Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Niana
    06. Listopad 2015. 21:09

Fringe,sretno i javi se :)   a maja,kak si se narucila,ja proslu srijedu poslala mail i jos nista??? A ginekologica mi je rekla da bi iduci tjedan tamo trebala obaviti kontrolu? Inace sam isto na strogom mirovanju sad do 37tj,meni je beba od samog pocetka glavom prema dolje,a sad se i cerviks skratio.

• Fringe
    07. Listopad 2015. 18:08

Evo smjestena u sobu, cekamo sutra da vidimo razvoj situacije.

• Fringe
    10. Listopad 2015. 11:41

Ukratko...nikad vise, ili nikad vise u ovoj bolnici.
    Dogovorili mi indukciju i tijek poroda. Prognoza s obzirom na otvorenost je da ce moji trudovi krenuti nakon sto probiju vodenjak. Tako je i bilo. Drip cu dobit ako se moji trudovi ne budu razvijali dovoljno brzo, naravno, uz epiduralnu. Tako nije bilo. Naime drip mi spicili relativmo brzo, a za epiduralnu nije bilo anesteziologa, jer je bio na carskom rezu. Moj muz popizditis dobio, a ja sam vec bila van sebe od bolova. Kad je anesteziolog stigao, ja vise nisam bila u stanju u trudovima izdrzati polozaj za primanje epiduralne. Pa smo porod odradili bez toga, uz neke druge neucinkovite droge.
    Trudovi su bili svakih 40 sek, 8 sati, na pol puta vise nisam znala za sebe. Na kraju se ja otvorila super, al mala zapela u porodjajnom kanalu pa he bilo ili vakuum ili carski. Objasnili mi da je oboje jednako rizicno, jer ju moraju cupat na jednu ili drugu stranu. Vadili joj krv iz glave da vide smiju li uopce nastaviti vaginalno. Istjerali muza van, meni uvalili da potpisem vakuum, ja van sebe potpisala. Jedan doktor cupao na vakuum, drugi mi skakao na trbuh, babice navijale... Rezali me i skroz sam ispucala. Sivanje pod opcom, jer me nisu htjeli vise patit. Navecer sam se srusila dok su me tusirali. 
    Beba ima malo deformiranu glavicu  od vakuuma i moguce neurolosko ostecenje, a ja vec dva dana ne mogu dobit info sto je s tim. Mogu prijeci preko nedostataka cistih plahti ili tableta za bolove....pa i pisacih masina gdje juckaju tvoje podatke koji se ionako nalaze na svakom nalazu, ali da moram molit za info jesu li i koliko su mi ostetili bebin mozak, ne mogu.
    Eto, to je najkrace sto sam mogla, ispricavam se na greskama u pisanju, pisem s moba pa nis ne vidim

Sova5
    10. Listopad 2015. 12:24

Ajme meni Fringe, ne mogu vjerovati! Ovo ne da je strašno, ovo je zvjerski odrađeno. Šokirana sam!! Nadam se da će sve biti ipak u redu... Čestitam ti na tvom malom zlatu  Možda da tvoj suprug pokuša na sve moguće načine doći do neke informacije, da ih ne pusti na miru, neka digne cijelu bolnicu na noge. Ovo nije bilo humano... Ti se čuvaj i što brže oporavi da budeš tu za svoje malo zlato... Čestitam još jednom i želim da sve prođe najbolje moguće!!

• Fringe
    10. Listopad 2015. 17:18

Nisam ja jos gotova s Vinogradskom. Samo da malo dodjem sebi trazit cu odredjena pismena objasnjenja za pocetak.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.