Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dea23
    25. Lipanj 2015. 12:41

Zdravooo,
    evo mi se vratili s moraa :)))
    Bili smo u Dragama,ali ugl išli okolo- Pakoštane, Zadar, Murter, Tribunj. Curica je uživala. More je još dosta hladno tako da je brčkala samo nogice, ali jako se veseli vodici i valovima 
    Evo da podijelim s Vama malo prvo iskustvo na moru s bebom. Plaža je najmanje važna. Barem mojoj. Po danu spava simbolično pola sata haha tako da joj je bilo "dosadno" stalno biti na plaži. Uživala je u šetnjama uz more pod borovima ili pored štandova da gleda šarenilo i sl. Dakle moja preporuka - mjesto s puno šetnica :) Prvih par dana sam bila luda jer panično sam željela da sve bude čisto i uredno ko doma, a to je nemoguće. hihi Kad sam se opustila i shvatila da će neke majice biti flekave sljedećih 10 dana, da će kotači od kolica bit prašnjavi bilo je super  I da, kad me muž počeo voditi na ručkove haha. Idemo u 8 mj opet na more i def hotel! Kad idete na plažu s bebom duže vam treba da se spremite nego ćete biti na plaži, onda se vratite gore u apartman  pa kuhaj pa ovo pa ono, a navečer sam bila mrtva..
    I propričalo nam dijete na moru ta-ta je stalno na tapeti i ma-ma simbolično tu i tamo 

cloudy
    25. Lipanj 2015. 12:49

Drago mi je da ste uživali :) i da je curka progovorila  mi idemo 6.7. U dramalj kod crikvenice u apartman al dogovorili smo se da će kuhanja biti malo :)

cloudy
    25. Lipanj 2015. 12:50

I da...ako će koja biti na tom potezu od 6.do12. Javite se pa popijemo kavu  ☕

Nalah
    25. Lipanj 2015. 14:16

Super Dea!!!!!!

cloudy...ja sam stalno išla u Crikvu kad sam bila mala,imam jako lijepe uspomene,dapače privi zub sam okinula tamo jer sam opala sa nekih štengi hahaha

Mi ne idemo na more,nemam živaca za to ove godine,budemo negdje u inozemstvo,ali tek u 8 jer tata nemre prije dobiti godišnji

cloudy
    25. Lipanj 2015. 18:50

Hahahha mojoj možda u crikvi izađe prvi zub van....i ja bi u inozemstvo 😃 di planirate?il još nemate određeno?

Nalah
    26. Lipanj 2015. 13:21

Ma imamo frendove i familiju svugdje,pa nikako da odlučimo,makar bi ja u Rim...inače,žene ne znam kak je vama sa mengama poslije poroda,mene ova zadnja ubi.Od kad sam dobila u 3 mj.prvu to je sve gore i gore,takve pms simptome u životu nisam imala,jučer sam dobila, a imala sam osjećaj da me netko čekićem po glavu okida cijeli dan i ono slapovi Niagare,pms 3 tjedna unazad...ne želim ništa piti,ali brate mili,šta je previše je previše

cloudy
    26. Lipanj 2015. 16:06

Meni je evo sad prva nakon poroda došla... i nije uopće tak strašno...jedino ša sam nervozna bila par dana ranije al tak mi je i prije bilo...nadam s3 samo da neće beskrajno dugo trajati

• Nutella
    26. Lipanj 2015. 16:32

ja sam prvu mengu dobila tek po prestanku dojenja. dojila dijete 9mjeseci i tek nakon 3tjedna je ´´stigla sreckovicka´´
    jesam se od nje i odmorila.to znaci 18 mjeseci bez menge 

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

cloudy
    26. Lipanj 2015. 18:23

Ja sam evo viš3 od godinu dana uspjela :) i iskreno nadam se da iduća neće opet idući mjesec doći...bilo mi baš lijepo bez nje

Nalah
    26. Lipanj 2015. 18:49

Meni je od 3 mj.stalno drugi datum...a nije ti to baš dobro,rekla mi je ginićka da se mora regulirati,tolerira se izostanak od 10 dana,a onda duphastone

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.