Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • erdinger35
    04. Svibanj 2015. 00:24

Sutra se trebam naruciti za TA, pa ako mi netko moze iz iskustva reci koji lijecnik ne inzistira bas na hospitalizaciji kod gd. I da li mogu u mail zamoliti da me naruce kod istog?

Hvala puno.

• antonija2
    04. Svibanj 2015. 13:07

Ma svi su ti oni nabrijani na gd, al evo ak ti kaj znaci, meni je inducirani bil super, nije dugo trajalo i nakon kaj sam rodila osjecala sam se super, ko da i nisam radjala!

• lennonica
    06. Svibanj 2015. 06:42

pozdrav! Idem na redovne uzv-ove u Vinogradsku (tamo planiram i roditi) i zanima me jel tamo ok da otac prisustvuje uzv-u? bit ću u 24. tjednu i konačno ću valjda saznat spol, pa bi voljela da i on može vidjet:) inače moja soc. gin. ne radi uzv tako da ga nemrem tamo voditi...
    pa ako netko ima iskustva s time, neka podijeli:D

Bebily
    07. Svibanj 2015. 20:53

ja planiram roditi u vinogradskoj jer od svih rodilišta oni me najviše privlače  nisam čula niti jedno loše iskustvo pa se nadam da ću i ja dobro proći  meni je termin 02.08. iako se ja nadam da će biti i koji dan prije 

Zac11
    12. Svibanj 2015. 17:05

meni su dali lokalnu kod šivanja, a nisam tražila... valjda su procijenili da bi me moglo ful bolit, šivali su me skoro sat vremena, tako je gadna rana bila nisam ništa osjetila to šivanje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.