Moj maleni ima 2 i pol mjeseca.
Ali broj mjeseci koliko dijete ima nije uvjet za korištenje mei tai nosiljke.
pixiekid.hr/babyhandling/savjeti-o-nosiljkama/kada-mei-tai-nosiljka
Ovdje je link i tu točno piše kada beba smije u dotičnu nosiljku.
Po napisanom mi ispunjavamo uvjete.
I mislila sam na potpunu kontrolu glavice. Znam ja šta kod njih piše. Moj je rano počeo držati glavicu, ali mu se i sad nekad dogodi da trzne, što bi značilo da još nema potpunu kontrolu, a na mnogim sam mjestima pročitala da je najbolje pričekati 5 mjeseci za mei tai pa se toga držim. Ja sam igrač na sigurno
Ma to je skroz okej.
Neću svoga nosati prečesto u tome, dok ne bude malo stariji, a sad što se tiče držanja on je stvarno, ali ono stvarno žilav.
Prije kada nam je dolazila patronažna sestra u posjete svaki put bi rekla da u životu nije vidjela žilaviju bebu. On drži glavicu kao da je najmanje 2 mjeseca stariji od svoje trenutne dobi. Tako da mislim da će to biti dobro s nosiljkom, ali naravno isto neću pretjerivati dok ne bude malčice još veći.
Koliko dode taj chicco za komarce i odkolko se moze koristit...da vas pitam
Za kreme protuv uv zracwnja..
Koju koristet
Misoika sam kupit nivea faktor 50 .
zebrica
Koliko dode taj chicco za komarce i odkolko se moze koristit...da vas pitam
Za kreme protuv uv zracwnja..
Koju koristet
Misoika sam kupit nivea faktor 50 .
zebrica
Hej curke, nije me bilo kojih tjedan dana, nikako uhvatiti vremena, i baš ste mi falile!
Mi smo u nedjelju navršili 6 mjeseci, a u ponedjeljak bili na cijepljenju i herojski ga odradili. Malo je zaplakala na drugu pikicu jer ta peče, ali ostatak super. I u zadnja dva mjeseca smo dobili 1240 g i narasli 4 cm tako da sam imamo 7340 g i 65 cm. Još se ja čudim što mi u zadnje vrijeme puca kičma, vrat i ruke, a uspavljujemo se isključivo na rukama
Sortiraj odgovore
Najstariji