Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Countess
    15. Listopad 2015. 10:19

Plan porođaja

[left]Molim Vas da mi omogućite prirodni fiziološki porod sve dok je sve u redu sa djetetom i samnom. [/left][ul]
    [li]Želim biti potpuno obaviještena o svim medicinskim postupcima koji će se provoditi nada mnom i mojim djetetom.[/li][li]Želim da moj suprug bude prisutan na porođaju čitavo vrijeme.[/li][/ul][justify] [/justify][justify]Početak porođaja [/justify][ul]
    [li]Ukoliko prođe izračunati termin porođaja, radije bih da se porođaj ne inducira, sve dok je sve u redu s mojim djetetom i sa mnom[/li][/ul][justify] [/justify][justify]Pod uvjetom da moj porođaj protječe normalno i bez komplikacija:[/justify][ul]
    [li]Želim se tijekom trudova neometano kretati (stajati, hodati, koristiti loptu) a ne isključivo ležati u krevetu.[/li][/ul][justify] [/justify][justify]Sve dok je sve u redu s mojim djetetom i sa mnom, ne želim da mi se porođaj ubrzava.[/justify][ul]
    [li]Unaprijed odbijam prokidanje vodenjaka[/li][li]Unaprijed odbijam drip (infuzija sintocinona)[/li][/ul][justify] [/justify][justify]Ako postoji mogućnost, želim koristiti sljedeću opremu:[/justify][ul]
    [li]Želim roditi na porođajnom stolčiću [/li][/ul][ul]
    [li]Lopta[/li][/ul][justify] [/justify][justify]Moje želje u vezi epiziotomije, ukoliko je sve u redu s djetetom i sa mnom:[/justify][ul]
    [li]Odbijam epiziotomiju (urez međice) [/li][/ul][justify] [/justify][justify]Nakon poroda:[/justify][ul]
    [li]Želim da pupčana vrpca prestane pulsirati prije nego se prereže, osim u slučaju da postoji mogućnost doniranja matičnih stanica zakladi Ana Rukavina.[/li][/ul][justify]
    Izjava:
    [/justify][justify]U ovom planu porođaja naveli smo naše želje. Prije ispunjavanja plana smo se educirali i spremni smo aktivno sudjelovati u porođaju kako bi naše želje bile ispunjene. Svjesni smo da se porođaj može zakomplicirati i da će u tom slučaju liječnik i primalja donijeti nužne odluke. [/justify][justify] [/justify][justify]Unaprijed hvala na Vašoj suradnji u provođenju našeg plana porođaja.[/justify][justify] [/justify][justify] [/justify][justify] [/justify][table][tr][td]
    Mjesto i datum
    [/td][td][justify] [/justify][/td][td]
    Potpis majke
    [/td][td][justify] [/justify][/td][td]
    Potpis oca
    [/td][/tr][/table]

lioness2
    15. Listopad 2015. 19:40

Djevojčice, samo da pitam - moramo li za tatu kupiti ono zeleno odijelo u ljekarni kako bi bio na porodu u Vinogradskoj?  

Meni je termin, inače, bio jučer - rekao dr. čekati do ponedjeljka i kontrole, odnosno, umjesto skakanja po lopti, skakati po mužu - besplatno je i neprocjenjivo, kaže on! 

lioness2
    15. Listopad 2015. 19:40

Djevojčice, samo da pitam - moramo li za tatu kupiti ono zeleno odijelo u ljekarni kako bi bio na porodu u Vinogradskoj?  

Meni je termin, inače, bio jučer - rekao dr. čekati do ponedjeljka i kontrole, odnosno, umjesto skakanja po lopti, skakati po mužu - besplatno je i neprocjenjivo, kaže on! 

phived
    20. Listopad 2015. 12:44

ja sam rodila 1.4. nije trebalo za tate ništa, oni im tamo daju onu zeleno-plavu majicu

Sova5
    28. Listopad 2015. 12:46

Curke koje ste rodile u Vinogradskoj, jel se smije autom unutra kada se dolazi po bebicu? Nisam sigurna šta da pripremim malom za izlazak. Pa ako suprug smije autom unutra, onda mi nije bed...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.