Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    brcka1902
    01. Rujan 2014. 14:44

Jesam ja to dobro shvatila...da sve mame imaju bebe pored sebe?Kad sam ja rađala prije 9 godina,bebe su bile u jednoj sobi a mame razmještene po 4 u sobicama i donosile nam ih sestre 2 puta dnevno.

brcka1902
    01. Rujan 2014. 15:12

brcka1902

Jesam ja to dobro shvatila…da sve mame imaju bebe pored sebe?Kad sam ja rađala prije 9 godina,bebe su bile u jednoj sobi a mame razmještene po 4 u sobicama i donosile nam ih sestre 2 puta dnevno.

ja bih trebala u Vinogradskoj bolnici u Zagrebu pa neznam jel i oni imaju takvu praksu...

Mum of four
    01. Rujan 2014. 14:53

Da,dobro si shvatila bebice su cijelo vrijeme sa mamom,samo ih odvedu za pregled (kažem za riječko rodilište)

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

renata6
    01. Rujan 2014. 15:17

Ista praksa u svim bolnicama koje su prijatelj djece i dojenja, pa tako i Vinogradska. Rooming in ti je što znači da je bebica u principu non stop s tobom, osim kad je na kupanju, pregledu.

brcka1902
    01. Rujan 2014. 15:20

hvala...

brcka1902
    02. Rujan 2014. 06:56

renata

Ista praksa u svim bolnicama koje su prijatelj djece i dojenja, pa tako i Vinogradska. Rooming in ti je što znači da je bebica u principu non stop s tobom, osim kad je na kupanju, pregledu.

Renata ..čitala sam malo da po novom samo muž može vidjeti mene i bebu u sobi za vrijeme posjeta i to je to...mislim, klinci jedva čekaju vidjet bebu a i mene da sam dobro.Još nisam u bolnici a sin mi govori da se nada da ću doći nakon 3 dana doma i pitanja tipa budeš mogla hodati kad rodiš..mislim da će biti koma ako me ne budu mogli ni vidjeti-klinci mislim...A iskreno i ja se više veselim da vidim njih nego muža...

Iskrica1347
    04. Rujan 2014. 17:29

Jučer dobila uputnicu od doktora (svog) za bolnicu. Poslala mail u Vinogradsku sa scanom uputnice i ostalim podacima. Naručena sam u TA 24.9. od 8-11 sati (37 tjedan). Eto... Još malo pa kraj.

brcka1902
    05. Rujan 2014. 08:27

Iskrica1347

Jučer dobila uputnicu od doktora (svog) za bolnicu. Poslala mail u Vinogradsku sa scanom uputnice i ostalim podacima. Naručena sam u TA 24.9. od 8-11 sati (37 tjedan). Eto… Još malo pa kraj.

Iskrice, što ranije dođeš to ćeš prije ući unutra jer se ulazi po redoslijedu dolaska, a ne u koliko si sati naručena.Papire ostaviš na stolu u čekaoni kod TA(uputnicu i prošli nalaz)Meni je sestra iz TA rekla da ona dolazi u 7 a doktor kasnije i tak je i bilo-20.08. sam došla u 7 ujutro i bila sam treća po redu, pregled obavila oko 08.15.Ovaj tjedan bila opet,došla u 08:15 i bila gotova u 12:30 jer ni doktora nema tamo cijelo vrijeme pa moraš čekati.Par cura došlo u pola 7 i bile gotove tek oko 9 jer je doktor malo došao pa opet zbrisao gore na odjel.Jedino mi je bilo dobro što sam se skompala s par trudnica tamo pa sam umirala od smijeha od raznoraznih priča iako mi je bilo već teško sjediti i namještati se na stolcu.Čak smo malo i naljutili sestru jer smo bile preglasne ali jednostavno već poludiš tamo da samo sjediš i šutiš cijelo vrijeme(jedino ako nema par ludih trudnica da nasmijavaju ostale pa ih samo slušaš).

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI