Bok cure, može jedno pitanje koliko minimalno isplata place 2 ili 3 moram imati u 6 mjeseci da bi mi se mogla racunati puna naknada place na porodiljnom?
Odnosno zanima me kako mi se racuna naknada za porodiljni ukoliko sam u proteklih 6 mjeseci imala samo 5 isplata place odnosno jedan mjesec sam bila na bolovanju. Negdje pise da za izracun trebaju samo 2 ili 3 place pa me zanima da li je to tako.
Hvala na odgovoru <3 
Neu, prosjek placa zadnjih 6 mj, neukljucujuci mjesec u kojem je bolovanje zapocelo. Dakle ako je bolovanje krenulo npr 15.8. onda trebaju place veljaca-srpanj, dakle 6 isplacenih placa za puni radni mjesec. Ako ti do tog npr 15.8 placa za 7 mj nije isplacena onda ide sijecanj-lipanj.
Nadam se da si razumjela
Kuzim.
Placa ce mi sjesti iduci tjedan, znaci kad bih po prosjek otisla nakon idućeg tjedna, prosjek bi uključivao i srpanj. Hvala
Ne,  ni u kojem slucaju placa za srpanj ti ne ulazi u prosjek. U prosjek ulazi 6 placa isplacenih prije mjeseca u kojem je nastupilo bolovanje. 

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pooz,imam jedno pitanje ako netko zna😉😊.Rodila sam 3.7 i predala zahtjev kao nezaposlena i dobila sam rješenje da mi je odobren porodiljni .E sad mene zanima dali netko zna dali ću u 8 mj.dobiti zaostatke od dana kada sam rodila ili ću dobiti normalnu naknadu od 2328 kn?Hvala na odgovorima😊😊
Pooz,imam jedno pitanje ako netko zna😉😊.Rodila sam 3.7 i predala zahtjev kao nezaposlena i dobila sam rješenje da mi je odobren porodiljni .E sad mene zanima dali netko zna dali ću u 8 mj.dobiti zaostatke od dana kada sam rodila ili ću dobiti normalnu naknadu od 2328 kn?Hvala na odgovorima😊😊
Računa ti se od dana kad si rodila,znači u 8mj dobit ćeš za 7mjesec naknadu, u 9om za osmi mjesec itd ...ja sam rodila 5.6. i u sedmom mjesecu sam dobila za taj šesti mjesec(2100i nešto sitno)
Računa ti se od dana kad si rodila,znači u 8mj dobit ćeš za 7mjesec naknadu, u 9om za osmi mjesec itd …ja sam rodila 5.6. i u sedmom mjesecu sam dobila za taj šesti mjesec(2100i nešto sitno)
Hvalaa😀
termin mi je 12.12 zanima me u kojem ću mjesecu početi dobivati porodiljni i koliko iznosi? trenutno sam na komplikacijama i zaposlena sa neodređeno i imam neprekinuti staž više od 4 godine. hvala

termin mi je 12.12 zanima me u kojem ću mjesecu početi dobivati porodiljni i koliko iznosi? trenutno sam na komplikacijama i zaposlena sa neodređeno i imam neprekinuti staž više od 4 godine. hvala
45 dana prije otvaras porodiljni, znaci 29.10. U 11 mj ces dobit za komplikacije od 1.-28.10 i porodiljni 29.-31.10. I dalje za puni mjesec porodiljnog, isplate su 18.u mj

45 dana prije otvaras porodiljni, znaci 29.10. U 11 mj ces dobit za komplikacije od 1.-28.10 i porodiljni 29.-31.10. I dalje za puni mjesec porodiljnog, isplate su 18.u mj
koliko iznosi? 3991kn?

koliko iznosi? 3991kn?
Prvih 6 mj dobivas svoju placu umanjenu za putne troskove (ako ih imas). Drugih 6 mj je 3991,90 kn. S tim da ne smijes zaboravit produzit porodiljni kad beba navrsi 5 mj

zaposlena sam od 10mjeseca prošle godine..termin mi je 20.1. i porodiljni otvaram sa 6.12. ukoliko bih idući mjesec otišla na komplikacije..za koliki postotak bi mi bila umanjena plaća, te ovisi li onda o tome nakanda za prvih 6mjeseci bolovanja, ili za drugih 6?? hvala
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji