Porodiljna naknada

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    25. Listopad 2014. 11:48

Sad i nešto zanima....kaf odem na porodiljni...a zaposlena sam kod sebe preko poticaja od zavoda za zapošljavanje...ja sebi plaću više ne isplaćujem jelda? Nego mi država daje naknadu?kak to ide

Ribica153
    10. Studeni 2014. 08:36

Isukusne mamice, trebam pomoć. Ako mi je termin poroda 22.03.2015. koliko je točno 45 dana prije? Buni me da li računam i sami dan termina ili ne, a bitno mi je jer moram poslati zamolbu za preostali GO kojeg ću korisiti prije tih 45 dana. Ja sam izračunala da je prvi dan 5.2. a da GO onda uzmem do srijede 04.02.2015.. Da li je to ispravno? Također zadnja plaća će mi taman sjesti oko 05.02.2015. Da li iza toga što sjedne idem u firmu po onaj obrazac  pa nosim papire na HZZO ili mogu prije? Do kada moram predati sve te papire da dobijem naknadu u tekućem mjesecu i kada ona uopće otprilike sjeda? Hvala unaprijed

Nalah
    10. Studeni 2014. 08:53

Marina....

http://studentski.hr/zabava/studentski-zivot/prava-studenata-roditelja/

LuKi5
    10. Studeni 2014. 08:59

Eh mene zanima u vezi rodiljbog dopusta posto nam brzo istice prvih 6 mjeseci porodiljne. Naime na porodiljni sam isla dok sam imala status redovnog studenta, a sad mi je status mirovanja prava I obveza. Zanima me kad budem nosila papire za rodiljnu od 6. mj. do 1 godine, moram li se prijaviti na HZZ kao nezaposlena? Tj. Sto je sve potrebno od papira predati?

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.