Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bebach22
    17. Lipanj 2015. 14:04

Žene,ima li najnovijih iskustava za nas koje ćemo uskoro roditi?!

nenana
    22. Srpanj 2015. 17:54

Nitko se ne javlja, i mene zanima :) termin 2.9.2015

Bebach22
    22. Srpanj 2015. 19:24

I da,zaboravila sam na šivanje.imala sam 3male unutarnje rane koje je trebalo sasit...e to je boljelo,jako.tih 5 min mi je trajalo ko cjeli porod,a sipaju na živo.

nenana
    24. Srpanj 2015. 17:39

Bebach22 čestitam! Hvala na podijeli iskustva :)) daj mi pliz reci dal odmah daju bebu koza na kozu na tebe, dok pupčana pulsira? Ili je to poslije vaganja? A prvi podoj? Jel pomažu oko toga i kada nastupa?

Hvala!

Bebach22
    27. Srpanj 2015. 13:09

Bebu daju poslije  vaganja kozu na kozu i odmah ti ju babica namjesti na cicu da papa,a kad te smjeste u sobu prvi put ti sestra namjesti bebu na ciku i objasni ti kak je pravilno namjestiti a onda dalje sama dojis,naravno ako trebaš pomoć zoveš sestre pa ti one pomognu.

• Aida2
    29. Srpanj 2015. 19:09

lijepi pozdrav svima. Ja sam obadva poroda imala u Vinogradskoj bolnici i za njih imam samo riječi hvale,od profesionalnosti,strpljenje,razumijevanja,brige,objašnjenja,ljubaznosti,ma sve 5,e sad planiram i 3 dijete roditi u Vinogradskoj i jedino me brine taj boravak djece s majkama čitavo vrijeme,možda zvuči ružno i sebično,žao mi je,ali to je vrijeme koje je i majci potrebno za oporavak,porod nije nimalo lagan i majci treba makar prvih 24 sata malo da dođe k sebi. Prije su djecu dovodili svaka 2 sata i bebe su bile s nama dosta dugo,ali navečer u 11h su ih nosili i u 5 h donosili i to je dovoljno da se majka barem malo oporavi....ali sve u svemu ,Vinogradsku hvalim :)

Aida

Zac11
    04. Kolovoz 2015. 10:11

Aida2, ja sam rodila u vinogradskoj prije nekih 6 mjeseci i tražila sam najnormalnije prvu noć da mi uzmu dijete jer sam  bila premorena (rodila sam prethodnu noć u jedan ujutro s time da sam do tri bila u boksu), znači spavala sam skoro ništa, jer ti već oko 7 buđenje i pripreme za vizitu(tuširanje i kaj već moraš)... donjeli su mi malu oko 5 ujutro, znači ne uzmu ti dijete prije 23h i donese već u 5 ujutro. ali trebaš ih tražiti ako želiš... što se tiče osoblja svake pohvale svima, stvarno su divni

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.