prvi put kad sam bila trudna bilasam cista flegma i bas mi je bilo super i sve je brzo i ok proslo,a drugi put kad sam znala kaj me ceka malo me bil hvatal strah,al brzo sam to izbacila iz glave tak da sam opet bez straha isla u bolnicu....zato je najbolje ne mislit o tome
Hehe a mora se negdje javit malo glasnije
Ljepo bas mi je drago da naoredujete
zebrica
Bebica mala.. Nadam se da ce vam brzo proci ta faza..
Meni je 12.11 termin
zebrica
a bude da...sad smo shvatile da mora duda bit u ustima dok se prematamo da bude mir
Cure, ima koja iskustva da je imala gast.dijabetes u trudnoci, cak i malo povisen, da su vas inducirali cim vam je prosao termin?
zebrica
Zebrice,ja nemam iskustva al sam lezala u vinogr.sa curom koja je imala malo povisen ogtt pa su je 4 dana prije terwina ostavili u bolnici i onda inducirali,prvo gel pa nije islo tj.nije krenuo porod,pa su nakon 2 dana ponovili gel,pa je rodila.tak da smo na kraju obje rodile isti dan.i obje na kraju završile na sekciji.
Hvala ti, znaci nikako neće Dat da se puno prede termin..imam gast.dijabetes ali malo povisen, no bebu su procjenili sa 36+1 na 3314g pa je rekla doktorica da je malo veca beba..voljela bi prirodno rodit svakako da mi krenu moji trudovi, nadam se da budu uskoro..
zebrica
Sortiraj odgovore
Najstariji