Pozdrav svima,
planiram rodit u Vinogradskoj pa imam pa pitanja za vas koje već baratate informacijama (ja se sve pravim kao da nisam sve bliže terminu i kao da će to morat netko drugi obavit umjesto mene ).
Slijedeći tjedan bih trebala u TA na pregled pa me zanima kak to funkcionira. Koje dane, u koje vrijeme je najbolje doći? Koliko prije se moram naručiti?
Vidim da ima dosta curka s nesretnim šećerom. Menu je OGTT bio na granici intervala, GUK profili mi bili ok, al zacementirana mi dijagnoza gestacijski dijabet. pa me sad hvata panika da će me hospitalizirati. Inače sam u trudnoći dobila samo dvije kile, a beba je sada velika 2,6kg (36tj + 5 dana). Što mislite, hoće li me ostaviti u bolnici? Termin je 14.10. no već dva mjeseca mirujem zbog skračenog cerviksa.
Hm, čini mi se da me lagano počinje hvatati panika....
Fringe, pa naruci se ovaj tjedan ili odi osobno ili preko maila,i to ti oni odrede datum koji ces doci! Mene isto vode pod gestacijski mislim ono a nemam ga, neznam ni ja jos tocno kako ce ic i hoce li me ostavljat pred kraj trudnoce u bolnici ili ne ,to ti je najbolje pitat kad dodjes na pregled!
Mozes se naruciti preko maila ako ti nije blizu bas da se odes osobno naruciti..pa ce ti dati neki termin kad da dodes..i ako saljes mail napises u kojem si tjednu trudnoce..
Meni su uvijek rekli doci izmedu 8 i 11 jer do 11 primaju uputnice..al opet ujutro ti doktora nema jer su na viziti...
Objasniti ce ti sve kad dodes,a i ako ti nesto nije jasno pitaj slobodno..
Do sad koliko god sestara i doktora srela svi su bili ljubazni i voljni objasniti sve sto ti nije jasno :)
e nakon jučerašnjeg pregleda, utvrđeno mi je da moram strogo mirovati do 37.tjedna jer je beba na samom izlazu, a još skoro pa ništa nismo riješili... rekla mi je moja ginekologica da se za tri tjedna javim u vinogradsku (danas sam 32+4) pa me zanima da li da zovem ili šaljem mail tj da li se treba naručiti ili samo dođeš pa čekaš? Andreja 23, kakva je situacija kod tebe?
Moras se naruciti..ja sam mailom i u prilogu sam poslala sliku upitnice jer sam tako nasla negdje na forumu...
Veceras ce u ponoc dati mi gel,pa u 3 ctg da vide jel ima pomaka,ako nema u 6 opet gel...
Tnx andreja23 i Cvarak, poslala mail pa čekam odgovor.
Andreja23,sretno s gelom.
Hvala :)
U petak mi je termin...
Trebala sam ostat jos prije tjedan dana,ali nije bilo mjesta pa sam tek u nedjelju ostala...
Sortiraj odgovore
Najstariji