Ma obične ponesi pelene ali nemoj pretjerivati ja sam na kraju išla doma s više stvari nego sam došla :) Moram reći da sam ja uvijek bila gladna, stalno sam neke kekse jela jer je hrana baš neka mršava, pogotovo petkom :D pa si uzmite nekekve kekse za probavu da vam se ne zatvori.
Kao što je bebi cica utjeha tako je meni bio keks :)
Ok, koliko pelena da otprilike ponesem? I da, obavezno ću se opskrbiti hranom! Tj., keksima...
igorovabebica, zanima me kako ti je bilo u vinogradskoj, jesi nosila pelene za bebu? Kad budes mogla neki izvjestaj napisat :) da znam ako nesto nije nuzno i sto ti je bilo ok a sto nije...
Evo, drage moje: dakle, ponesite svoje pelene, teta Violeta su strašne-moj amleni je dobio takav pelenski osip da mu je krv išla!!! Ponesite i kremu za guzu, kunem se u Pavlovićevu mast, malenome je odmah zaraslo prvi dan. Vlažne maramice ne morate nositi, jer dobijete Teta Violeta pa ih iskoristite, ali ja sma nosila i svoje, jer brzo se potroše. Sestre su bile odlične, pokazuju vam (meni su zadnji dan) vježbe kukova i previjanje pupka. Peoblem je ako prokrvarite na plahtu-ja sma molila sestru može li mi promijeniti navlaku za poplun i posteljinu, ona je rekla da će sutra ujutro, jer dolazi vizita pa sma se došuljala u tri ujutro, zgrabila posteljinu, sama promijenila krevet, dojila maloga, pelene mu mijenjala... vizita je od 8 do pola 8 i 30 (tada obično dolaze, ako nema nekih intervencija). Hrana je meni bila solidna, mada su moj muž i moja mama pokupovali pola dućana pa sam sve častila u Vinogradskoj.
Super je bilo što su s ebrinuli za mene (dobro, preko veze, jer moj muž je najbolji prijatelj sa urologom Shoipijem u Vinogradskoj). Nije mi bila draga jedna prasica debela plave kose koja me provocirala u rađaoni-rekla sma joj da mi je puknuo vodenjak, a ona-ah, kakva senzacija, vaši su jako nestrpljivi, dragi je taman s babicom ušao u rađaonu i ovoj zaprijetio prstom i isterao ju van iz rađaone pa je cijela bolnica brujila o tome, jer mog dragoga svi tamo znaju. Mislim, zbilja su se svi žalili na nju, bila je jako soorna i bezobrazna... ali, s obzirom na sve sestre i pažnju koju sam dobila, baš me za nju briga. Bile su nježne prema malome, pazile kako ga pikaju... zbilja sma turbo zadovoljna, osim što sam popucala pa imam 32 šava i stvarno mi je gospođa istraumatizirana, ali je rekao dragi da će je on nakon babinja osvježiti, hahaha. I tako, ako ima još koje pitanje-pitajte, sve vam kažem. P. S. Ponesite si papire wc školjku-morati ćete sjediti, jer vam konci mogu popucati i idite u wc tamo kod sobe broj 7, jer je niski, možete se lijepo sjesti, wc s desne strane, ali čuvajte vrata-brava je potrgana. I idite ondje pod tuš. čini mi se čišće.
Dobro da si ovo za wc napisala,onaj u prijemnoj je Afganistan,pa sam pretpostavila da su i drugi,najjači im je prozor u zidu za čaše za urin.Ja sam si već spakirala podloge za prematanje bebe,da ne zakrvarim plahte i Pampersice za malenu
Meni su Violeta pelene bile super nismo imali problem s osipom.
imala sam sreću pa sam dobila sobu koja ima kupaonicu i wc u sklopu pa se nisam morala šetati nigdje na kupanje što mi je bilo super ali ipak nije bilo wc papira pa si spakirajte rolu - dvije za svaki slučaj.
Nalah ti si full opremljena već biti će ti sve ok tamo, Vinogradska je koliko čitam još najbolji izbor bez obzira na Afganistanski wc na prijemnoj !
Želim ti sreću i da sve brzo završi !
Hhahahaha,pa kak je netko nešto što mi se činilo korisno napisao za ponijeti u bolnicu,ja spakirala,naravno,wc papir između ostalog.Hvala ti,nadam se da će mi sve proći u redu
Pozdrav svima,evo prvi put se javljam.Trudna sam 33+1 i sad na zadnjem pregledu kod doktora dobila sam uputnicu za daljnje preglede u bolnici.Svakako bi htjela roditi u Vinogradskoj pa me zanima kako to ide? Rečeno mi je da na pregled odem sa 36 tj i jel se ja to onda za taj prvi put moram naručiti ili kako? I jel ima neka mama ili trudnica možda sad noviji raspored doktora u trudničkoj? Ili neku preporuku? Mislim znam da nemora značiti da baš taj doktor/ica budu tamo tada jer uvijek im može nešto iskrsnuti,al eto bilo šta vezano uz tu trudničku ambulantu bi mi dobro došlo. Hvala :-)
Moras se naruciti za trudnicku mozes i mailom ili kod njih na salteru u trudnickoj. Preporucam mail jer teta na salteru ufff zna biti ufff... Novi raspored nemam znam da je ponedjeljkom gall jer mi je nedavno frendica isla...
18.12.2013
Sortiraj odgovore
Najstariji