Porodiljna naknada

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Berith
    27. Kolovoz 2018. 08:36

Hoću, hvala Vam!

Klikerica
    29. Kolovoz 2018. 20:48

Hvala na brzom odgovoru! Evo još jedno pitanje...
    Ukoliko radim na više mjesta, npr. prvi dohodak ostvarujem 40satnim radnim tjednom kod poslodavca 1, a onda još honorarno preko ugovora o djelu (plaćaju se doprinosi itd.) radim i kod poslodavca 2 i poslodavca 3, hoće mi se za prvih 6 mjeseci naknada računati iz svih ostvarenih dohodaka, ili samo prvog dohotka?
     Razlika baš i nije tak mala, pa zato pitam...
    recimo kod računanja kreditne sposobnosti uzimali su se u obzir svi dohotci na koje je plaćen porez, doprinosi...

ako itko zna... :)

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

dea32
    29. Kolovoz 2018. 21:44

Klikerica

Hvala na brzom odgovoru! Evo još jedno pitanje…
    Ukoliko radim na više mjesta, npr. prvi dohodak ostvarujem 40satnim radnim tjednom kod poslodavca 1, a onda još honorarno preko ugovora o djelu (plaćaju se doprinosi itd.) radim i kod poslodavca 2 i poslodavca 3, hoće mi se za prvih 6 mjeseci naknada računati iz svih ostvarenih dohodaka, ili samo prvog dohotka?
    Razlika baš i nije tak mala, pa zato pitam…
    recimo kod računanja kreditne sposobnosti uzimali su se u obzir svi dohotci na koje je plaćen porez, doprinosi…

ako itko zna… :)

To je najbolje da pitas na hzzo-u, najtocniju info ti oni mogu dati.

Klikerica
    30. Kolovoz 2018. 11:50

Poslala sam im upit, pa vam prenesem odgovor...

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

božepetra
    04. Rujan 2018. 10:43

Računaju li se u onih 28, odnosno 45 dana kad najkasnije moram na porodiljni i neradni dani?

facebook.com/mamaimak/

• Loptica8
    04. Rujan 2018. 15:14

božepetra

Računaju li se u onih 28, odnosno 45 dana kad najkasnije moram na porodiljni i neradni dani?

Da, računaju se i neradni dani. 😉

• tratinchica26
    06. Rujan 2018. 13:29

Bok cure :)
    Trenutno sam na komplikacijama, termin mi je 26.11., primam puni iznos komplikacija.
    Trenutno se vodim kao zaposlena ali mi ugovor istice u 1.mjesecu i poslodavac ga nece produziti.
    Zanima me koji iznos porodiljnog cu dobivati?

• mery1911
    10. Rujan 2018. 12:23

tratinchica26

Bok cure :)
    Trenutno sam na komplikacijama, termin mi je 26.11., primam puni iznos komplikacija.
    Trenutno se vodim kao zaposlena ali mi ugovor istice u 1.mjesecu i poslodavac ga nece produziti.
    Zanima me koji iznos porodiljnog cu dobivati?

Bokkk. Dobiti ces prvih 6mjeseci punu placu onda 2300. A da ga zamolis da ti produzi njemu to nista ne znaci🤔

• tratinchica26
    10. Rujan 2018. 20:52

Firma vise ne glasi na njegovo ime, nakon sto mi je zadnji put produzio ugovor prepustio je firmu drugoj osobi.. :/

Lunah
    11. Rujan 2018. 10:47

Ja sam jucer predavala za zaposlene majke i trebala mi je kopija osobne, tekuceg racuna, pecatirana i potpisana potvrda o placi za zadnjih 6 mjeseci i doznaka od ginekologa da mi pocinje porodiljni dopust. Da biste imali pravo na puni porodilj i dopust potrebno je da imate 12 mjeseci neprekidnog rada ili 18 mjeseci unazad zadnje 2 godine.😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani