Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sova5
    01. Listopad 2015. 14:17

Curke, hvala vam puno. Dobro, sada imam barem malo predodžbu o tom 

• Niana
    02. Listopad 2015. 17:54

Koliko ste cekalo na termin za ta? Ja poslala u sri,ali jos nista.

Fringe
    02. Listopad 2015. 20:32

Meni su odgovorili za dva dana i narucili za dva tjedna.

• Niana
    05. Listopad 2015. 09:44

baš me zanima kako nam je Andreja 23..ako ćeš moći,javi se,da čujemo dojmove..
    fringe, ja još nisam dobila termin, ako ne dobijem danas, zvat ću u trudničku ambulantu direktno, jel ima tko broj?

Fringe
    05. Listopad 2015. 19:35

Niana

baš me zanima kako nam je Andreja 23..ako ćeš moći,javi se,da čujemo dojmove..
    fringe, ja još nisam dobila termin, ako ne dobijem danas, zvat ću u trudničku ambulantu direktno, jel ima tko broj?

Jesii ih uspjela dobit? Cudno da tak dugo ne odgovaraju.

andreja23
    05. Listopad 2015. 13:39

Hej 
    Evo svakim danom sve bolje..naravno doma je puno bolje nego u bolnici barem imam pomoc oko bebice :)

• Fringe
    05. Listopad 2015. 19:31

Ja danas bila u trudnickoj na pregledu. Od 8 do 14 i 30. Sad sam u soku. U srijedu hospitalizacija, u cetvrtak inducirani porod. Zasto? Zbog gest dijab. A guk profili ok, beba prosjecne velicine, plodna voda ok, ja u trudnoci dobila 2 kg.
    Otvorena sam 3cm pa se nadam da ce mozda krenuti porod sam, ovo sa indukcijom mi se bas ne svidja. Termin mi inace 15.10. 
    Ko da za cetvrtak nemaju normu za popunit pa ajd, dodji, porodit cemo te.

Countess
    06. Listopad 2015. 11:24

Fringe

Ja danas bila u trudnickoj na pregledu. Od 8 do 14 i 30. Sad sam u soku. U srijedu hospitalizacija, u cetvrtak inducirani porod. Zasto? Zbog gest dijab. A guk profili ok, beba prosjecne velicine, plodna voda ok, ja u trudnoci dobila 2 kg.
    Otvorena sam 3cm pa se nadam da ce mozda krenuti porod sam, ovo sa indukcijom mi se bas ne svidja. Termin mi inace 15.10. 
    Ko da za cetvrtak nemaju normu za popunit pa ajd, dodji, porodit cemo te.

A zašto im nisi rekla da ne želiš dok je sve u redu? Neka te hospitaliziraju i drže pod kontrolom ali bez indukcije? Ja sam im jasno rekla što želi a što ne želim. Stvarno ne kužim zašto šutite i dopuštate da rade od vas što god žele :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI