Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marijana27
    31. Listopad 2014. 12:42

zene vjerujte mi nemojte se raspitivat okolo kaj se tice poroda niti citat nista nit gledat videe,jer vjerujte mi bolje vam.je da nis neznate i lakse je,jer ovo sve kaj citate i gledate videe i slusate druge,to vam tjera jos veci strah i jos vam je gore.....

ninach1903
    31. Listopad 2014. 16:30

marijana27

zene vjerujte mi nemojte se raspitivat okolo kaj se tice poroda niti citat nista nit gledat videe,jer vjerujte mi bolje vam.je da nis neznate i lakse je,jer ovo sve kaj citate i gledate videe i slusate druge,to vam tjera jos veci strah i jos vam je gore…..

ja bas tak razmisljam, opce ne zelim citat ni slusat kak je na porodima. znam da ce bolit, al isto tako znam da ta bebolina nekako mora ic van  i bolje mi je da me panika uhvati tek kad dođem u bolnicu rađat nego sad 5 tjedana prije 

16.12.2014 <3 Lena <3

Pilici
    31. Listopad 2014. 12:48

Marijana meni je lakse, vise me strah tog neznanja i nespremnosti sto me ceka.. Stvarno , čim vise citam o tome, ili gledam porode, sve vise sam psihicki spremnija i manje me strah.. Iskreno jedva cekam da primim svoju bebicu u ruke..
    Kak ste vas dvije, jesi se oporavila, kako je mala laura

marijana27
    31. Listopad 2014. 18:41

Zebrica

Marijana meni je lakse, vise me strah tog neznanja i nespremnosti sto me ceka.. Stvarno , čim vise citam o tome, ili gledam porode, sve vise sam psihicki spremnija i manje me strah.. Iskreno jedva cekam da primim svoju bebicu u ruke..
    Kak ste vas dvije, jesi se oporavila, kako je mala laura

ja sam super oporavila sam  se skroz,tj.meni nije ni trebal oporavak ja sam odma bila ko nova kad sam rodila,nakon 2 sata provedenih u boksu poslije poroda osjecala san se ko nova..laurica je dobro hvala bogu,jede i spava.jedino kaj se neda prematat i presvlacot tu je odma dernjava

zebrica

Marinica27
    31. Listopad 2014. 16:04

Curke i ja ću u Vinogradsku..još 3 tjedna..Ne mogu reći da me nimalo nije strah jer mi je ovo prva trudnoća :) Pere me uzbuđenje al mi je lakše dok čitam vaša pozitivna iskustva!

Pilici
    31. Listopad 2014. 17:11

Marina kad ti je termin?
    Ninach puno cura vele da nezele nista citat ili gledat, neznam meni je tak lakse  
    Kad je tvoj termin

zebrica

ninach1903
    31. Listopad 2014. 17:26

naravno, svatko ima svoj nacin kako mu je lakse  al sve cemo mi to izgurat, mi smo svemoguce zene  moj termin je 5.12.

16.12.2014 <3 Lena <3

Jojo5
    31. Listopad 2014. 17:42

Termin mi je za tri tjedna, volim znati kaj me čeka ali mislim da je iskustvo individualno. Malo čitam o prirodnom malo o carskom da znam proceduru ali se slažem s Marijanom da se ne treba previše opterećivati a pogotovo ne gledati video A da me hvata strah s vremena na vrijeme to sigurno i bez videa

Marinica27
    31. Listopad 2014. 17:51

Termin mi je 21.11 :)

Pilici
    31. Listopad 2014. 18:37

Tak je, bas mi je danas pričala sogorica da ju do zadnjeg trena u trudnoci nije bilo strah ali kad joj je puko vodenjak da su joj se noge odsjekle sva se tresla i tad ju je tek strah i uzbudenje primilo jako

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI