Draga Fringe, barem ste došle doma, a sada polako... Nadam se doista da je to sve bezazleno! To je na kraju krajeva najbitnije. Sada vas dvije samo laganini
Djevojčice, samo da pitam - moramo li za tatu kupiti ono zeleno odijelo u ljekarni kako bi bio na porodu u Vinogradskoj?
Meni je termin, inače, bio jučer - rekao dr. čekati do ponedjeljka i kontrole, odnosno, umjesto skakanja po lopti, skakati po mužu - besplatno je i neprocjenjivo, kaže on!
Djevojčice, samo da pitam - moramo li za tatu kupiti ono zeleno odijelo u ljekarni kako bi bio na porodu u Vinogradskoj?
Meni je termin, inače, bio jučer - rekao dr. čekati do ponedjeljka i kontrole, odnosno, umjesto skakanja po lopti, skakati po mužu - besplatno je i neprocjenjivo, kaže on!
koliko ja znam ne treba a procitala sam cijelu temu ;) cure da li treba posebna uputnica za hospitalizaciju? meni nisu nista rekli osim da ide hospitalizacija od sljedeceg tjedna a kad sam pitala da li to znaci induciranje rekla mi je da ne bi tako rekla nego planiranje (al nekako joj ne vjerujem)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji