Evo da se javim kako sam i obećala.Bila sam danas prvi puta u trudničkoj ambulanti.Došla sam tamo negdje 15 do 8 tako da sam relativno brzo sve obavila.Radi tamo jako simpatična sestra na upisivanju,dala sam urin i eto malo čekala i onda su me zvali za pregled. Meni je danas bio dr. Grbavac..odličan doktor,čula sam već za njega ubiti sve najbolje,ali nisam znala da je on u trudničkoj ambulanti.Rekao mi je da sam otvorena za pola prsta i ako sve ovako ostane kroz tjedan da se vidimo opet u ponedjeljak,tako da se iskreno nadam da će biti opet on . Ja kad sam se naručivala nisam ništa pitala za doktora ( naručivala sam se mailom i pitala samo dal može ponedjeljak),a to sam htjela jer sam čitala da tad radi doktorica Gall i svi ju hvale pa eto...na kraju došla u pon i bio doktor Grbavac,al eto baš mi je drago i jako sam zadovoljna. Sad nadam se da se neće ništa promjeniti do ponedjeljka i da tad opet idem tamo,pošto sam danas tek 36+4.
Evo da se javim kako sam i obećala.Bila sam danas prvi puta u trudničkoj ambulanti.Došla sam tamo negdje 15 do 8 tako da sam relativno brzo sve obavila.Radi tamo jako simpatična sestra na upisivanju,dala sam urin i eto malo čekala i onda su me zvali za pregled. Meni je danas bio dr. Grbavac..odličan doktor,čula sam već za njega ubiti sve najbolje,ali nisam znala da je on u trudničkoj ambulanti.Rekao mi je da sam otvorena za pola prsta i ako sve ovako ostane kroz tjedan da se vidimo opet u ponedjeljak,tako da se iskreno nadam da će biti opet on. Ja kad sam se naručivala nisam ništa pitala za doktora ( naručivala sam se mailom i pitala samo dal može ponedjeljak),a to sam htjela jer sam čitala da tad radi doktorica Gall i svi ju hvale pa eto…na kraju došla u pon i bio doktor Grbavac,al eto baš mi je drago i jako sam zadovoljna. Sad nadam se da se neće ništa promjeniti do ponedjeljka i da tad opet idem tamo,pošto sam danas tek 36+4.
dooooobaaar je Grbavac.. Meni je bio na 1. porodu, simpa skroz

url=https://lilypie.com]
Evo curke da se i ja javim. Nije porod jos,ali eto lezim u Vinogradskoj na tokolizi...otvorena 2 cm.ranije su krenuli trudovi i povracanje i da prostite proljev:(. Samo da vam kazem,svo osoblje je genijalno,od dr do sestara. Primjedbi nema nikakvih. Posto sam vec rodila u Vinogradskoj,prije 9 god.skoro jos uvijek me veze lijepo sjecanje i u pravu sam. Svi su super i susretljivi. Jedva cekam svoju curicu donjeti na svijet,ali malo jos moramo stisnuti nije nam jos vrijeme,tek smo 31 tt. Pusa s vima iz Vinogradske sobe:)
Evo curke da se i ja javim. Nije porod jos,ali eto lezim u Vinogradskoj na tokolizi…otvorena 2 cm.ranije su krenuli trudovi i povracanje i da prostite proljev:(. Samo da vam kazem,svo osoblje je genijalno,od dr do sestara. Primjedbi nema nikakvih. Posto sam vec rodila u Vinogradskoj,prije 9 god.skoro jos uvijek me veze lijepo sjecanje i u pravu sam. Svi su super i susretljivi. Jedva cekam svoju curicu donjeti na svijet,ali malo jos moramo stisnuti nije nam jos vrijeme,tek smo 31 tt. Pusa s vima iz Vinogradske sobe:)
Ekipa iz Vinogradske je mrak! Cak i tete cistacice, super vesele zafrkantice Tanja drz se, stisni jos malo i onda sljedi uzivancija s malom princezom! Drzim fige da sve bude ok!
16.12.2014 <3 Lena <3
Pitanje za one koje su nedavno rodile u Vinogradskoj:
Kakvi su im stolovi za rađanje, oni u boxsevima? Da li su ovi noviji koji se daju namjestiti u polusjedeći položaj ili su oni stari di se samo leži na leđima pri izgonu.
Thnx!
Can't stop the signal.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji