Moja curka isto noćas nije dobro spavala...od 3 se stalno budila,svakih pol sata....i oko pol 5 počela plakat....ti zubi će me izludit 😯
Ma Zebrice, kad kod počneš raditi normalno da je teško i sa 6 mj, i 7 i sa godinu dana. Stalno misliš jel gladan, žedan... Misliš da nitko ne zna bolje od tebe, ali svekrva će se brinuti o bebi možda bolje nego što je brinula za svoju djecu. Glavu gore i ti to možeš.
Moj je bia nervozan prva dva dana vrućine za izludit, sad odjednom spava čak i priko dana, nadam se da nije samo faza nego da smo napokon uvatili ritam 😊
Hvala svim ns savjetima.
Odlucenp je ipak necu prihvatit posao, makar mi je stvarno bio super(blizina,ok placa,za stalno,radno vrijee isto ok)
Nalah muzevi su htjeli platit svadbu za muzevu familiju (tako su i drugom sinu pa eto)
Mi smo se zaduzili dok smo se uselili u ovaj stan i nazalost sad idemo.
Koliko se veselim miru konacnom opet moram priznat da me dio srca boli ostavit ovo sve sto smo si sredili, ali zaista drukcije neide...tu je vise obitelji , 4 obitelji u jednom dvoristu
Npr. Neku vecer brat muzev imao tulum a zive iznad nas i njih 20 napili se zabavljaju se deru a moja M se pet puta budi i to ono dva ujutro...mislim dobro ima tu puno sitnica, ali svakome nesto smeta....
Nadam se da cu pronaci posao kad m napuni godinu dana a onda vidjet cemo ja bi ju u jaslice muz bi opet rade da je sa bakama...neznam iskreno...
Sad nam je svadba i krstenje imam oko toga sad puno posla, i tsko...😀
Veselim se tome i moja zabica je samnom i stisnut cemo scemo se😄
zebrica
Ma bit će sve ok draga,niš ne brini,uvijek se sve posloži na svoje mjesto,samo nekad treba malo duže
Ma bit će sve ok draga,niš ne brini,uvijek se sve posloži na svoje mjesto,samo nekad treba malo duže
Drage moje,
Dal se ponekad osjecate takooooooo umornoooo?ja danas ne mogu nista, bebi nesto cmoljuka cijelo jutro, nista ne pase, samo nosakanje po rukama I iskreno vec mi ruke lagano otpadaju a o kicmi da ne pricam ....iskreno krepana sam....Jos mi je I cika upaljena a muzek dolazi s posla tek oko 7....treba I danasnji dan nekako izgurati 😓😔😥
😘
Ja sam u pms-u,a jajnici me samo probadaju...ja nespavanje mogu izdržati,ali nošenje,ajmeeeeeeeee,iskreno,ne mogu dočekati dan kad će moći sjediti,stvarno smo si napravili medvjeđu uslugu što smo ju naučili na ruke.
Jadna ti s tim cicama,kad se toga sjetim
Ja sam u pms-u,a jajnici me samo probadaju...ja nespavanje mogu izdržati,ali nošenje,ajmeeeeeeeee,iskreno,ne mogu dočekati dan kad će moći sjediti,stvarno smo si napravili medvjeđu uslugu što smo ju naučili na ruke.
Jadna ti s tim cicama,kad se toga sjetim
Sortiraj odgovore
Najstariji