baš me zanima kako nam je Andreja 23..ako ćeš moći,javi se,da čujemo dojmove..
fringe, ja još nisam dobila termin, ako ne dobijem danas, zvat ću u trudničku ambulantu direktno, jel ima tko broj?
baš me zanima kako nam je Andreja 23..ako ćeš moći,javi se,da čujemo dojmove..
fringe, ja još nisam dobila termin, ako ne dobijem danas, zvat ću u trudničku ambulantu direktno, jel ima tko broj?
Jesii ih uspjela dobit? Cudno da tak dugo ne odgovaraju.
Hej
Evo svakim danom sve bolje..naravno doma je puno bolje nego u bolnici barem imam pomoc oko bebice :)
Ja danas bila u trudnickoj na pregledu. Od 8 do 14 i 30. Sad sam u soku. U srijedu hospitalizacija, u cetvrtak inducirani porod. Zasto? Zbog gest dijab. A guk profili ok, beba prosjecne velicine, plodna voda ok, ja u trudnoci dobila 2 kg.
Otvorena sam 3cm pa se nadam da ce mozda krenuti porod sam, ovo sa indukcijom mi se bas ne svidja. Termin mi inace 15.10.
Ko da za cetvrtak nemaju normu za popunit pa ajd, dodji, porodit cemo te.
Ja danas bila u trudnickoj na pregledu. Od 8 do 14 i 30. Sad sam u soku. U srijedu hospitalizacija, u cetvrtak inducirani porod. Zasto? Zbog gest dijab. A guk profili ok, beba prosjecne velicine, plodna voda ok, ja u trudnoci dobila 2 kg.
Otvorena sam 3cm pa se nadam da ce mozda krenuti porod sam, ovo sa indukcijom mi se bas ne svidja. Termin mi inace 15.10.
Ko da za cetvrtak nemaju normu za popunit pa ajd, dodji, porodit cemo te.
A zašto im nisi rekla da ne želiš dok je sve u redu? Neka te hospitaliziraju i drže pod kontrolom ali bez indukcije? Ja sam im jasno rekla što želi a što ne želim. Stvarno ne kužim zašto šutite i dopuštate da rade od vas što god žele :(
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji