Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nixie
    08. Lipanj 2015. 11:17

Baš mi je jučer rekla frendica da ima nešt novo u ljekarnama što se može koristiti i za bebe, al ne zna kako se zove. Rekla je da će pitati pa da će mi javiti. Eto ako ne zaboravi, javim.

Nalah
    08. Lipanj 2015. 15:45

Dole...krema protiv komaraca,lavanda
    www.malaodlavande.com/7-mama-i-beba]http://www.malaodlavande.com/7-mama-i-beba

• Fiona4
    08. Lipanj 2015. 22:22

Drage mame, razmišljam naručiti wrap maramu. 
    Trebala bih par informacija i savjet.
    Ima li koja od vas iskustva sa spomenutim maramama?
    Koja je razlika između "sleepy" i "moby" wrap marame?
    Gdje mogu naručiti kvalitetnu maramu? 
    Silno je želim kupiti jer malac bi se non-stop nosao, a okolnosti me traže da u zadnje vrijeme budem sve češće slobodnih ruku pa sam mišljenja da bi mi ta marama dobro došla.

• Fiona4
    08. Lipanj 2015. 22:49

Eh, sad sam vidjela da postoji i "boba wrap" marama.
    Skužila sam da je osnovna razlika u materijalu (mislim, to je sve vise-manje pamuk, ili je stopostotni ili 95% ), u rastezljivosti, u debljini materijala, znači neke marame su više za ljeto neke više za zimu.
    Dolazi nam dugo i vruće ljeto pa ne bih htjela da se bebač kuha u toj marami. 
    Ne znam točno koju odabrati s obzirom da je jako toplo, znači trebala bi mi tanja wrap marama samo nisam točno pohvatala koja je to točno, svugdje to nekako piše drugačije.
    Helpajte! 

medsr
    09. Lipanj 2015. 08:44

Kupila sam sprej od lavande,ali to kao da ih je jos privuklo..znaci nikakva korist..sad sam nasla u dm-u od chicca sprej za dijecu ispod dvije godine i aparatic koji se zakaci za majcu,kolica...i djeluje na principu uzv valova..mogu reci da je jucer bilo lakse biti vani..mi smo na selu i tu je uzas..popodne je prevruce i ne znam kud bi s njim,a on bi naravno samo van,a navecer komarci..bokce malo..

Dea23
    09. Lipanj 2015. 09:00

Moja djevojčica se danas cijepila, bez plača! Ima 8240 g i 67 cm!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.