Baš mi je jučer rekla frendica da ima nešt novo u ljekarnama što se može koristiti i za bebe, al ne zna kako se zove. Rekla je da će pitati pa da će mi javiti. Eto ako ne zaboravi, javim.
Dole...krema protiv komaraca,lavanda
www.malaodlavande.com/7-mama-i-beba]http://www.malaodlavande.com/7-mama-i-beba
Drage mame, razmišljam naručiti wrap maramu.
Trebala bih par informacija i savjet.
Ima li koja od vas iskustva sa spomenutim maramama?
Koja je razlika između "sleepy" i "moby" wrap marame?
Gdje mogu naručiti kvalitetnu maramu?
Silno je želim kupiti jer malac bi se non-stop nosao, a okolnosti me traže da u zadnje vrijeme budem sve češće slobodnih ruku pa sam mišljenja da bi mi ta marama dobro došla.
Eh, sad sam vidjela da postoji i "boba wrap" marama.
Skužila sam da je osnovna razlika u materijalu (mislim, to je sve vise-manje pamuk, ili je stopostotni ili 95% ), u rastezljivosti, u debljini materijala, znači neke marame su više za ljeto neke više za zimu.
Dolazi nam dugo i vruće ljeto pa ne bih htjela da se bebač kuha u toj marami.
Ne znam točno koju odabrati s obzirom da je jako toplo, znači trebala bi mi tanja wrap marama samo nisam točno pohvatala koja je to točno, svugdje to nekako piše drugačije.
Helpajte!
Kupila sam sprej od lavande,ali to kao da ih je jos privuklo..znaci nikakva korist..sad sam nasla u dm-u od chicca sprej za dijecu ispod dvije godine i aparatic koji se zakaci za majcu,kolica...i djeluje na principu uzv valova..mogu reci da je jucer bilo lakse biti vani..mi smo na selu i tu je uzas..popodne je prevruce i ne znam kud bi s njim,a on bi naravno samo van,a navecer komarci..bokce malo..
Sortiraj odgovore
Najstariji