Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    andreja23
    27. Rujan 2015. 12:24

Ako zelis ponesi kremu za guzu jer oni tu bebi ne mazu..
    Ja sam.si ponijela 3 spavacice s kratkim rukavima..meni je dosta vruce i dosta se znojim,ali i inace sam se kroz trudnocu jako znojila..
    A za svaki slucaj imam ogrtac ako mi bas bude hladno..
    Ja sam svoje na placu kupila jer ih isto ne nosim inace,a na porod sam krenula u nekoj duzoj staroj majci koje mi nije bilo zao..al u radaoni tu majcu tak i tak podignes tak da...

Cvarak
    27. Rujan 2015. 13:06

Andreja mislim da je sa carskim 4dana ako je sve ok! Tako da bi uskoro mogla kuci,a i pitaj tamo sestre! Jel bebica cica?!

andreja23
    27. Rujan 2015. 13:53

Cica vec mi je sve bradavice unistio...jos nemam bas dosta ni mlijeka pa skoro svakih sat vremena trazi..
    Pa zasad je sve ok bas ga je danas pedijatrica pregledala..

Cvarak
    27. Rujan 2015. 14:37

Ma na pocetku imas
    Jako malo tj samo taj kolostrum onda za par dana naidje ono vise tekuce mlijeko kako beba vice tako sr i stvara mlijeko,nista ne brini! Beba malo pomalo cica i notmalno je da trazi svaki sat do dva! Neka ti neko kupi Purelan kremu za bradavice,kazu da su super je skupa kremica al navodno pomaze i nemoras ju ispirat prije cicanja!

andreja23
    27. Rujan 2015. 15:51

Imam tu kremicu..malo se mrstio kad sam mu dala cicu al naviknut ce se 

Cvarak
    27. Rujan 2015. 17:29

Jehhe ajde ma bude sve to super,samo ti budi opustena i bebica ce bit!! Kad dodjete doma bit ce to sve super!! Bitno da ste skupa!!

andreja23
    27. Rujan 2015. 18:08

Isla sam na uzv kad sam dosla na hospitalizaciju..i poslije mi nisu vise radili jedino na porodu jer su gledali nesto..

Cvarak
    27. Rujan 2015. 18:40

Ma mislim npr sta ako je beba velicine kakve treba biti i npr guk profili u redu,kak znaju da te treba hospitalizirat samo zato kaj si jedno imala secer npr 5.2 ma gluposti!!! Aj da su ti radili uzv u 38t pa da je po mjerama beba jako velika ili nesto dr! Ma dok mi ne obave sve preglede nema sanse da me hospitaliziraju!!!

andreja23
    27. Rujan 2015. 20:37

Meni je beba bila veca kao procjenjena na uzv na 3620 i na kraju rodena sa skoro 4 kg..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI