Porodiljna naknada

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara9
    10. Studeni 2014. 09:03

Nee, ti ako nisi zamrzla godinu, već koristiš mirovanje, tvoja studentska prava se ne mijenjaju, sve do prve godine bebe, ti ne postaješ nezaposlena, ostaješ redovni student

Ribica153
    10. Studeni 2014. 09:40

Opet ja s pitanjem :D Sad mi kaže kolegica koja radi u HZZO-u da ako ne koristim koplikacije ne mogu ići na redovni prodiljni 45 dana već 28 dana prije po zakonu. Zar stvarno rade problem oko toga. Ako nisi na komplikacijama da ne možeš ići 45 dana? To mi je velika razlika pa Vas molim odgovor. Tkđ. ako bi zbog tih 45 dana prije morala eventualno uzeti komplikacije jer mogu one biti par dana pa porodiljni ili ima određen vremenski rok za njih? Hvala

LuKi5
    10. Studeni 2014. 09:45

Ja sam u statusu mirovanja I obaveza, a prije sam se vodila kao redovan student jer nisam mogla ostvarit mirovanje prava I obaveza, nego samo mirovanje obaveza posto sam na pola godine saznala za trudnocu. Sad posto sam zamrzla godinu cijelu I imam status mirovanja prava I obveza ne vodim se tu godinu kao redovan student jer nemam nikakva prava posto mi je zamrznuta cijela godina. Od zdravstvenog pa na dalje. Status redovnog studenta mipocinje opet ukoliko nastavim sljedecu godinu faks kada si prekinem status mirovanja I upisem nanovo godinu.

14.06.2014. L ♥

Sara9
    10. Studeni 2014. 09:57

ahaa, al rekla si da si u mirovanju, a ne da si zamrzla. Zbunila sam se jer meni na faksu daju pravo da kad odlučim da više ne mogu na predavanja da pauziram i dogovine nastavim gdje sam stala, ali sa svim pravima redovnog studenta, što se gubi ukoliko zamrzneš

Sara9
    10. Studeni 2014. 11:06

a znam e, mislim da je to čak do sveučilišta, a ne do faksa, jer ja moram na dekanat nekakve prijave podnositi..

Sara9
    10. Studeni 2014. 11:57

Eto.. a nisan ti onda pametna :D nek se neko javi ko zna :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.