Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Fringe
    28. Rujan 2015. 14:43

Uf, da, čula sam da se načekaš tamo. To mi koma. Do sad sam naviknula odmah doći na red kod svoje giničke, a i moj mužjak je na to naviknuo.
     Jel vi vodite svoje muške na te preglede u bolnice? Ja se bojim da ih ovaj moj tamo sve ne postroji ako ga izludi dugo čekanje, a opet, on bi stalno išao sa mnom, jer je sad pred kraj postao paničar (kad odem u dućan autom, zove me za 10 min da pita jel sve ok)

Cvarak
    28. Rujan 2015. 17:45

Moj nije bio u mogucnosti ic samnom u bolnicu na preglede a i samo bi se zivciro,gle kako hoces!! Al ja nebi svog vodila jer mislim da bi me samo nazivciro ahhaha a i nemoze toliko s posla izostat,prvi put sam bila od 8-16 koma drugi put do 14 a sad se nadam da cu bit do 12 gotova!!

Sova5
    30. Rujan 2015. 09:34

Bokić curke. 

Nadam se da će mi curke koje su tu rodile moći pomoći. Meni je prva beba i isto planiram roditi u Vinogradskoj. Znači, kad rodim, nakon par sati će mi donijeti bebu. I šta ak je to u sred noći, pa se beba popiški i plače- sestre presvlače? Njih zovem? Vjerujem da vam zvuči glupo (hahaha) ali kad si vrtim film imam osjećaj kao da mi je 10 godina i da ništa neću znati!! Znači, uopće mi ne trebaju pelene? A kad budem spremala bebu za doma, jel treba tata onda donijeti našu pelenu?

Hvala vam puno 

Fringe
    30. Rujan 2015. 17:28

Sova5

Bokić curke. 

Nadam se da će mi curke koje su tu rodile moći pomoći. Meni je prva beba i isto planiram roditi u Vinogradskoj. Znači, kad rodim, nakon par sati će mi donijeti bebu. I šta ak je to u sred noći, pa se beba popiški i plače- sestre presvlače? Njih zovem? Vjerujem da vam zvuči glupo (hahaha) ali kad si vrtim film imam osjećaj kao da mi je 10 godina i da ništa neću znati!! Znači, uopće mi ne trebaju pelene? A kad budem spremala bebu za doma, jel treba tata onda donijeti našu pelenu?

Hvala vam puno 

Nisam još rodila, ali koliko sam shvatila, ne trebamo nosit pelene (ma da ću ja ponijet par komada). Same presvlačimo bebe,ali naravno da možemo tražiti pomoć ak ne znamo kako.
    Ja sam s robicom koju će muž donijet kada bude išao po nas, spremila i dvije pelene.

I potpuno te shvaćam oko osjećaja ko da ti je 10 godina, ni ja se ne osjećam puno drugačije. Baš mislim da ću bit skroz tukasta i niš neću znat i da ću stalnomorat gnjavit sestre.

• Countess
    30. Rujan 2015. 09:48

Ja sam dijagnozu GD-a dobila zbog druge vrijednosti u mjerenju koja je bila iznad 10. No ja sam još u trudničkoj naglasila da ne želim intervencije. Na sam termin su me poslali gore kao zbog šećera i trudova (koji su gore stali). Rodila sam tek za 5 dana. Donijela sam potpisani plan poroda gdje odbija sve intervencije. Jesu komentirali no nitko nije previše gnjavio. Rodila sam malog 4350 i 52cm :). U toj trudnoći sam dobila 30+ kila.
    Drugi porod je bio 2014. Dobila sam 18kg. Nisam imala gestacijski jer sam opako pazila što jedem. Beba je opet bila 4420g i 53cm. Obojica su tu kilu dobila zadnjih 10 dana doslovce. Na kraju ispada da je to ne zbog šećera nego jer sam ja visoka :D. Kao, genetski.
    Sad sam trudna treći put. Opet ću isto, zahtjevati prirodni porod.

• Niana
    30. Rujan 2015. 16:19

curke, na koji mail se šalje za naručivanje u trudničku ambulantu, isto centralno naručivanje ili!?

Fringe
    30. Rujan 2015. 16:55

Niana

curke, na koji mail se šalje za naručivanje u trudničku ambulantu, isto centralno naručivanje ili!?

Ja sam slala na mail za ceentralno narucivanje.

Filotea
    01. Listopad 2015. 09:30

Ja sam rodila tamo prije tri mj. Nista vam ne treba za bebu,jedino si ponesite kremu za guzu bebi. Tsmo ce vas u sobi cekati paket pelena i vlazne maramice. Same presvlacite bebe,kao sto je rekla Fringe sko neces moci ili neces znsti uvijek ce ti sestre uskociti i pomoc. Tako je bar bilo kad sam ja bila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI