Curke, koliki vam je bio razmak između zadnjeg pregleda kod svog ginekologa i prvog pregleda u TA? Ja sam malo zabrinuta, jer su me u TA naručili tek 5.10. a zadnji pregled kod moje doktorice je bio 15.9.. Kod maila za narudžbu sam im slala i zadnji nalaz ginekologa pa si mi mislim da su valjda vidjeli kad je bio zadnji pregled. Paničarim, jer sam zadnja dva mjeseca svaki tjedan išla na pregled (zbog skračenog cerviksa). Jel paničarim bez veze?
ej curke, jel znate šta treba sve nositi u vinogradsku za bebu? ja se planiram idući tjedan naručiti tako da ti ne znam reći, ja sam sad u 33.tjednu pa računam da će me naručiti u 36tj. jel to tako ide?
Ja za bebu nisam nista ponijela..u njihovoj je robici i trebali bi dobit paket pelena ali sad nemaju pa su mi stavili u kosaru par pelena i paketic maramica...
Ma nemoj se nis sekirat ak osjecas bebicu i nemas nikakvih dr problema nista ne brini! Vec si u terminu tako da... Ako bas osjetis neku bol ili nesto idi prije!
Kolko se ostaje u bolnici nakon carskog? Ja samu petak ujutro rodila kad bi mogla doma onda?
Andreja 23, kao da sam negdje pročitala 4-5 dana, ali sad ne mogu naći, hvala na info, ja sam mislila da moraš nositi pelene, vlažne maramice i onu kremu za guzu, zato sam htjela s tobom provjeriti... i de mi reci, planiram u kupnju spavaćica, termin mi je u 11mj (ako izguramo,a nadam se da hoćemo), da li da uzmem duge ili kratke rukave, kako je tu?! i di si uzimala? malo sam gledala, sve je to dosta, a planiram ih nositi samo te dane u bolnici.
Ako zelis ponesi kremu za guzu jer oni tu bebi ne mazu..
Ja sam.si ponijela 3 spavacice s kratkim rukavima..meni je dosta vruce i dosta se znojim,ali i inace sam se kroz trudnocu jako znojila..
A za svaki slucaj imam ogrtac ako mi bas bude hladno..
Ja sam svoje na placu kupila jer ih isto ne nosim inace,a na porod sam krenula u nekoj duzoj staroj majci koje mi nije bilo zao..al u radaoni tu majcu tak i tak podignes tak da...
Andreja mislim da je sa carskim 4dana ako je sve ok! Tako da bi uskoro mogla kuci,a i pitaj tamo sestre! Jel bebica cica?!
Sortiraj odgovore
Najstariji