Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    15. Studeni 2014. 08:57

Zila  znači obavezno uzeti sol i biber

baby♡girl
    15. Studeni 2014. 09:26

Nalah tako je, Zila :) obavezno sol i biber, a i nesto za grickati između obroka… kad se samo sjetim, od doručka do ručka sam malo i spavala, jer je glad bila neizdrživa :D ona šnitica kruha i 10g maslaca haha, više moja curka sa svojih 10 mj pojede za doručak ;)

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Nalah
    15. Studeni 2014. 09:38

Bolnička hrana

kimito
    15. Studeni 2014. 10:35

Kapacitet vinogradske je popunjen! Mene i cimericu posto bebe nisu s nama su sinoc izbacili sa odjela babinjaca i preselili na odjel ginekologije u prizemlju! Svakih tri sata idemo u centar dojit, treba nam deset minuta do gore jer moramo zvonit na troja vrata i cekat da nas puste.. grozno! :(  Zebrica mi je rekla da je nocas bilo 12 carskih poroda! Inace, Zebrica je ok, uce se cicati, bebica je preslatka!!!

Jojo5
    15. Studeni 2014. 22:24

kimito

Kapacitet vinogradske je popunjen! Mene i cimericu posto bebe nisu s nama su sinoc izbacili sa odjela babinjaca i preselili na odjel ginekologije u prizemlju! Svakih tri sata idemo u centar dojit, treba nam deset minuta do gore jer moramo zvonit na troja vrata i cekat da nas puste.. grozno! :(  Zebrica mi je rekla da je nocas bilo 12 carskih poroda!

ajoj a evo i mene u ponedjeljak ...

Tina0208
    15. Studeni 2014. 10:39

kimito hvala na informacijama za zebricu... reci joj da ju pozdravlja njena zagorka.. ...

Laura 21.08.2014 :-*

Igorovabebica
    15. Studeni 2014. 13:10

Kimito-ma bezobraznici jedni, ja u utorak imam pregled u Vinogradskoj u trudničkoj i ondje su stvarno bezobrazni, izuzev par doktora i jedne sestre. Drži mi se i puno pozdravi Zebricu! 

cloudy
    15. Studeni 2014. 14:09

Kimito...drži se....što je to,baby boom u zg? Pozdravi zebricu...

kums
    15. Studeni 2014. 14:15

opala bit će bebica hahahahahahaha

big girls don't cry..........................................................................................................
    ..........................they eat :D

Pilici
    15. Studeni 2014. 14:50

Kimito je bas simpaticna cura , rekla mi je maloprije da me Tina pozdravlja hvala 
    I mala od kimito je preslatka slikicu smo vidjeli ..
    Jos nas dojenje zeza pojede malo i place se, i nosim ju stavim na bok nikak da se smiri , sta bi to vec mogli bit grcici? Sestra mi ju je sad uzela jer se bas dugo plakala,

mmama2
    15. Studeni 2014. 16:47

Zebrica

Kimito je bas simpaticna cura , rekla mi je maloprije da me Tina pozdravlja hvala 
    I mala od kimito je preslatka slikicu smo vidjeli ..
    Jos nas dojenje zeza pojede malo i place se, i nosim ju stavim na bok nikak da se smiri , sta bi to vec mogli bit grcici? Sestra mi ju je sad uzela jer se bas dugo plakala,

samo polako, jako ti je mala još, ne zna di je, kaj je i tako dugo joj je bilo lijepo i toplo kod mame u buši sad odjednom na "hladnom" na svijetlu i kod nepoznatih teta.. 

url=https://lilypie.com]

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI