Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • antonija2
    09. Ožujak 2015. 11:24

Normalno da boli, al to sve ovisi kolko popucas i/ili kolko te rezu... u mojem slucaju kombinacija i 45 minuta sivanja... zaboravila na bolnost trudova i izgona taj cas! Al kad dobis svojeg andjela u ruke nis ti vise nije bitno! Vjeruj mi!

Nina0209
    13. Ožujak 2015. 23:12

Danas sam bila u Vinogradskoj petkom je trebala bit Djaković ali su mi ujutro javili da je nema. Kaj se s njoj događa često je nema. Bila je dr Jukić i ne bi je preporučila.

Tinka32
    06. Svibanj 2015. 14:46

antonija2

Normalno da boli, al to sve ovisi kolko popucas i/ili kolko te rezu… u mojem slucaju kombinacija i 45 minuta sivanja… zaboravila na bolnost trudova i izgona taj cas! Al kad dobis svojeg andjela u ruke nis ti vise nije bitno! Vjeruj mi!

Glede šivanja, da li je itko dobio lokalnu anesteziju? Da li su je ikome ponudili? Da li ju je itko zatražio? Baš me zanimaju iskustva i vaši odgovori.

Meni šivanje bez lokalne anestezije zvuči kao čisto mesarenje....

• erdinger35
    04. Svibanj 2015. 00:24

Sutra se trebam naruciti za TA, pa ako mi netko moze iz iskustva reci koji lijecnik ne inzistira bas na hospitalizaciji kod gd. I da li mogu u mail zamoliti da me naruce kod istog?

Hvala puno.

• antonija2
    04. Svibanj 2015. 13:07

Ma svi su ti oni nabrijani na gd, al evo ak ti kaj znaci, meni je inducirani bil super, nije dugo trajalo i nakon kaj sam rodila osjecala sam se super, ko da i nisam radjala!

• lennonica
    06. Svibanj 2015. 06:42

pozdrav! Idem na redovne uzv-ove u Vinogradsku (tamo planiram i roditi) i zanima me jel tamo ok da otac prisustvuje uzv-u? bit ću u 24. tjednu i konačno ću valjda saznat spol, pa bi voljela da i on može vidjet:) inače moja soc. gin. ne radi uzv tako da ga nemrem tamo voditi...
    pa ako netko ima iskustva s time, neka podijeli:D

Jepe
    19. Svibanj 2015. 16:11

Mi smo lijepo pitali dokt. prije ulaska i dopustili su. Ne znam ovisi li o doktoru ili imaju tu praksu, ali svakako pitajte. Sretno!

Bebily
    07. Svibanj 2015. 20:53

ja planiram roditi u vinogradskoj jer od svih rodilišta oni me najviše privlače  nisam čula niti jedno loše iskustvo pa se nadam da ću i ja dobro proći  meni je termin 02.08. iako se ja nadam da će biti i koji dan prije 

Zac11
    12. Svibanj 2015. 17:05

meni su dali lokalnu kod šivanja, a nisam tražila... valjda su procijenili da bi me moglo ful bolit, šivali su me skoro sat vremena, tako je gadna rana bila nisam ništa osjetila to šivanje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI