

• tea024
    06. Prosinac 2014. 17:00

evo i moje pitanje, znači zaposlena sam za stalno i na komplikacijama sam, termin poroda je 11.2., doktorica je rekla da će mi sad negdje oko 24.12. zatvoriti komplikacije i otvoriti porodiljni, e sad me zanima kako onda ide isplata u 1 mjesecu za taj 12? jer čitajući ovo vidim da znaju cure dobiti manje pa im ne stima itd itd? da li je iznos isti kao na komplikaacijama ili?

cloudy
    06. Prosinac 2014. 18:29

hmmm... meni su recimo komplikacije otvorene 14.11... do tad sam radila... i komplikacije su mi zatvorene 2.12., a od 3.12. sam na porodiljnom... na hzzo su mi rekli da ću dobit dio tih komplikacija (pola iznosa tu negdje) sad u 12. mjesecu... i onda ću u 1. mjesecu dobit iznos za komplikacije za ta 2 dana i iznos za porodiljni smanjen za 3 dana...  ako ti je to što pomoglo

• tea024
    06. Prosinac 2014. 19:04

onda ću ja valjda isto dobiti komplikacije od 1 do 24.12., a ovaj drugi dio je porodiljni, samo ću ja dobit sve u 1 mjesecu je u istom mjesecu imam i komplikacije i porodiljni valjda.

chocolate
    06. Prosinac 2014. 20:49

Cure su ti vec sve objasnile, znaci dobit ces i komplikacije ali i porodiljni, ni jedno ni drugo ti nece biti puni iznos kao sto inace budes, nego od tog do tog datuma su ti komplikacije pa dalje porodiljni.. S tim da ti porodiljni sjeda 18og u mjesecu a komplikacije 19 ili 20..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.