Ja sam bila na hzzo-u neki dan i rekla mi je da treba 9mj staza da bi se dobivalo 100% na komplikacijama...ja imam 10mj i ugovor mi ide do god dana tj do 27.1. Termin poroda mi je 9.7.2015 e sad dali ce se kad rodim racunat da imam 12mj ili to ne vrijedi jer dok rodim vec cu davno bit nezaposlena? Kolika mi je onda naknada?
9 mjeseci? vidiš ja nemam pojma... ja sam sad na komplikacijama od petka i imam neprekinuti staž od 12. mj prošle godine... i rekli su mi da ću imat onih osmasto i nešto kuna... odnosno meni će biti manje jer sam od polovine mjeseca na komplikacijama
Možda nije pitanje za ovdje..al možda znate..Je li moguće promijeniti posao za vrijeme porodiljnog? Ja radim u jednoj školi na ugovor za stalno, al postoji mogućnost da se otvori jedno radno mjesto u školi koja mi je puno bliže(i lokacijski i prema opisu posla) pa me zanima mogu li se javiti na natječaj? Trebam rodit u nedjelju, :-), a povratak na posao sam planirala nakon 6 mjeseci.
Meni je jučer sjela porodiljna,dobri su računala sam danas ili kasnije
Mojoj frendici su na zavodu rekli "u povjerenju" da nitko ne uzima žene čija su djeca manja od godinu dana jer su stalno na bolovanju
Nažalost...slažem se s Renatom Bori,dobro razmisli jer ne znam da u školi baš toleriraju izostanke
Sortiraj odgovore
Najstariji