Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    andreja23
    25. Rujan 2015. 13:26

Zao mi je sto prije nisam znala da mogu odbit jer ovo vise nikad ne bih ponovila..cak si razmisljam hocu li ikad vise i radat..
    Znaci u sri u ponoc gel,u 3 ctg,u 6 opet gel..uzasna bol u ledima,ali nikakvih trudova..i otvorena za prst..u 12 pregled i doktor odlucio da ce navuc na 2-3 prsta..i poslao me u radaonu..tamo su mi probili vodenjak i pustili da krenu moji trudovi..posto su bili preslabi prikljucili su mi drip..uzasno bolni trudovi trazila sam epiduralnu..i dobila jos lijekova za otvaranje za temp jer je povisena bila i svasta jos nesta..kad je epiduralna popustila uzas od bolova ko da mi netko trga kicmu ali doslvno..dobro druga doza epiduralne...doktori su uspjeli razvuc na 10 cm da budem otvorena jer presporo je to islo..kad je popustila epiduralna ugasili su drip..kad je on prestao djelovat vise nikakvih trudova nisam imala..opet su za nekih sat vremena prikljucili drip i kad su se pojavili trudovi boliii,ali problem je u tome sto se moja beba ne spusta dolje i unatoc silnim trudovima ne zeli van..nakon 15 sati mucenja odluka carski rez..uzas..danas sam pod lijekovima jer bol je neizdrziva,a o nemoci da ne pricam..ne mogu se podignut ni da vode popijem..naravno hrane nema za tebe,ali nema ni infuzije..
    Strasno stvarno..ne mogu ni bebu drzat,a najgore nije mi ni mlijeko nadoslo..
    Smjestena u predradaoni sa zenama koje su jos jucer bile na carskom,ali nemaju slobodnih kreveta za njih u sobama..a ovdje nema krevetica za bebu..
    Bez stvari,gola sa zamotanim nogama lezim u krevetu kak su me stavili poslije carskog jer se ne mogu i ne usudimpomaknut...uspjela sam sestru nazicat da mi mob donese..
    Ali bitno da je s bebom sve u redu maleni je dug 50 cm i tezak 3940 grama 

• Fringe
    25. Rujan 2015. 13:45

Užas! Tog se i ja bojim, a skoro isto iskustvo je imala i moja frendica prije 5 mjeseci. Išla je na inducirani porod, jer je  prenijela, plodna voda bila ok, beba bila ok, ali su ju odlučili porodit. I nakon 12h dripa završila na hitnom carskom, jer se beba nikako nije spuštala.
    Drži se!
    I naravno, čestitam !!!

andreja23
    25. Rujan 2015. 15:01

Hvala 
    A danas bas ni nije bebica samnom dok se ne oporavim malo,al rekla je sestra donijet pa da probamo stavit na ciku 

andreja23
    25. Rujan 2015. 21:57

Uh ja 20 kg 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.