Nije nosila....nisu joj ni trebali... samo je ova jedna dr tupila da trebaju....
A što se alergije tiče...baš kao što renata kaže..mne možeš ne primjetit....
Nego...jel i dudovi spadaju u bobičasto?budu mi zreli uskoro a ne vidim ih po tablicama dohrane pa ne znam dal joj smijem dati...iako mislim da ne smijem
Eto na... pitala sam jer baš na prsima ima sitni osip, ali kad držim ruku kad je nosim tad se zacrveni još više... to bi onda moglo biti od praška 😕 jer sam počela koristiti drugi
nažalost imam iskustva i sa alergijama, ali ona za sad puno bolje prolazi nego brat
Mmmmm murve otkad ih nisam jela 😁 koliko sam majica uništila sa njima 😂😂😂
a ne znam kad bi bebe smjele to jesti
Mala je dobila od prijateljice iz Dubrovnika narukvicu sa pločicom sa imenom,znate sigurno svi-to su one klasične narukvice za bebe,neki dan mi je bila druga prijateljica s malom kojoj se jako svidjela,doslovce ju nije htjela vratiti a obzirom da će uskoro 6 g.uzela bih joj za rođendan.Jel netko vidio takve u nekoj zlatarni u ZG?
cure, trebam pomoć.. idemo s malom na jedrenje, ona ima sad sedam i pol mjeseci i isto toliko kila, za kretanje po brodu mi svakako treba neka nosiljka, tj. klokanica. uvjet je da je od laganog materijala da joj ne bude prevruće i da ju mogu nosit da gleda prema naprijed. Savjet? Model?
Inače, nadam se da ste svi dobri, u zadnje vrijeme uopće ne stižem družit se tu s vama.. :(
Na jedrenju jaaaako moraš paziti da ti mala ne zgori...kaj se tiče klokanice
https://klokanica.24sata.hr/forum/beba/beba-39/motoricki-razvoj-djeteta-kroz-mjesece-145/p26
Joj da...baš ko šta nalah kaže...ja sam pred par godina bila i na kraju sam izgledala ko jastog....
Mi jedrimo svake godine tako da znam sve sto se tice toga.. samo moram nabavit neku laganu klokanicu jer kretanje po brodu s njom u rukama ce bit neizvedivo!
Ja ti za klokanice ne znam...al od svih nosiljki bi ti preporučila bobu maramu elastičnu :)
I mi smo napokon odlučili kud na more...bude bila crikvenica ove godine
Bok mamice, vidim da imate pozitivna iskustva s mei tai nosiljkama, pa ako ko prodaje pixiekid-icu ili ima onaj popust iz dm-a nek mi se pliz javi (al porukom, ako nisam stalno na intu da ne propustim :))
Bok mamice, vidim da imate pozitivna iskustva s mei tai nosiljkama, pa ako ko prodaje pixiekid-icu ili ima onaj popust iz dm-a nek mi se pliz javi (al porukom, ako nisam stalno na intu da ne propustim :))
Sortiraj odgovore
Najstariji