Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marijana27
    31. Listopad 2014. 18:45

prvi put kad sam bila trudna bilasam cista flegma i bas mi je bilo super i sve je brzo i ok proslo,a drugi put kad sam znala kaj me ceka malo me bil hvatal strah,al brzo sam to izbacila iz glave tak da sam opet bez straha isla u bolnicu....zato je najbolje ne mislit o tome

Pilici
    31. Listopad 2014. 18:47

Hehe a mora se negdje javit malo glasnije  
    Ljepo bas mi je drago da naoredujete

marijana27
    31. Listopad 2014. 18:51

Zebrica

Hehe a mora se negdje javit malo glasnije  
    Ljepo bas mi je drago da naoredujete

joj da,samo kaj je najgore kaj naciki uvijek zaspi a posslije klope ju treba uvijek prematat i onda pocinju drame,i onda poslije nema vise spavanja i smirivanja,probale smo s dudom al to me pak jos vise nazivcira pa mi jos gore,uhvati ju pa je jedno vrijeme ok,pa joj onda ispadne pa opet dernjava i onda se tolko dere i ljuti da vise nije ju sposobna ni uhvatit i tak

zebrica

Pilici
    31. Listopad 2014. 21:42

Bebica mala.. Nadam se da ce vam brzo proci ta faza..
    Meni je 12.11 termin 

zebrica

Nalah
    01. Studeni 2014. 08:41

još malo,još malo

marijana27
    01. Studeni 2014. 20:59

a bude da...sad smo shvatile da mora duda bit u ustima dok se prematamo da bude mir

Pilici
    03. Studeni 2014. 16:53

Cure, ima koja iskustva da je imala gast.dijabetes u trudnoci, cak i malo povisen, da su vas inducirali cim vam je prosao termin?

zebrica

Madrugada
    03. Studeni 2014. 17:05

Zebrice,ja nemam iskustva al sam lezala u vinogr.sa curom koja je imala malo povisen ogtt pa su je 4 dana prije terwina ostavili u bolnici i onda inducirali,prvo gel pa nije islo tj.nije krenuo porod,pa su nakon 2 dana ponovili gel,pa je rodila.tak da smo na kraju obje rodile isti dan.i obje na kraju završile na sekciji.

Pilici
    03. Studeni 2014. 19:24

Hvala ti, znaci nikako neće Dat da se puno prede termin..imam gast.dijabetes ali malo povisen, no bebu su procjenili sa 36+1 na 3314g pa je rekla doktorica da je malo veca beba..voljela bi prirodno rodit svakako da mi krenu moji trudovi, nadam se da budu uskoro..

marijana27
    03. Studeni 2014. 20:04

Zebrica

Hvala ti, znaci nikako neće Dat da se puno prede termin..imam gast.dijabetes ali malo povisen, no bebu su procjenili sa 36+1 na 3314g ….pa je rekla doktorica da je malo veca beba..voljela bi prirodno rodit svakako da mi krenu moji trudovi, nadam se da budu uskoro..

vjeruj mi to kaj kazu u bolnici kolko ti je beba to ti uopce nije tocno,barem po informacijama kolko sam cula zene kaj su mi pricale,meni su na dan poroda ju izmjerili 3380 cini mi s,i gledam taj papir u boksu na kojem.to pise i nije mi jasno,u 37tt kad mi je moj ginekolog radil zadnji ultrazvuk reko je da je oko 3kg beba,i sad me nije nis jasno,kak u 3 tjedna beba moze fobit 300 grama,da bi se curka nakraju rodila s 3080

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI