Hm, Zacy, ne znam za raspored, ali kada sam ja išla svaki četvrtak i srijedu, u trudničkoj je bila dr. Ana Bašić-turbo ljubazna i super mlada žena plave kose skupljene u rep i ružičastog sjenila na očima. Vesna Gal mi je bila na porodu uz babicu, bila je jako ljubazna. Ja se osobno naručujem, iako gospođa koju spominje LanaEma je gospođa za smeđom kosom i naočalama, vječno loše volje (da ne koristim oštriji izraz), ali briga te, bitno je da te naruči za pregled. U trudničku se naručiš i čekaš od 8-11 sati, ako dođeš ranije, biti ćeš i ranije gotova. Sestra u trudničkoj je jaaaaaaaaaaaako simpatična. Ako sam nešto zaboravila napisati ili imaš još koje pitanje na koje ti mogu odgovoriti-pitaj.
ja sam bas danas bila u trudnickoj, bila je dr.bilandžija. jako je draga i ljubazna. dosla sam oko devet u podne sam tek bila gotova jer je taman prije mene pokupila knjizice :( ugl. super je proslo
ja idem u trudničku petkom, dežurna je doktorica Ivka Djaković, smeđokosa frčkava, sa kosom u repu, relativno mlada... odlična je i zadovoljna sam s njom... nadam se da će mi biti i na porodu...
e ninach, to je moja Ivkica :) htjela sam te pitati za detalje, ali naravno kad stigneš :) sorry ako si već negdje ispričala priču s poroda a ja nisam skužila :P
Ja trebam roditi u 5. mjesecu tek, no idem u vinogradsku. Pročitala sam svih 59 stranica ove teme :/ jer sam užasni paničar. Valjda će bit sve OK :)
Ženske s bebicama, čestitam svima.
"Dijete nosiš u sebi devet mjeseci, u naručju tri godine, a u svom srcu do kraja života."
evo rodila 28.12. velikog decka 4,000g 52 cm. sve je proslo super i dalje preporucam vinogradsku ni jedne ruzne rijeci,pohvale doktorima i babicama i sestrama pogotovo na babinjacama.
Bokic..evo i mene kod Vas :-)
Termin mi je 19.02.i odlucila sam u Vinogradsku ici..uskoro krecem na preglede tamo..imateli prijedloge za neke ddoktore? Koliko sam skuzila svaki dan radi netko drugi ili? Dajte sve informacije koje imate..sve me zanima ;-)
moj prijedlog ti je ili dr. Ivan Grbavac, mislim da je on ponedjeljkom ili dr. Ivka Djakovic, ona je vecinom petkom u trudnickoj ambulanti. Drugo ti neznam reci. Ja idem kod dr. Djakovic, oba mi vodi trudnocu od samog pocetka :)
je gospođa za smeđom kosom i naočalama, vječno loše volje (da ne koristim oštriji izraz
Haha poznata mi je ta neljubZna i prema meni bila ma ko ju sisa
zebrica
Sortiraj odgovore
Najstariji