Uf, da, čula sam da se načekaš tamo. To mi koma. Do sad sam naviknula odmah doći na red kod svoje giničke, a i moj mužjak je na to naviknuo.
Jel vi vodite svoje muške na te preglede u bolnice? Ja se bojim da ih ovaj moj tamo sve ne postroji ako ga izludi dugo čekanje, a opet, on bi stalno išao sa mnom, jer je sad pred kraj postao paničar (kad odem u dućan autom, zove me za 10 min da pita jel sve ok)
Bokić curke.
Nadam se da će mi curke koje su tu rodile moći pomoći. Meni je prva beba i isto planiram roditi u Vinogradskoj. Znači, kad rodim, nakon par sati će mi donijeti bebu. I šta ak je to u sred noći, pa se beba popiški i plače- sestre presvlače? Njih zovem? Vjerujem da vam zvuči glupo (hahaha) ali kad si vrtim film imam osjećaj kao da mi je 10 godina i da ništa neću znati!! Znači, uopće mi ne trebaju pelene? A kad budem spremala bebu za doma, jel treba tata onda donijeti našu pelenu?
Hvala vam puno
Ja sam dijagnozu GD-a dobila zbog druge vrijednosti u mjerenju koja je bila iznad 10. No ja sam još u trudničkoj naglasila da ne želim intervencije. Na sam termin su me poslali gore kao zbog šećera i trudova (koji su gore stali). Rodila sam tek za 5 dana. Donijela sam potpisani plan poroda gdje odbija sve intervencije. Jesu komentirali no nitko nije previše gnjavio. Rodila sam malog 4350 i 52cm :). U toj trudnoći sam dobila 30+ kila.
Drugi porod je bio 2014. Dobila sam 18kg. Nisam imala gestacijski jer sam opako pazila što jedem. Beba je opet bila 4420g i 53cm. Obojica su tu kilu dobila zadnjih 10 dana doslovce. Na kraju ispada da je to ne zbog šećera nego jer sam ja visoka :D. Kao, genetski.
Sad sam trudna treći put. Opet ću isto, zahtjevati prirodni porod.
curke, na koji mail se šalje za naručivanje u trudničku ambulantu, isto centralno naručivanje ili!?
Ja sam rodila tamo prije tri mj. Nista vam ne treba za bebu,jedino si ponesite kremu za guzu bebi. Tsmo ce vas u sobi cekati paket pelena i vlazne maramice. Same presvlacite bebe,kao sto je rekla Fringe sko neces moci ili neces znsti uvijek ce ti sestre uskociti i pomoc. Tako je bar bilo kad sam ja bila
Sortiraj odgovore
Najstariji