Cure da vas pitam, moja Hana zadnja dva dana otvara usta ko mala ribica, kao da želi početi pričati, a ne može. Jel i vaši to rade ili je to nešto što bi me trebalo zabrinuti?
I još nešto, ignorira tatu svaki put kad dođe s posla, kao da je uvrjeđena što ga cijelo jutro nije bilo. Svima drugima se veseli kad ih vidi (onima koje poznaje), makar ih i danima nema, a njemu kad dođe doma i primi ju okreće glavu na stranu, ko da ga ne želi gledati. Onda ju on okrene prema sebi, a ona na drugu stranu. I tako desetak minuta, a onda se počne smijati. Baš kao mala durica. Meni je to presmiješno i objašnjavam mu da je to zato što joj do drugih nije toliko stalo ko do njega, ali on je već lagano očajan i kaže da mu uopće ne treba takva potvrda ljubavi i privrženosti, da bi on rađe da mu se veseli! Baš mi ga je žao!
Mame zanimaju me vasa misljenja...
Naime u takvoj sam zivotnoj strci da je to nevjerovatno...
Za tjedan dana imamo svadbu i krstwnje,vise manje je sve spremno ali uvijek tu ima posla..
Prije nekoliko desetaka dana imali smo veliki okrsaj sa muzeovom familijom gdje zivimo i odluceno je da idemo zivjeti na stan i oni su se sa tim slozili.
Trazila sam stan da je muzu blizu posla da danas sutra ima vrtic i da meni buse blize zg zbog posla.
Naisli smo igrom slucajnosti na
Stan od 63 kvadradata sa dva velika balkona za mjesecni najam 1000kn.(+ bi nam mozda kroz godinu dvijr prodali,al dok smo podstanari isao bi ugovor na god dana,nebitno sad to) i kaparili smo. Iza zgradr imamo ogroman parkic i vrtic nam je preko puta.
Eh sad, tezi dio...
Dok smo imali doma svade,ja sam u isto vrijeme trazila i stan i posao. Bila sam na razfovoru i rekao je covjrk da ce se javit,
Sad me je zvao i pita dali mogu i kad poceti. Rekla sam da cu razmislit tokom pola sata i javit se.
Poso je u pekari preko puta zgrade di cemonse prreselitt!!
Radi se o placi 3200kn i odma za stalno!!
Ali moja mala ima tek 7 mjeseci...
Drugo sto me muci je to sto smo se jako zaduzili dok smo si uredili cijreli prostor dole...a tu je svadba krstenje i selidba..sad bila je ta svada teske rijecu su se rekle..mislim na moju obitrelj i muzevu..mi se hvala Bogu u avemu tome drzimo skupa i zato smo odlucili otici sami zivjet...
Ovo mi je suprer prilike zbog place da rjesimo dugove,primio bi me za stalno sto je susuper zbpg danas-sutra kredit , odma je prreko puta zgrade, ali sad sve je to sjajno i divno ali sta cu sa svojim djetetom..srce ce mi se rasparat ako cu ju tako malu morat ostavit....po cjele dane sam ja sa njom,muz radi ,tako da sve oko nje radim ja hrnim ju kupam igramo se idemo na zrak,nikad ju nisam duzr od dva tri sata nekome ostavila, da napomenrem moji i muzevi su si sad
zebrica
Sad su ok..muzeva mama neradi doma je po cjele dane, muz uvjek radi ujutro, tako da bi ja pokusavala kombinirat da sam vise popodne, drugo strah me iskrreno da bude po 8,9 sata sa njegovom mama ma sa bilo s kim kad neznaju puno oko nje, a i drugi strah sta ako me ovaj primi pa pukne otkaz nakon dva mjeseca...onda gubim tri mjeseca pordoinog....
Najvise se brinem sto i kako bi to izgledalo sa cuvanjem i kak ce ona bez mene i ja bez nje posto smo 0-24
zebrica
Joj Zebrice to je jako teška odluka i ne bi ti bila u koži! Ne mogu ti reći što da napraviš, najbolje ti je da sjedneš s mužem i da dobro razmislite, rtazradite financijski plan i vidite što je najbolje za napraviti. Tu ti nitko od nas ne može ppomoći jer ne znamo konkretno ni financijsku situaciju ni odnose unutar obitelji.
Najbolje je da je mama s bebom prvih bar godinu dana, ali će se isto tako i brzo priviknuti na novu situaciju ako vam je financijski stvarno frka. Pitanje je smo koliko si sigurna u svekrvu osobito baš zbog tih svađa? Super je što je ona doma pa može pričuvati malu da ju ne čuva netko nepoznat, ali ako su odnosi loši onda to baš i nije najbolje rješenje.
Fakat ne znam što bi ti pametno savjetovala, ponavljam, najpametnije je da muž i ti sjednete i zajedno o svemu razmislite!
curke...da vam se javim...frendica iz švedske je kod mene od prvog pa me zato nema :/ nisam čitala sve, ali ovak ukratko.... Nalah čestitam na zubiću :D:D:D ja se nadam da će i nama nekad uskoro vani biti bar jedan jer joj gore rastu 1,2,3 i svi paralelno...
zac... ni moja neće ni dudu ni bočicu i ja ne forsam to...drago mi je da neće...
Zebrice.. uh...tough decision.... da sam ja u pitanju ne bi uopće razmišljala ostavit ju il ne, odgovor bi bio ne.. al to sam opet ja... gle... vidi ak si možeš kombinirat da si ti dio dana s njom, dio muž ti, a ono što se preklapa nek bude kod bake... fakat teška odluka :///
ms. Cloudy od sada hihi
Oooo gospođo,di ste kaj ima?Čestitke!!!Mi već imamo dva dole hehehe....
Zebrice...posao u pekari i kredit mi baš ne idu zajedno,mislim da u svakoj 56 pekari radnicima plaćaju na vrijeme,a praznici,vikendi?Ova moja u kvartu radi non stop.Pa kaj ste si natovarili i svadbu i krštenje,a u dugovima ste?Nemoj ju ostavljati svekrvi,nekak imam loš filing kaj se toga tiče...probaj izdržati još dok mala bude imala godinu dana,pa onda jaslice,ako se već mora
Sortiraj odgovore
Najstariji