Jesam ja to dobro shvatila...da sve mame imaju bebe pored sebe?Kad sam ja rađala prije 9 godina,bebe su bile u jednoj sobi a mame razmještene po 4 u sobicama i donosile nam ih sestre 2 puta dnevno.
Jesam ja to dobro shvatila…da sve mame imaju bebe pored sebe?Kad sam ja rađala prije 9 godina,bebe su bile u jednoj sobi a mame razmještene po 4 u sobicama i donosile nam ih sestre 2 puta dnevno.
ja bih trebala u Vinogradskoj bolnici u Zagrebu pa neznam jel i oni imaju takvu praksu...
Da,dobro si shvatila bebice su cijelo vrijeme sa mamom,samo ih odvedu za pregled (kažem za riječko rodilište)
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Ista praksa u svim bolnicama koje su prijatelj djece i dojenja, pa tako i Vinogradska. Rooming in ti je što znači da je bebica u principu non stop s tobom, osim kad je na kupanju, pregledu.
Ista praksa u svim bolnicama koje su prijatelj djece i dojenja, pa tako i Vinogradska. Rooming in ti je što znači da je bebica u principu non stop s tobom, osim kad je na kupanju, pregledu.
Renata ..čitala sam malo da po novom samo muž može vidjeti mene i bebu u sobi za vrijeme posjeta i to je to...mislim, klinci jedva čekaju vidjet bebu a i mene da sam dobro.Još nisam u bolnici a sin mi govori da se nada da ću doći nakon 3 dana doma i pitanja tipa budeš mogla hodati kad rodiš..mislim da će biti koma ako me ne budu mogli ni vidjeti-klinci mislim...A iskreno i ja se više veselim da vidim njih nego muža...
Jučer dobila uputnicu od doktora (svog) za bolnicu. Poslala mail u Vinogradsku sa scanom uputnice i ostalim podacima. Naručena sam u TA 24.9. od 8-11 sati (37 tjedan). Eto... Još malo pa kraj.
Jučer dobila uputnicu od doktora (svog) za bolnicu. Poslala mail u Vinogradsku sa scanom uputnice i ostalim podacima. Naručena sam u TA 24.9. od 8-11 sati (37 tjedan). Eto… Još malo pa kraj.
Iskrice, što ranije dođeš to ćeš prije ući unutra jer se ulazi po redoslijedu dolaska, a ne u koliko si sati naručena.Papire ostaviš na stolu u čekaoni kod TA(uputnicu i prošli nalaz)Meni je sestra iz TA rekla da ona dolazi u 7 a doktor kasnije i tak je i bilo-20.08. sam došla u 7 ujutro i bila sam treća po redu, pregled obavila oko 08.15.Ovaj tjedan bila opet,došla u 08:15 i bila gotova u 12:30 jer ni doktora nema tamo cijelo vrijeme pa moraš čekati.Par cura došlo u pola 7 i bile gotove tek oko 9 jer je doktor malo došao pa opet zbrisao gore na odjel.Jedino mi je bilo dobro što sam se skompala s par trudnica tamo pa sam umirala od smijeha od raznoraznih priča iako mi je bilo već teško sjediti i namještati se na stolcu.Čak smo malo i naljutili sestru jer smo bile preglasne ali jednostavno već poludiš tamo da samo sjediš i šutiš cijelo vrijeme(jedino ako nema par ludih trudnica da nasmijavaju ostale pa ih samo slušaš).
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji