Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    11. Lipanj 2015. 13:56

oooo dva? :))) lijepo, lijepo.... ja sam ok...ovaj tjedan više manje laganini, prošli smo bili na plitvicama i po zg pa sam bila krepana hehe... al curka je sve super odradila ;)

koala123
    11. Lipanj 2015. 14:57

zebrice zbilja teska odluka al to vec i sama znas. tu je tesko biti pametan. al kaj muz veli? i slazem se sa nalah. posao mozda je za stalno ali koliko je zbilja siguran ne znam..a opet velite da ste u dugovima. pa mozda neki posao na pola radnog vremena ili jednostavno odustati malo stisnut financije i onda nakon porodiljnog u akciju trazenja posla. mozda bas tad iskrsne nekaj jos bolje. ugl.kaj god odlucis sretno:)

Bljubica
    11. Lipanj 2015. 21:24

Zebrice, teško je ikome dati savjet o tako delikatnoj stvari kad naravno ne znamo dovoljno. Ali mogu reći da sam ja u toj situaciji svojoj bi ga svekrvi ostavila na čuvanje, imam povjerenja u nju, naravno da bi mi bilo teško ostavit dite (i mi smo 0-24 skupa) ali ako to zahtjeva situacija kao u tvom slučaju, radial bi, jednako ka šta je i moja mama morala ić radit čak 2-3miseca nakon poroda i ostavit nas s babom, pa ništa nam nije 😜

S druge strane radila sam i kao dadilja, čuvala sam 2 curice (10miseci i 2god) jer je mama morala radit. Nismo se poznavali prije, ja nisam imala iskustva s tako malom dicom, slijedila sam namine upute o hranjenju i higijeni i ostalo se igrala s njima i sl. Ali to opet zahtjeva financijski izdatak.

Bljubica
    11. Lipanj 2015. 21:25

U svakom slučaju, sretno vam!

ribica11
    11. Lipanj 2015. 22:32

Zebrice, odluka je teska. Ja bi ostala sa bebom bar do godinu dana. Tih par mjeseci financijski se stisnit. Nekako godinu dana u zivotu nije strasno a bebi puno znaci i treba mamu. Posla ce uvijek biti, a beba ce brzo narast. A najbolje da se dogovoris sa muzem i vidite kako mozete 

Jojo5
    11. Lipanj 2015. 23:29

Zebrice ako ćete vi biti mirniji kao obitelj, možda ćete se i bolje slagati ubuduće s ostatkom familije ako se odselite Mama mora raditi i tako je to u životu, malu kod svekrve na pola dana i preživjeti ćeš isto kao i ona. Moj mali se drukčije ponaša s tatom npr nego sa mnom u blizini tako će i oni stvoriti svoj ritam, nije da ćeš ju ostavljati preko noći ili tri dana. I dalje ćeš ju ti kupati, uspavljivati , šetati, oblačiti, pripremiti jelovnik, donjeti hranu što će papati taj dan i budeš uspostavila kontrolu nad tim ( to je ono što mene osim ostalih stvari najviše brine ) I ja počinjem raditi idući mjesec , razumijem tvoje strahove, ne znaju ga uspavati, nahraniti koliko će se baviti njime, hoće li plakati.... ah tko zna tko je mene čuvao i dali sam plakala, ja ne znam i evo me ko kuća :D
    doći će vrijeme da ćete ju dati u jaslice i do tada se stisnite a dugove ćete lakše pokriti s dvije plaće nego jednom.  nitko od nas ne bi dao bebu od sebe da ne treba . I meni je super s bebom doma ali nisam taj tip jedva čekam posao , bebi mi je moj život i smisao a trebam mu omogućiti što bolji život a to nebum ako ću sjediti doma bez lipe u lošoj obiteljskoj situaciji gdje se zrak reže nožem. želim vam sretno zebrice!

Belle2
    12. Lipanj 2015. 07:35

Super mi je ono kad se probudis u 4 po noci s upaljenom cikom....dodje mi da se zveknem cekicem po glavi!!!!...a mali budan u 5 kao da je podne....kombinacija za pozelit!!!😖😖😂😂😜😜

Jojo5
    12. Lipanj 2015. 07:41

Vruće je bebama , moj nije spavao nikako već dva dana , samo se znoji jadničak a nemrem ga skinuti do pelena jer će ga ti remenčići ozljediti. Nadam se još malo pa skidamo
    Btw imamo 4 zubića :D mali vampirko je postao

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.