Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    18. Lipanj 2015. 16:10

Nije nosila....nisu joj ni trebali... samo je ova jedna dr tupila da trebaju.... 
    A što se alergije tiče...baš kao što renata kaže..mne možeš ne primjetit....
    Nego...jel i dudovi spadaju u bobičasto?budu mi zreli uskoro a ne vidim ih po tablicama dohrane pa ne znam dal joj smijem dati...iako mislim da ne smijem

Neni5
    18. Lipanj 2015. 22:34

Eto na... pitala sam jer baš na prsima ima sitni osip, ali kad držim ruku kad je nosim tad se zacrveni još više... to bi onda moglo biti od praška 😕 jer sam počela koristiti drugi
    nažalost imam iskustva i sa alergijama, ali ona za sad puno bolje prolazi nego brat

Mmmmm murve otkad ih nisam jela 😁 koliko sam majica uništila sa njima 😂😂😂
    a ne znam kad bi bebe smjele to jesti

Nalah
    21. Lipanj 2015. 13:20

Mala je dobila od prijateljice iz Dubrovnika narukvicu sa pločicom sa imenom,znate sigurno svi-to su one klasične narukvice za bebe,neki dan mi je bila druga prijateljica s malom kojoj se jako svidjela,doslovce ju nije htjela vratiti  a obzirom da će uskoro 6 g.uzela bih joj za rođendan.Jel netko vidio takve u nekoj zlatarni u ZG?

kimito
    23. Lipanj 2015. 13:47

cure, trebam pomoć.. idemo s malom na jedrenje, ona ima sad sedam i pol mjeseci i isto toliko kila, za kretanje po brodu mi svakako treba neka nosiljka, tj. klokanica. uvjet je da je od laganog materijala da joj ne bude prevruće i da ju mogu nosit da gleda prema naprijed. Savjet? Model?
    Inače, nadam se da ste svi dobri, u zadnje vrijeme uopće ne stižem družit se tu s vama.. :(

Nalah
    23. Lipanj 2015. 16:17

Na jedrenju jaaaako moraš paziti da ti mala ne zgori...kaj se tiče klokanice
    https://klokanica.24sata.hr/forum/beba/beba-39/motoricki-razvoj-djeteta-kroz-mjesece-145/p26

cloudy
    23. Lipanj 2015. 18:33

Joj da...baš ko šta nalah kaže...ja sam pred par godina bila i na kraju sam izgledala ko jastog....

kimito
    23. Lipanj 2015. 23:05

Mi jedrimo svake godine tako da znam sve sto se tice toga.. samo moram nabavit neku laganu klokanicu jer kretanje po brodu s njom u rukama ce bit neizvedivo!

cloudy
    24. Lipanj 2015. 09:51

Ja ti za klokanice ne znam...al od svih nosiljki bi ti preporučila bobu maramu elastičnu :)
    I mi smo napokon odlučili kud na more...bude bila crikvenica ove godine

Sara9
    24. Lipanj 2015. 16:06

Bok mamice, vidim da imate pozitivna iskustva s mei tai nosiljkama, pa ako ko prodaje pixiekid-icu ili ima onaj popust iz dm-a nek mi se pliz javi (al porukom, ako nisam stalno na intu da ne propustim :))

Sara9
    24. Lipanj 2015. 16:06

Bok mamice, vidim da imate pozitivna iskustva s mei tai nosiljkama, pa ako ko prodaje pixiekid-icu ili ima onaj popust iz dm-a nek mi se pliz javi (al porukom, ako nisam stalno na intu da ne propustim :))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.