Porodiljna naknada

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    leptirica3
    06. Ožujak 2015. 11:45

Može li muž za mene predati potrebne dokumente za porodiljnu naknadu?

Nixie
    06. Ožujak 2015. 11:56

leptirica

Može li muž za mene predati potrebne dokumente za porodiljnu naknadu?

Kolegici je nosio muž, to znam. E sad, jel to svugdje može, ne znam. Njima nisu probleme pravili.

mamicka
    06. Ožujak 2015. 13:18

Ispricavam se ako sam promasila temu, nemam bas vremena proucavat 
    Poslije bebinih 6 mjeseci vratila bih se na posao i koristila stanku za dojenje u trajanju 2 sata pa me zanimaju iskustva mama sto se tice obracuna toga-da li vam je na kraju placa bila ista ili manja? Negdje sam na brzinu procitala da za placu od cirka 6 tis kolika je moja bude to drasticna razlika pa mi cudno 

Nixie
    06. Ožujak 2015. 13:22

mamicka

Ispricavam se ako sam promasila temu, nemam bas vremena proucavat 
    Poslije bebinih 6 mjeseci vratila bih se na posao i koristila stanku za dojenje u trajanju 2 sata pa me zanimaju iskustva mama sto se tice obracuna toga-da li vam je na kraju placa bila ista ili manja? Negdje sam na brzinu procitala da za placu od cirka 6 tis kolika je moja bude to drasticna razlika pa mi cudno 

Probaj postaviti pitanje i na podforumu beba jer ne znam koliko brzo će ovdje neka mama s takvim iskustvom vidjeti tvoj post. Ima nas dosta koje smo prvi put trudne 

• beti5
    09. Ožujak 2015. 20:49

Bokic moze mala pomoč do danas sam bila na komplikacijama u trudnoci jos uvjek sam u radnom odnosu prijavljena sam bila na minimalcu 2400 i toliko sam dobivala bolovanje kolko bi mi sada bio porodiljni koji mi krece sa danasnjim datumom ? I dal za ovih 9 dana od 1.3 do 9.3 dobijam bolovanje 19.3 a posle porodoljni ili kako to ide hvala unaprijed

Cvarak
    11. Ožujak 2015. 13:26

Znam da porodiljni krece 45 ili 28 dana prije poroda, tako nesto! Ja sam na kraju zvala hzzo onaj bijeli telefon i tamo sve pitala sta mi nije bilo jasno! Mislim da ce ti oni najbolje znat odg😊

Bubamara8
    13. Ožujak 2015. 14:05

Meni je medicinska sestra rekla da porodiljni pocinje 45 dana prije termina ako si na komplikacijama, a ako ne, onda 28 dana.

Cvarak
    13. Ožujak 2015. 17:23

Bibamaro e to nisam znala kad je 45 kad 28 korisna info! 

Hvala

beag
    25. Ožujak 2015. 18:50

Zna li netko mora li pri produžetku prodiljnog na još 6 mjeseci suprug ( tata djeteta ) potpisati da se odriče prava na korištenje svog rodiljnog dopusta?

dalia03
    26. Ožujak 2015. 07:36

beag

Zna li netko mora li pri produžetku prodiljnog na još 6 mjeseci suprug ( tata djeteta ) potpisati da se odriče prava na korištenje svog rodiljnog dopusta?

Ja sam pocetkom ovog mj.predala formulare za produzenje porodiljnog na jos 6.mj. u formularu je jasna stavka da samo jedan roditelj ima pravo na koristenje porodiljnog,ili ti,ili muz...dakle ako ga nastavljas ti muz ne moze....jasno se mora upisati ime roditelja koji zeli koristiti tih drugih 6.mj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani