E da cure, sad me Zebrica dobro sijetila, imam i ja dva kupona od dm-a za pixie mai tei nosiljku, pa ako nekom treba isto šaljem. Imam i dosta kupona od mullera koje neću iskoristiti, aku uspijem uhvatiti vremana napišem vam za što su pa ako koja hoće.... Mislim da vrijede do 30.6.2015 (muller), DM vrijedi do sljedeće godine)
Super Dea,ajme moja nije normalna s tim okretanjem više,čim ju spustiš ona se kotrlja,a na trbuhu je sad na stolu za prematanje,u kolicima,ma ne smijem ju više samu pustiti sekundu,a u kindaču obavezno zgura noge između rešetaka i onda ne zna kaj bi,kobeljanje na sve strane hahahaha
Super Dea,ajme moja nije normalna s tim okretanjem više,čim ju spustiš ona se kotrlja,a na trbuhu je sad na stolu za prematanje,u kolicima,ma ne smijem ju više samu pustiti sekundu,a u kindaču obavezno zgura noge između rešetaka i onda ne zna kaj bi,kobeljanje na sve strane hahahaha
Žene ste čitale? Ajmo,ajmo...ja hvala bogu imam obleke za kombi
https://klokanica.24sata.hr/roditelji/sretna-mama/skupljamo-hranu-i-odjecu-za-siromasnu-djecu-2952
Sortiraj odgovore
Najstariji