Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninach1903
    09. Studeni 2014. 10:08

drži se draga, brzo ce mrvica skupit kilice pa gibate doma na uzivanje 

16.12.2014 <3 Lena <3

Nalah
    13. Studeni 2014. 09:08

marijana…
    kakve su sestre vezano uz pomoć pri dojenju/prematanju?jel nam mogu posjete donijeti kakvu klopu?

kimito
    13. Studeni 2014. 10:38

Ja sam jos uvijek tu..imala cimerice s bebama. Za sve mozes zvat sestre i oko svega ti pomognu, sve ih mozes pitat..ako ih ne zoves podrazumijeva se da je sve ok i da sve znas pa ni ne dolaze tak cesto. Cimerica je stvarno svako malo stiskala gumb da dodju i odmah ti netko dodje i pita u cemu je problem. Ovisi kako koja, ali ako vide da dojenje bas ne ide i da beba cesto place odnesu je na dohranu. Posjete ti mogu donijet tipa voce, grickalice, ma zapravi kaj god hoces jer ne provjeravaju vrecice, ali da vide da tipa netko nosi pizzu ili neku toplu klopu vjerujem da ih ne bi pustili. Jedino je zabranjeno imat cvijece u sobama, smije ti ga netko doc pokazat i odnijet doma..

Pilici
    13. Studeni 2014. 21:24

Cure di ste mi 
    Ja sam danas imala pregled, otvorena 2cm, plodna voda mljecna i pita doktorica jesam donjela stvari za porod da ostajem  Htjela mi je nocas napravit indukciju zbog secera( zbog tog me i ostavila) ali veli da je ona u subotu dezurna pa ce mi sutra  napravit indukciju ali ponoci. Noge su mi se odsjekle kad mi je to rekla jer tek sad sam svjesna kako je to blizu. Jedva cekam ali opet se malo i bojim. Tek su mu smjestili oko sest u sobu, guzva im je, sad sam u sobi di su nas cetri. Radili su mi ctg i uzv i beba je na uzv procjenjena na 4500kg , imali varivo krumpir i meso za veceru, sad citam sve o induciranom porodu iskustva..da, pitala sam doktoricu kako ce mi inducirat sa gelom ili dripom, rekla je da cu prvo dobit ricinuskovo ulje i klizmu pa ce mi busit vodenjak, i tek onda drip.. Jel imala koja takvo iskustvo, iskrice jesi ti pila to ricinuskovo ulje??
    Kimito gdje si mi ti, ja sam u sobi 14 

zebrica

Neni5
    13. Studeni 2014. 21:33

Zebrice baš sam htjela poviriti ima li kakvih novosti, neka si ti sad na sigurnom bit će sve ok, na sigurnom si! 

Pilici
    13. Studeni 2014. 21:44

Hvala , evo sad istrazujem sta me ceka..mada me dok sam cekala da me prime valjda od uzbudenja 3-4 puta bas jako zabolio trbuh..mozda mi se pokrenu i moji trudovi, daj Boze 

zebrica

Pilici
    13. Studeni 2014. 21:44

Hvala , evo sad istrazujem sta me ceka..mada me dok sam cekala da me prime valjda od uzbudenja 3-4 puta bas jako zabolio trbuh..mozda mi se pokrenu i moji trudovi, daj Boze 

zebrica

Jojo5
    13. Studeni 2014. 22:38

Zebrice drži se , biti će to sve ok! Neka si ti kod njih pa kada krene samo pozitivno!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.