Isuse Kriste Lilica prestrašno! Koje iskustvo! U ponedjeljak sam bila na pregledu i kažu ako se bebač ne okrene da će me ostaviti u bolnici u 39 tjednu, već sam si i mislila da ne želim ostati u bolnici prerano, neka me zadrže u terminu a ne tjedan ranije a sada kada sam vidjela tvoju priču sve mi je nekako postalo jasnije.Nema šanse da ostanem ranije !
Katastrofa, a vinogradska i sv. Duh se slove kao najbolje bolnice
Ninach ja sam se naručivala prošli tjedan ali sam otišla osobno jer su me tražili da pošaljem u mailu cijelu povijest bolesti pa mi nije bilo jasno čemu to.
e a bas sam htjela pitat jel treba i povijest bolesti jer sam vidla na stranici KBC-a da tak pise... Ma ja cu im skenirat i poslat makar mi nije jasno cemu ce im sve to
16.12.2014 <3 Lena <3
Aha tak idu trudovi, hvala karla kad ti je termin i koliki ti je secer povisen?
zebrica
lilice jedva sam sa knedlom u grlu procitala tvoju pricu.. jako mi je zao sto je tako ispalo,ali bitno je da ste sada vi dvije domeka i da mi uzivate.. saljem ti veeeliki zagrljaj i pusu tebi i S..
Laura 21.08.2014 :-*
04.11.14 18:52
Ninach - možeš se naručiti mail-om - piše ti na stranicama KBC-a.
Karla - koliko znam šećerašice obično porode ranije. Ali nije nužno pravilo.
Iskrice sad si me tak zaplasila s tim da ce me ranije porodit..strah me induciranog.ps kad si prenjela koliko su te često narucivali u TA?sory kaj gnjavim
zebrica
Zebrica-samo se smiri, nije ti potreban dodatan stres, vidjeti ćeš da će sve biti u redu. Lilice-žao mi je zbog toga što si doživjela takvo iskustvo! Bitno da ste malena i ti sada zajedno.
Mi smo blizu, meni je termin 12.11, kad ides u TA? Kod kojeg si doktora?
zebrica
Sortiraj odgovore
Najstariji