Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marijana27
    03. Studeni 2014. 20:10

i isto tak ne valja njihov ctg,recimo kaj se meni desilo i drugima poslije kad sam cula price,meni je u boksu mjeril trud a ja ga uopce nisam imala,ili imamtrud a on ga ne pokazuje.....i onda d,a bi ima.na kraju pokazal da beba ima zastoj srca i brzo brzo da me porode jer to nije ok......da bi na kraju sve to proslo ok,i drugi dan dosla vizita i pedijatrica i veli sve je ok

marijana27
    03. Studeni 2014. 20:11

nije bilo nikakvog zastoja.....cimerica je isla na inducirani jer joj beba zaostaje u rastu tak nesto,i beba se rodi sasvim ok s normalnom kilazom i duzinom,i s bebom sve ok

Pilici
    03. Studeni 2014. 21:39

Da malo pretjeruju s tim procjenama..na primjer oni mene vode pod gast. Dijabetes zato sto mi je samo druga vrijednost 10.1 a granica je 10.0 pise mi dijeta svaki put na nalazu da se moram vodit a ja uopce nisam na dijeti..jedem raznoliko, dobro trebala bi malo manje slatkog al zato jedem i puno voća i na zlicu...nadam se da ce mi se sami pokrenut trudovi  
    Marijana ctg kad ti zabiljezi trud, na kolko on skoci do 200 ili?

zebrica

Iskrica1347
    03. Studeni 2014. 23:06

Zebrice - bolan trud ti ide od cca 50 naviše - meni je išao do 160 prirodan i do 240 na dripu. Iako ti oni to mogu porihtati, pa ti kao ide i manje brojčano nego stvarna bol.. Drugo - mogu procijeniti veće dijete pa se rodi manje, ali i obrnuto - meni su prvi put procijenili na 3700, pa se P rodila sa 3350, a drugi put na 3900, pa se rodila D sa 4300. Dakle procjena varira cca 400 g gore ili dolje. :)

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Iskrica1347
    03. Studeni 2014. 23:11

I da, ako te stave na odjel kao dijabetičarku, vjerojatno će te poroditi u 39 tjd - to obično rade, osobito ako je veća beba.. Nisam baš skužila zašto, mislim da ima veze sa tim šećerom i tlakom...

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Nalah
    03. Studeni 2014. 23:33

Marijana,kako stoje s čistoćom na odjelu?Jel wc u istoj prostoriji kao tuš?Kako je s mijenjanjem posteljine?

• tea024
    04. Studeni 2014. 00:29

ISKRICE imaš zahtjev :))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.