Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Fringe
    06. Listopad 2015. 13:08

Treba ti uputnica za trudničku ambulantu i treba ti uputnica za bolničko liječenje. E, sad ne znam kak ide, i treba li još kakva uputnica ako te ne hospitaliziraju, nego dolaziš na porod kad te uhvate trudovi.

Sova5
    06. Listopad 2015. 13:45

Inače vodim trudnoću kod privatnika i rekao mi je da ne moram uopće ići u TA i tamo čekati, nego da do kraja mogu kod njega. Ali mi ništa nije spominjao da moram kod svog soc. podići uputnicu za porod. Ne bi me valjda poslali doma sa trudovima ako nemam uputnicu 

• Fringe
    06. Listopad 2015. 14:34

I ja sam kod pruvatnika vodila trudnocu, al svejedno me poslala u TA. Ah, svatko ima svoj nacin. Nis ne propustas sto ne ides u TA, osim besmislenog cekanja.

Hahaha, zamislim dodjess s trudovina, a oni kazu,: nista bez uputnice!  Stvarno ne znam jel treba ili ne, al ak ce trebat, donijet ce ti ju netko naknadno.

• Fringe
    06. Listopad 2015. 14:38

Evo i odgovora....da, logicno je da ne treba. Al logika i nase zdravstvo cesto ne idu skupa.

Countess, tnx za savijet. U tom nekom smjeru ide i moje razmisljanje.

Sova5
    06. Listopad 2015. 15:28

Curke, hvala vam puno! Sad mi je lakse. Bila sam sva pogubljena po tom pitanju.

Sto se tice gestacijskog, ja pitala svog ginekologa zasto žene moraju na inducirani. Pa mi je rekao da nažalost njegovi kolege vole sebi isplanirati kada da bude porođaj. Bolje preko tjedna dopodne kad ih je najvise tamo, nego preko vikenda u noci kad je jedan dežuran. Sad ti budi pametan... A ne daj Boze nesta bude, pa kazu "Jesmo vam rekli". Smatram također da je to induciranja muka i za mamu i za bebu. Bebica bi možda bila bas sutra spremna, a ovako ju se na silu cupa van. Bas bi je to grozno... Ali ja to ovako laički 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.