Porodiljna naknada

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    10. Studeni 2014. 16:18

Potpisujem proudmomy...to je meni neki dan rekla žena na hzzo...

Vmnina
    12. Studeni 2014. 12:59

Hvalaaa svima

• lori22
    17. Studeni 2014. 11:44

Ja sam bila na hzzo-u neki dan i rekla mi je da treba 9mj staza da bi se dobivalo 100% na komplikacijama...ja imam 10mj i ugovor mi ide do god dana tj do 27.1. Termin poroda mi je 9.7.2015 e sad dali ce se kad rodim racunat da imam 12mj ili to ne vrijedi jer dok rodim vec cu davno bit nezaposlena? Kolika mi je onda naknada?

cloudy
    17. Studeni 2014. 12:01

9 mjeseci? vidiš ja nemam pojma... ja sam sad na komplikacijama od petka i imam neprekinuti staž od 12. mj prošle godine... i rekli su mi da ću imat onih osmasto i nešto kuna... odnosno meni će biti manje jer sam od polovine mjeseca na komplikacijama

Bori
    17. Studeni 2014. 16:41

Možda nije pitanje za ovdje..al možda znate..Je li moguće promijeniti posao za vrijeme porodiljnog? Ja radim u jednoj školi na ugovor za stalno, al postoji mogućnost da se otvori jedno radno mjesto u školi koja mi je puno bliže(i lokacijski i prema opisu posla) pa me zanima mogu li se javiti na natječaj? Trebam rodit u nedjelju, :-), a povratak na posao sam planirala nakon 6 mjeseci.

Nalah
    20. Studeni 2014. 20:50

Meni je jučer sjela porodiljna,dobri su  računala sam danas ili kasnije

Nalah
    20. Studeni 2014. 21:20

Mojoj frendici su na zavodu rekli "u povjerenju" da nitko ne uzima žene čija su djeca manja od godinu dana jer su stalno na bolovanju

renata6
    20. Studeni 2014. 21:22

Da, dobro su joj rekli u "povjerenju" Nažalost istina!!

Nalah
    20. Studeni 2014. 21:35

Nažalost...slažem se s Renatom Bori,dobro razmisli jer ne znam da u školi baš toleriraju izostanke

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.