zene vjerujte mi nemojte se raspitivat okolo kaj se tice poroda niti citat nista nit gledat videe,jer vjerujte mi bolje vam.je da nis neznate i lakse je,jer ovo sve kaj citate i gledate videe i slusate druge,to vam tjera jos veci strah i jos vam je gore.....
Marijana meni je lakse, vise me strah tog neznanja i nespremnosti sto me ceka.. Stvarno , čim vise citam o tome, ili gledam porode, sve vise sam psihicki spremnija i manje me strah.. Iskreno jedva cekam da primim svoju bebicu u ruke..
Kak ste vas dvije, jesi se oporavila, kako je mala laura
zebrica
Curke i ja ću u Vinogradsku..još 3 tjedna..Ne mogu reći da me nimalo nije strah jer mi je ovo prva trudnoća :) Pere me uzbuđenje al mi je lakše dok čitam vaša pozitivna iskustva!
Marina kad ti je termin?
Ninach puno cura vele da nezele nista citat ili gledat, neznam meni je tak lakse
Kad je tvoj termin
zebrica
naravno, svatko ima svoj nacin kako mu je lakse al sve cemo mi to izgurat, mi smo svemoguce zene
moj termin je 5.12.
16.12.2014 <3 Lena <3
Termin mi je za tri tjedna, volim znati kaj me čeka ali mislim da je iskustvo individualno. Malo čitam o prirodnom malo o carskom da znam proceduru ali se slažem s Marijanom da se ne treba previše opterećivati a pogotovo ne gledati video A da me hvata strah s vremena na vrijeme to sigurno i bez videa
Tak je, bas mi je danas pričala sogorica da ju do zadnjeg trena u trudnoci nije bilo strah ali kad joj je puko vodenjak da su joj se noge odsjekle sva se tresla i tad ju je tek strah i uzbudenje primilo jako
zebrica
Sortiraj odgovore
Najstariji