Evo da se javim kako sam i obećala.Bila sam danas prvi puta u trudničkoj ambulanti.Došla sam tamo negdje 15 do 8 tako da sam relativno brzo sve obavila.Radi tamo jako simpatična sestra na upisivanju,dala sam urin i eto malo čekala i onda su me zvali za pregled. Meni je danas bio dr. Grbavac..odličan doktor,čula sam već za njega ubiti sve najbolje,ali nisam znala da je on u trudničkoj ambulanti.Rekao mi je da sam otvorena za pola prsta i ako sve ovako ostane kroz tjedan da se vidimo opet u ponedjeljak,tako da se iskreno nadam da će biti opet on . Ja kad sam se naručivala nisam ništa pitala za doktora ( naručivala sam se mailom i pitala samo dal može ponedjeljak),a to sam htjela jer sam čitala da tad radi doktorica Gall i svi ju hvale pa eto...na kraju došla u pon i bio doktor Grbavac,al eto baš mi je drago i jako sam zadovoljna. Sad nadam se da se neće ništa promjeniti do ponedjeljka i da tad opet idem tamo,pošto sam danas tek 36+4.
Evo curke da se i ja javim. Nije porod jos,ali eto lezim u Vinogradskoj na tokolizi...otvorena 2 cm.ranije su krenuli trudovi i povracanje i da prostite proljev:(. Samo da vam kazem,svo osoblje je genijalno,od dr do sestara. Primjedbi nema nikakvih. Posto sam vec rodila u Vinogradskoj,prije 9 god.skoro jos uvijek me veze lijepo sjecanje i u pravu sam. Svi su super i susretljivi. Jedva cekam svoju curicu donjeti na svijet,ali malo jos moramo stisnuti nije nam jos vrijeme,tek smo 31 tt. Pusa s vima iz Vinogradske sobe:)
Pitanje za one koje su nedavno rodile u Vinogradskoj:
Kakvi su im stolovi za rađanje, oni u boxsevima? Da li su ovi noviji koji se daju namjestiti u polusjedeći položaj ili su oni stari di se samo leži na leđima pri izgonu.
Thnx!
Can't stop the signal.
Sortiraj odgovore
Najstariji