Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kimito
    13. Studeni 2014. 23:58

Zebrice, stigla si! Sad sam i ja uzbudjena zbog tebe!!! Ja sam ti u sobi 10, sutra ja potrazim tebe ili ti mene..ja sam na prvom krevetu desno, ali i lako me prepoznat na hodniku, ja sam ona koja se stalno sece po hodniku s bocicama mlijeka :)

cloudy
    14. Studeni 2014. 08:34

Zebrice :) sretno... i držim fige da ti se pokrenu tvoji trudovi :) 
    Kimito... kako si mi ti? :)

mmama2
    14. Studeni 2014. 09:15

joj zebrice sretno držim fige da krene prirodno <3

url=https://lilypie.com]

Tina0208
    14. Studeni 2014. 09:51

joj zebriceeee-....... sretnoooooo

Laura 21.08.2014 :-*

kums
    14. Studeni 2014. 17:42

zebriceeeeeeeeeeeee sretnooooooo 

big girls don't cry..........................................................................................................
    ..........................they eat :D

Igorovabebica
    14. Studeni 2014. 19:49

Zebrice, držim palčeve i sve će biti dobro!!! Sretno i želim ti što bezbolniji porod i da što prije ugledaš svoju bebicu. 
    Kimito-kako si nam ti i malena? 

Pilici
    14. Studeni 2014. 20:02

Hvala cure drage. Rodila se Marta danas u 10 i 30h, 4300kg i 53cm duga. Samnom je u sobi imamo problema sa cikanjem neznamo a gladna mi je pa se place. Javim vam se kroz koji dan 

zebrica

Igorovabebica
    14. Studeni 2014. 20:10

Čestitam ti, draga!!! Samo hrabro s dojenjem! 

baby♡girl
    14. Studeni 2014. 23:09

Rodila u Vinogradskoj početkom godine. Išla na inducirani u 41+5 tj. Hrana neslana i u malim, premalim količinama. Al' ajde, to se da riješiti. Sestre su bile koliko toliko okej, osim jedne. Valjda je u menopauzu ušla. Širi nervozu i negativu. Doktore nisam baš ni viđala do ponoći prije nego sam rodila. Tad sam dobila prvi gel. Ujutro u 6 drugi gel nakon kojeg su krenuli neki luđački trudovi. Trebala sam ležat na boku, ali sam ja ipak ustala prošetati malo, lakše je bilo podnjeti bol. U 11 napuknuo vodenjak. Spremili me za rađaonu. Babica bila super, valjda je vidjela da sam malo već crazy od bolova, sjećam se da sam joj najprije rekla da mi mora obećati da će sve napraviti da mi ne radi epi., a ja njoj obećala da neću vikati. :D muž bio sa mnom cijelo vrijeme, doktori bili super. Pedijatrica isto super, kao i sestre za bebe. Osobito Ziva, ako sam dobro zapamtila. Planiram i drugu bebu roditi tamo, ako Bog da uskoro :) :) :)

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.