Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marijana27
    31. Listopad 2014. 12:42

zene vjerujte mi nemojte se raspitivat okolo kaj se tice poroda niti citat nista nit gledat videe,jer vjerujte mi bolje vam.je da nis neznate i lakse je,jer ovo sve kaj citate i gledate videe i slusate druge,to vam tjera jos veci strah i jos vam je gore.....

Pilici
    31. Listopad 2014. 12:48

Marijana meni je lakse, vise me strah tog neznanja i nespremnosti sto me ceka.. Stvarno , čim vise citam o tome, ili gledam porode, sve vise sam psihicki spremnija i manje me strah.. Iskreno jedva cekam da primim svoju bebicu u ruke..
    Kak ste vas dvije, jesi se oporavila, kako je mala laura

zebrica

Marinica27
    31. Listopad 2014. 16:04

Curke i ja ću u Vinogradsku..još 3 tjedna..Ne mogu reći da me nimalo nije strah jer mi je ovo prva trudnoća :) Pere me uzbuđenje al mi je lakše dok čitam vaša pozitivna iskustva!

Pilici
    31. Listopad 2014. 17:11

Marina kad ti je termin?
    Ninach puno cura vele da nezele nista citat ili gledat, neznam meni je tak lakse  
    Kad je tvoj termin

zebrica

ninach1903
    31. Listopad 2014. 17:26

naravno, svatko ima svoj nacin kako mu je lakse  al sve cemo mi to izgurat, mi smo svemoguce zene  moj termin je 5.12.

16.12.2014 <3 Lena <3

Jojo5
    31. Listopad 2014. 17:42

Termin mi je za tri tjedna, volim znati kaj me čeka ali mislim da je iskustvo individualno. Malo čitam o prirodnom malo o carskom da znam proceduru ali se slažem s Marijanom da se ne treba previše opterećivati a pogotovo ne gledati video A da me hvata strah s vremena na vrijeme to sigurno i bez videa

Marinica27
    31. Listopad 2014. 17:51

Termin mi je 21.11 :)

Pilici
    31. Listopad 2014. 18:37

Tak je, bas mi je danas pričala sogorica da ju do zadnjeg trena u trudnoci nije bilo strah ali kad joj je puko vodenjak da su joj se noge odsjekle sva se tresla i tad ju je tek strah i uzbudenje primilo jako

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.