Nalah tako je, Zila :) obavezno sol i biber, a i nesto za grickati između obroka… kad se samo sjetim, od doručka do ručka sam malo i spavala, jer je glad bila neizdrživa :D ona šnitica kruha i 10g maslaca haha, više moja curka sa svojih 10 mj pojede za doručak ;)
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Kapacitet vinogradske je popunjen! Mene i cimericu posto bebe nisu s nama su sinoc izbacili sa odjela babinjaca i preselili na odjel ginekologije u prizemlju! Svakih tri sata idemo u centar dojit, treba nam deset minuta do gore jer moramo zvonit na troja vrata i cekat da nas puste.. grozno! :( Zebrica mi je rekla da je nocas bilo 12 carskih poroda! Inace, Zebrica je ok, uce se cicati, bebica je preslatka!!!
kimito hvala na informacijama za zebricu... reci joj da ju pozdravlja njena zagorka.. ...
Laura 21.08.2014 :-*
Kimito-ma bezobraznici jedni, ja u utorak imam pregled u Vinogradskoj u trudničkoj i ondje su stvarno bezobrazni, izuzev par doktora i jedne sestre. Drži mi se i puno pozdravi Zebricu!
opala bit će bebica hahahahahahaha
big girls don't cry..........................................................................................................
..........................they eat :D
Kimito je bas simpaticna cura , rekla mi je maloprije da me Tina pozdravlja hvala
I mala od kimito je preslatka slikicu smo vidjeli ..
Jos nas dojenje zeza pojede malo i place se, i nosim ju stavim na bok nikak da se smiri , sta bi to vec mogli bit grcici? Sestra mi ju je sad uzela jer se bas dugo plakala,
zebrica
Sortiraj odgovore
Najstariji