Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    22. Siječanj 2015. 20:03

Ja sam rodila na stolu koji je bio lezeci  mozda malo povisen ali lezeci u boksu 3 sad neznam dali imaju mozda novije u nekom drugom boksu..

zebrica

mmama2
    22. Siječanj 2015. 21:25

ja sam tražila da mi podignu stol i jesu.. u skoro pa sjedeći položaj

url=https://lilypie.com]

Zac11
    29. Siječanj 2015. 18:04

krevetima u boxovima se podize naslon, bar su meni tako :) potpisujem sve, svi u vinogradskoj su prekrasni, preljubazni... Barem ja nisam naletila na nikog bezobraznog...

Deja7
    16. Veljača 2015. 11:06

Profesorica Košec,ona je tamo glavna,a ujedno je predivna,temeljita,posvećena,brižna.Ma baš divna.Četvrtkom je dole u trudničkoj a na odjelu je svaki dan.2 dana u tjednu radi kod Eljuge privatno.I dr. Rudman,ona radi u poliklinici Vili.

Cardassia
    16. Veljača 2015. 11:19

Deja

Profesorica Košec,ona je tamo glavna,a ujedno je predivna,temeljita,posvećena,brižna.Ma baš divna.Četvrtkom je dole u trudničkoj a na odjelu je svaki dan.2 dana u tjednu radi kod Eljuge privatno.I dr. Rudman,ona radi u poliklinici Vili.

Hvala puno na brzom odgovoru... Poliklinika Vili mi je vrlo blizu, tako da je to super! Moram onda razmisliti da li dr. Košec ili dr. Radman...
    Nekako mi je draže ići kod žena na pregled tako da su mi odlični tvoji prijedlozi. Još jednom hvala...

Andrea

Deja7
    16. Veljača 2015. 12:17

Ma ništa,iako svi su tamo divni,ja sma tamo od početka pa sam ih sve upoznala,ali njih dvije su mi nekako i po stručnosti najbolje,ipak su to doktorice s više od 20 godina staža,iako su i ove mlađe super.

Cardassia
    16. Veljača 2015. 15:50

Evo naručila sam se u srijedu u polikliniku Vili kod dr. Rudman. Malo sam još po netu pogledala što se pisalo o navedenoj doktorici i vidjela sam da svi imaju pozitivna iskustva...  
    Početkom 3.mj. idem na trudnički tečaj u Vinogradsku. Jel netko išao tamo na tečaj? Zanima me kakvi su dojmovi...

Andrea

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI