Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    15. Studeni 2014. 08:57

Zila  znači obavezno uzeti sol i biber

baby♡girl
    15. Studeni 2014. 09:26

Nalah tako je, Zila :) obavezno sol i biber, a i nesto za grickati između obroka… kad se samo sjetim, od doručka do ručka sam malo i spavala, jer je glad bila neizdrživa :D ona šnitica kruha i 10g maslaca haha, više moja curka sa svojih 10 mj pojede za doručak ;)

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Nalah
    15. Studeni 2014. 09:38

Bolnička hrana

kimito
    15. Studeni 2014. 10:35

Kapacitet vinogradske je popunjen! Mene i cimericu posto bebe nisu s nama su sinoc izbacili sa odjela babinjaca i preselili na odjel ginekologije u prizemlju! Svakih tri sata idemo u centar dojit, treba nam deset minuta do gore jer moramo zvonit na troja vrata i cekat da nas puste.. grozno! :(  Zebrica mi je rekla da je nocas bilo 12 carskih poroda! Inace, Zebrica je ok, uce se cicati, bebica je preslatka!!!

Tina0208
    15. Studeni 2014. 10:39

kimito hvala na informacijama za zebricu... reci joj da ju pozdravlja njena zagorka.. ...

Laura 21.08.2014 :-*

Igorovabebica
    15. Studeni 2014. 13:10

Kimito-ma bezobraznici jedni, ja u utorak imam pregled u Vinogradskoj u trudničkoj i ondje su stvarno bezobrazni, izuzev par doktora i jedne sestre. Drži mi se i puno pozdravi Zebricu! 

cloudy
    15. Studeni 2014. 14:09

Kimito...drži se....što je to,baby boom u zg? Pozdravi zebricu...

kums
    15. Studeni 2014. 14:15

opala bit će bebica hahahahahahaha

big girls don't cry..........................................................................................................
    ..........................they eat :D

Pilici
    15. Studeni 2014. 14:50

Kimito je bas simpaticna cura , rekla mi je maloprije da me Tina pozdravlja hvala 
    I mala od kimito je preslatka slikicu smo vidjeli ..
    Jos nas dojenje zeza pojede malo i place se, i nosim ju stavim na bok nikak da se smiri , sta bi to vec mogli bit grcici? Sestra mi ju je sad uzela jer se bas dugo plakala,

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.