Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Niana
    05. Listopad 2015. 09:44

baš me zanima kako nam je Andreja 23..ako ćeš moći,javi se,da čujemo dojmove..
    fringe, ja još nisam dobila termin, ako ne dobijem danas, zvat ću u trudničku ambulantu direktno, jel ima tko broj?

andreja23
    05. Listopad 2015. 13:39

Hej 
    Evo svakim danom sve bolje..naravno doma je puno bolje nego u bolnici barem imam pomoc oko bebice :)

• Fringe
    05. Listopad 2015. 19:31

Ja danas bila u trudnickoj na pregledu. Od 8 do 14 i 30. Sad sam u soku. U srijedu hospitalizacija, u cetvrtak inducirani porod. Zasto? Zbog gest dijab. A guk profili ok, beba prosjecne velicine, plodna voda ok, ja u trudnoci dobila 2 kg.
    Otvorena sam 3cm pa se nadam da ce mozda krenuti porod sam, ovo sa indukcijom mi se bas ne svidja. Termin mi inace 15.10. 
    Ko da za cetvrtak nemaju normu za popunit pa ajd, dodji, porodit cemo te.

• Fringe
    06. Listopad 2015. 12:43

Nana, probaj ih nazvati na 37 87 593 ili 37 87 958. To su brojevi koji su oglašeni uz centralno naručivanje, no samo za informacije i reci da čekaš već dugo na odgovor na mail. Da, dobila sam samo 2 kile i to sam sretna, iako nisam ništa posebno pazila (mučnine ne početku mi nisu dale jesti, slatko mi nikako nije pasalo cijelu trudnoću) Doduše, ja sam imala visoki start pa sam sretna što je ovako ispalo, jer ne znam kak bi se nosila s još više kg .  Svi nalazi bili super (do nesretnog OGTT-a koji mi zacementirao dijagnozu) pa doktorica rekla da ni ne bih trebala niti dobivat više na težini.

Majasolid, meni ti je guk stalno bila ispod 5,0, no na OGTT-u mi je druga vrijednost bila 11 i tu sam dobila dijagnozu g. dijabetes. Nakon toga bila na dijeti, napravila guk profile koji su bili uredni, kasnije se nisam više strogo držala dijete, i guk mi bio 5,0. Jučer sam se baš raspravljala s doktoricom oko toga, jer mi nije jasno zašto sam radila guk profile, ako se oni drže samo OGTT-a kao mjerodavnog. Još su mi na Vuk Vrhovcu rekli da OGTT nije temelj za dijagnozu, nego da su to guk profili. Sudeći po tome, ako ti je OGTT ok, nemaš razloga za brigu.

Countess, znam da mogu odbiti indukciju, Sutra kada dođem tamo, još ću razgovarati s njima. Neka me hospitaliziraju, a ostalo ćemo vidjet. Iskreno se nadam da će mi porod sam krenut, jer dva mjeseca ga pokušavamo spriječiti (beba je od 27. tjedna okrenuta, i jako mi je bio skraćen cerviks pa sam morala strogo mirovat), a sad ispada da ćemo ga inducirati. Danas radim generalku u stanu pa se nadam da ću nešto pokrenut na taj način.

Sova5
    06. Listopad 2015. 12:56

Curke, jeste vi sve dobile uputnicu za rodilište/bolnicu od svog ginekologa za Vinogradsku? Jel to treba?

Thx

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.